Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(Lutpede @ 2011 05 03, 12:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gana bus tada, kai neliks vietos vazonams  biggrin.gif

Tada aš dar ilgai jas rinksiu,antram aukšte kol kas amarilkos nei vienos lotuliukas.gif
Atsakyti

Greitu laiku patikslinsiu savo sąrašą, nes,  kaip minėjau,  daug iškeliavo į konteinerį  verysad.gif

Kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
Greitu laiku patikslinsiu savo sąrašą, nes,  kaip minėjau,  daug iškeliavo į konteinerį  verysad.gif

Gal galim padeti atnaujinti/atstatyti tavo kolekciją? Rašyk kokių labiausiai nori... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 03 gegužės 2011 - 15:16
QUOTE(milereta @ 2011 05 03, 16:16)
Gal galim padeti atnaujinti/atstatyti tavo kolekciją? Rašyk kokių labiausiai nori... 4u.gif

Ačiū už gerą žodį. 4u.gif
Paskui, kai surušiuosiu ko netekau, tada bus matyti.
O gal ir taip bus gana biggrin.gif Išmečiau pagal mane sergančius
Atsakyti

Mano kažko sumenko svogūnas ir  matomai teks  laukti kitų metų, kad pamatyti žiedus. Greitu laiku patikslinsiu savo sąrašą, nes,  kaip minėjau,  daug iškeliavo į konteinerį  verysad.gif

mirksiukas.gif gal ir aš galėsiu padėti g.gif

QUOTE(Pukis01 @ 2011 05 03, 17:29)
Ačiū už gerą žodį.  4u.gif 
Paskui, kai surušiuosiu ko netekau, tada bus matyti.
O gal  ir taip bus gana  biggrin.gif Išmečiau pagal mane sergančius

Demaskuota 4u.gif tai Tu du viename lotuliukas.gif O aš irgi jaučiuosi skolinga už pamokymus kaip įkelti nuotraukytes,taip,kad prašom gal kas iš maniškių tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 03, 16:57)
mirksiukas.gif gal ir aš galėsiu padėti g.gif
Demaskuota 4u.gif tai Tu du viename lotuliukas.gif O aš irgi jaučiuosi skolinga už pamokymus kaip įkelti nuotraukytes,taip,kad prašom gal kas iš maniškių tiks mirksiukas.gif

Du atskiri zmones viename bute biggrin.gif
Atsakyti
Taip IP vienas, tai kartais susimaišom . Ten mano sesutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 05 03, 18:14)
Du atskiri zmones viename bute  biggrin.gif

Smagumėlis,o tai galvoju kaip čia Pukutis įsimaišė lotuliukas.gif

QUOTE(Lutpede @ 2011 05 03, 18:19)
Taip IP vienas, tai kartais susimaišom . Ten mano  sesutė  smile.gif

Dabar jau aišku,pasižiūrėkit abi gal kas patiks,nes gaila kai ligoniai išmeta vaistus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 03, 18:30)
Smagumėlis,o tai galvoju kaip čia Pukutis įsimaišė lotuliukas.gif
Dabar jau aišku,pasižiūrėkit abi gal kas patiks,nes gaila kai ligoniai išmeta vaistus mirksiukas.gif

Išmečiau kazkur 8 svogūnus. Dėl dėmėtų lapų. Visuose forumuose aiškinausi ir galutinai nustatėm, kad tai virusas. Tam, kad kitos neužsikrėstų (gal ir užsikrėtė- bus matyti) su skaudančia širdim išmečiau. Palikau tik kelis tokius itartinus. Juos laikau atskirai. Žiūrėsiu kas bus šiais metais
PS mano sistra su gėlėm nelabai draugauja. Skaito, kad aš išprotėjus ir kad jas visas reikia ismesti. Gerai, kad ji pas mane tik laikinai, o tai dar tikrai sugalvos sumažint mano gėlyną
Atsakyti
Pusiau i tema schmoll.gif Man teks su kanom atsisveikint....O kaip tuos didelius indus,kur jos augo,isdezinfekuoti?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 05 03, 20:18)
Pusiau i tema schmoll.gif Man teks su kanom atsisveikint....O kaip tuos didelius indus,kur jos augo,isdezinfekuoti?

geras būdas karštas vanduo. Aš plaunu Iplonu, kur tualetam valyti. Tas zaraza viska išgraužia ir jokių problemų
Atsakyti
A6 irgi pusiau į temą. Ar teko purkšti kuo nors labai sergančius amarilius nuo raudonligės? Mano naujai įsigyta Sprekelia serga, tai galvoju, gal kokiais fungicidais ją?
Atsakyti