Beje, mano Prezidentas zydi
ir dar liutukas vienas
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 05 04, 12:42)
Beje, mano Prezidentas zydi 
Subtiliuoklis
Beje, kuo jie skiriasi nuo Picotee
Ir DAR- tai atsakysit kas ar ne- KODĖL NUDŽIŪSTA ŽIEDSTIEBIAI VOS PRASIKALĘ IŠ SVOGŪNO
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 04, 13:21)
Picotee labai griežtai apkantuotas raudonu kanteliu,o Prezident Johnson kantelis ne toks išraiškingas,ir picotee nebanguoja kraštelių.
Tuoj skleisis mano Picotee palyginsim kuo skiriasi.
Tuoj skleisis mano Picotee palyginsim kuo skiriasi.
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 14:18)
Ir DAR- tai atsakysit kas ar ne- KODĖL NUDŽIŪSTA ŽIEDSTIEBIAI VOS PRASIKALĘ IŠ SVOGŪNO
Aš su "labai dyydele patirtimi" galvoju, jog neužtenka jėgų išauginti o gal kokios medžiagos trūksta.
Mano arktinis baltasis - buvo pirktas su paaugusiu sužalotu žiedstiebiu o kitu pradėjusiu lįsti. Paaugusį nupjoviau, o kitas nuvyto/sudžiuvo. Nežydėjo kokius 2-3 m., dabar greit žydės (bet nesu garantuota jog jo nesumaišiau su palanginiais ir neišmečiau
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 04, 13:33)
Aš su "labai dyydele patirtimi" galvoju, jog neužtenka jėgų išauginti o gal kokios medžiagos trūksta.
Mano arktinis baltasis - buvo pirktas su paaugusiu sužalotu žiedstiebiu o kitu pradėjusiu lįsti. Paaugusį nupjoviau, o kitas nuvyto/sudžiuvo. Nežydėjo kokius 2-3 m., dabar greit žydės (bet nesu garantuota jog jo nesumaišiau su palanginiais ir neišmečiau
)
aš tai pastebėjau, kad tiems dygstantiems žiedeliams labai saulės reikia...
QUOTE(Lutpede @ 2011 05 03, 17:37)
Išmečiau kazkur 8 svogūnus. Dėl dėmėtų lapų. Visuose forumuose aiškinausi ir galutinai nustatėm, kad tai virusas. Tam, kad kitos neužsikrėstų (gal ir užsikrėtė- bus matyti) su skaudančia širdim išmečiau. Palikau tik kelis tokius itartinus. Juos laikau atskirai. Žiūrėsiu kas bus šiais metais
PS mano sistra su gėlėm nelabai draugauja. Skaito, kad aš išprotėjus ir kad jas visas reikia ismesti. Gerai, kad ji pas mane tik laikinai, o tai dar tikrai sugalvos sumažint mano gėlyną
PS mano sistra su gėlėm nelabai draugauja. Skaito, kad aš išprotėjus ir kad jas visas reikia ismesti. Gerai, kad ji pas mane tik laikinai, o tai dar tikrai sugalvos sumažint mano gėlyną
Gaila
bet aš ant kelių savo derevnskų dariau eksperimentą.Kai kelių amariliokų lapai"susirgo vėjaraupais nupurškiau fungicidu,paskui pakeičiau substraktą,nupjoviau lapus ir išnešiau į šiltnamį ir po kurio laiko derevnia atsigavo
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 04, 13:33)
jog neužtenka jėgų išauginti o gal kokios medžiagos trūksta.
Nu tą tai aš suprantu
Šviesos
tiesiai šviesiai pasakysiu tada ko trūksta -PROTO. Toks mandras ir gražus perlas o durnas
Prigąsdink, kad išmesi/atiduosi iškart susgribs žydėt
O jei rimtai - neįsivaizduoju. O negalėtų būt kokia liga
RS gal kuri pana (ar pati esi) užsiregistravusi, gal paklaustų - ten irgi yra senai ir daug auginančių
O jei rimtai - neįsivaizduoju. O negalėtų būt kokia liga
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 04, 14:23)
tiesiai šviesiai pasakysiu tada ko trūksta -PROTO. Toks mandras ir gražus perlas o durnas
Prigąsdink, kad išmesi/atiduosi iškart susgribs žydėt
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2011 05 04, 13:56)
bet aš ant kelių savo derevnskų dariau eksperimentą.Kai kelių amariliokų lapai"susirgo vėjaraupais nupurškiau fungicidu,paskui pakeičiau substraktą,nupjoviau lapus ir išnešiau į šiltnamį ir po kurio laiko derevnia atsigavo 
o kas cia per liga? gal reikes su savo sprekelia pabandyt...
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 04, 14:23)
Tai kad, matai, nuo durnumo vaistų nėra
Ai, dzin- nenori lai nežydi, kitas šalia tuoj žydės
QUOTE(merga @ 2011 05 04, 14:56)
'Derevnia'kaip sakai yra atspari visokioms zarazoms,net keista kad kažkuo serga,šiaip kad nudaigoti tai reikia labai daug laiko ir kantrybės,vyro močiutė paprastą amarilį nunešė į rūsį ir pamiršo,mes tvarkydami radom po trijų metų ir ką manot,buvo susitraukęs iki geros pupos dydžio,galvojau kaput,na kur ten
Su tuo žiedstiebių nudžiovinimu,tai sudėtinga,vienam rusų forume skaičiau,kad tipo juos mirko kad didesni svogūnai būtų,ta prasme ilgiau neperdžiūtų,tai buvau beveik patikėjusi,kad nuo to