Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

Beje, mano Prezidentas zydi smile.gif ir dar liutukas vienas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 05 04, 12:42)
Beje, mano Prezidentas zydi smile.gif

Subtiliuoklis thumbup.gif
Beje, kuo jie skiriasi nuo Picotee g.gif g.gif

Ir DAR- tai atsakysit kas ar ne- KODĖL NUDŽIŪSTA ŽIEDSTIEBIAI VOS PRASIKALĘ IŠ SVOGŪNO g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 gegužės 2011 - 12:19
Picotee labai griežtai apkantuotas raudonu kanteliu,o Prezident Johnson kantelis ne toks išraiškingas,ir picotee nebanguoja kraštelių.
Tuoj skleisis mano Picotee palyginsim kuo skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 04 gegužės 2011 - 12:22
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 04, 13:21)
Picotee labai griežtai apkantuotas raudonu kanteliu,o Prezident Johnson kantelis ne toks išraiškingas,ir picotee nebanguoja kraštelių.
Tuoj skleisis mano Picotee palyginsim kuo skiriasi.

mirksiukas.gif supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 14:18)
Ir DAR- tai atsakysit kas ar ne- KODĖL NUDŽIŪSTA ŽIEDSTIEBIAI VOS PRASIKALĘ IŠ SVOGŪNO

Aš su "labai dyydele patirtimi" galvoju, jog neužtenka jėgų išauginti o gal kokios medžiagos trūksta.
Mano arktinis baltasis - buvo pirktas su paaugusiu sužalotu žiedstiebiu o kitu pradėjusiu lįsti. Paaugusį nupjoviau, o kitas nuvyto/sudžiuvo. Nežydėjo kokius 2-3 m., dabar greit žydės (bet nesu garantuota jog jo nesumaišiau su palanginiais ir neišmečiau g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 04, 13:33)
Aš su "labai dyydele patirtimi" galvoju, jog neužtenka jėgų išauginti o gal kokios medžiagos trūksta.
Mano arktinis baltasis - buvo pirktas su paaugusiu sužalotu žiedstiebiu o kitu pradėjusiu lįsti. Paaugusį nupjoviau, o kitas nuvyto/sudžiuvo. Nežydėjo kokius 2-3 m., dabar greit žydės (bet nesu garantuota jog jo nesumaišiau su palanginiais ir neišmečiau g.gif )

aš tai pastebėjau, kad tiems dygstantiems žiedeliams labai saulės reikia...
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 05 03, 17:37)
Išmečiau kazkur 8 svogūnus. Dėl dėmėtų lapų. Visuose forumuose aiškinausi ir galutinai nustatėm, kad tai virusas. Tam, kad kitos neužsikrėstų (gal ir užsikrėtė- bus matyti) su skaudančia širdim išmečiau. Palikau tik kelis tokius itartinus. Juos laikau  atskirai. Žiūrėsiu kas bus šiais metais
PS mano sistra  su gėlėm  nelabai draugauja. Skaito, kad aš išprotėjus ir kad jas visas reikia  ismesti. Gerai, kad ji  pas mane tik  laikinai, o tai dar tikrai sugalvos sumažint mano gėlyną

Gaila verysad.gif

bet aš ant kelių savo derevnskų dariau eksperimentą.Kai kelių amariliokų lapai"susirgo vėjaraupais nupurškiau fungicidu,paskui pakeičiau substraktą,nupjoviau lapus ir išnešiau į šiltnamį ir po kurio laiko derevnia atsigavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 04, 13:33)
jog neužtenka jėgų išauginti o gal kokios medžiagos trūksta.

Nu tą tai aš suprantu doh.gif Juk tikrai ne šiaip sau nuleipsta doh.gif Va tą KAŽKĄ ir noriu sužinoti- KO JIEMS TRŪKSTA doh.gif g.gif g.gif
Šviesos g.gif g.gif - nepasakyčiau schmoll.gif Ant vienos palangės stovi vienas šale kito vazonai- vienas sėkmingai leidžia žiedstiebį, o va Black Pearl'as jau antri metai džiovina verysad.gif
Atsakyti
tiesiai šviesiai pasakysiu tada ko trūksta -PROTO. Toks mandras ir gražus perlas o durnas doh.gif Prigąsdink, kad išmesi/atiduosi iškart susgribs žydėt tongue.gif
O jei rimtai - neįsivaizduoju. O negalėtų būt kokia liga g.gif RS gal kuri pana (ar pati esi) užsiregistravusi, gal paklaustų - ten irgi yra senai ir daug auginančių
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 04, 14:23)
tiesiai šviesiai pasakysiu tada ko trūksta -PROTO. Toks mandras ir gražus perlas o durnas doh.gif Prigąsdink, kad išmesi/atiduosi iškart susgribs žydėt tongue.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2011 05 04, 13:56)
bet aš ant kelių savo derevnskų dariau eksperimentą.Kai kelių amariliokų lapai"susirgo vėjaraupais nupurškiau fungicidu,paskui pakeičiau substraktą,nupjoviau lapus ir išnešiau į šiltnamį ir  po kurio laiko derevnia atsigavo  ax.gif

o kas cia per liga? gal reikes su savo sprekelia pabandyt...
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 04, 14:23)
tiesiai šviesiai pasakysiu tada ko trūksta -PROTO. Toks mandras ir gražus perlas o durnas doh.gif

Tai kad, matai, nuo durnumo vaistų nėra verysad.gif verysad.gif
Ai, dzin- nenori lai nežydi, kitas šalia tuoj žydės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 05 04, 14:56)
bet aš ant kelių savo derevnskų dariau eksperimentą.Kai kelių amariliokų lapai"susirgo vėjaraupais nupurškiau fungicidu,paskui pakeičiau substraktą,nupjoviau lapus ir išnešiau į šiltnamį ir  po kurio laiko derevnia atsigavo  ax.gif

'Derevnia'kaip sakai yra atspari visokioms zarazoms,net keista kad kažkuo serga,šiaip kad nudaigoti tai reikia labai daug laiko ir kantrybės,vyro močiutė paprastą amarilį nunešė į rūsį ir pamiršo,mes tvarkydami radom po trijų metų ir ką manot,buvo susitraukęs iki geros pupos dydžio,galvojau kaput,na kur ten doh.gif nuo pernai metų lapų didžiausias kuokštas,tik dar nežydėjo.

Su tuo žiedstiebių nudžiovinimu,tai sudėtinga,vienam rusų forume skaičiau,kad tipo juos mirko kad didesni svogūnai būtų,ta prasme ilgiau neperdžiūtų,tai buvau beveik patikėjusi,kad nuo to g.gif bet kai po naminio auginimo ir džiovina tai mesk Ice Tea tą PERLĄ rolleyes.gif kur?vakar parašiau lotuliukas.gif Išauklėčiau aš jį ax.gif Bet šiaip aš padariau savo išvadą,kai tik matau kad pastrigo,palaukiu kol pilnai žemė išdžiūsta,o tada karštu vandeniu iki 40 laipsnių ir tada pavaro į viršų,o kai jau paauga tada nebenudžiovina,juk džiovina tik kai vos vos snapelis matosi,ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 04 gegužės 2011 - 14:10