Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko durys - 2

Vilniaus durų puslapyje esanti frazė kažkaip verčia rimtai pamąstyti dėl Vikking durų g.gif
Nuo  2016 metų gruodžio mėnesio, būdami ištikimi savo kokybės politikai, VIKKING durų nebesiūlome
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2017 07 25, 08:57)
Vilniaus durų puslapyje esanti frazė kažkaip verčia rimtai pamąstyti dėl Vikking durų g.gif

Gerai, kad iki šios datos susidėjau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(funtikas2999 @ 2017 07 25, 07:40)
Kaune, Euroforte. Buvau radęs, kad Vikking durim Kaune dar viena kontora (taip pat netoli Euroforto randasi) prekiauja, bet panašu, kad nelabai tiksliai žinojo ką parduoda.. biggrin.gif ir kaina jų didesnė buvo...
Kol kas neturiu, montažo klaidą atvažiavo gana greit taisyt (aišku kaip ir kiekvieno meisto būtina savybė - išsidergti iš kitų meistrų, t.y. iš savo kolegų... biggrin.gif ) kai ateis žiema bus įdomu pamatyt ar viskas taip pat gražiai atrodo smile.gif Aij, dar kažkam rašiau į PM dėl "skysto" slenksčio, tai pakopinu:
"Šiaip po aliuminiu tuo slenksčiu planavau dėt vieną 3cm aukščio poslenkstinį profilį, bet kadangi iki mano medinio rėmo apšiltinamajame sluoksnyje buvo dar 5cm, tai įdėjo dar vieną 3cm aukščio ir tai liko 2cm tarpas, taigi tą dvigubą poslenkstinį profilį parėmė trijuose taškuose (du praktiškai ties stakta) ant medinių kaladėlių, na ir išlygino su kaiščiais... bet užlipus ant slenksčio jautėsi kaip įdumba slenkstukas, net per tą dvigubą poslenkstinį profilį, su laiku gal ir pradėtų girgždėt... tai paskui pats vėliau iškrapščiau makrofleksą ir įdėjau dar tris atramos taškus iš plastikinio vamzdžio, nes gi plastikas turėtų ilgiau stovėt nei medis" t.y. būtina daugiau patikimų atramos tašku padaryt po slenksčiu smile.gif

Aiškutis, ačiū už atsakymą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(balamūtas @ 2017 07 25, 08:57)

Šitą ir aš mačiau, bet nesupratau tokio įsireiškimo, nes po juo eina tų pačių durų pasìūlymai. unsure.gif
Atsakyti

Kur aplink Vilnių kreiptis dėl šiltų lauko durų, idealu ir segmentinių šiltų garažo vartų?

Radau šias įmones: Durų fabrikas (Tilas), Eurofortas, Klezys (Pasyvus namas) statėsi Wenge UAB

Ar yra dar vertų apžiūrėti/pasikalbėti?

Garažo Vartus radau GVartai.lt  keista, parduoda Ryternos vartus pigiau nei pati Ryterna.

Yra kas pasistatęs?

Atsakyti
Sveiki,

gal kas esat isideje lenkiskas Doorsy firmos duris?
Esu nusiziurejes Termo plus+ duris,bet nelabai randu atsiliepimu apie juos?
Atsakyti
prisidedu prie Brella klausimo. Čiupinėjam ir mes jas. Atsiliepimai labai pagelbėtų 4u.gif
Atsakyti
Pirmadienį tikrinau Viking durų sandarumą (darydamas sandarumo testą), tai galvojau bus blogiau... nes ir stakta buvo per naujo suvaržyta ir buvau gana storai visas duris pusmetį apsukes plėvelėm... (galvojau bus tarpinės nusispaudusios)... bet kaip ir viskas normaliai, tik dviejuose kampučiuose šiek tiek traukia...
Atsakyti

Patarkit kur ir kokias duris pirkti į nešildomą garažą iš vidinių patalpų. Jos iš vidaus turės atrodyti kaip ir visos kitos vidinės namo durys - kas gamino vidaus duris sakė pagamins skydą.

Atsakyti
Sumontavo duris. Ir iskilo klausimas kodėl durų sirdelė apversta. Isivaizfuojat kaip visad dedam rakta i spyna, o dar rakta apversti reikia . Taip turi būti ?
Paaisjino, kad taip maziau siukslės renkasi. Bet mas asmeniskai nepatogu, nes visur rakinasi durys iprastai, o mus rakinsis apvertus rakta
Atsakyti
pas mane buto irgi aukstyn kojom, kazkaip nesureiksminu, pripranti ir tiek
Atsakyti
QUOTE(sauliusz @ 2017 09 29, 06:16)
pas mane buto irgi aukstyn kojom, kazkaip nesureiksminu, pripranti ir tiek

Gali buti. Tik sakau gal koks brokas ar kas cia. Nes asmeniskai nesu su tuo susidurus.
Atsakyti
Kokios siuksles? Kur renkasi? biggrin.gif

cia turbut išsisuko is padeties - pagamino sumaiše kairines (vietoj desininiu) duris, ir "iškišo" uz gera biggrin.gif

brokas visiskas

QUOTE(kristynka* @ 2017 09 29, 02:13)
Sumontavo duris. Ir iskilo klausimas kodėl durų sirdelė apversta. Isivaizfuojat kaip visad dedam rakta i spyna, o dar rakta apversti reikia . Taip turi būti ?
Paaisjino, kad taip maziau siukslės renkasi. Bet mas asmeniskai nepatogu, nes visur rakinasi durys iprastai, o mus rakinsis apvertus rakta

Atsakyti