Kaune, Euroforte. Buvau radęs, kad Vikking durim Kaune dar viena kontora (taip pat netoli Euroforto randasi) prekiauja, bet panašu, kad nelabai tiksliai žinojo ką parduoda..

ir kaina jų didesnė buvo...
Kol kas neturiu, montažo klaidą atvažiavo gana greit taisyt (aišku kaip ir kiekvieno meisto būtina savybė - išsidergti iš kitų meistrų, t.y. iš savo kolegų...

) kai ateis žiema bus įdomu pamatyt ar viskas taip pat gražiai atrodo

Aij, dar kažkam rašiau į PM dėl "skysto" slenksčio, tai pakopinu:
"Šiaip po aliuminiu tuo slenksčiu planavau dėt vieną 3cm aukščio poslenkstinį profilį, bet kadangi iki mano medinio rėmo apšiltinamajame sluoksnyje buvo dar 5cm, tai įdėjo dar vieną 3cm aukščio ir tai liko 2cm tarpas, taigi tą dvigubą poslenkstinį profilį parėmė trijuose taškuose (du praktiškai ties stakta) ant medinių kaladėlių, na ir išlygino su kaiščiais... bet užlipus ant slenksčio jautėsi kaip įdumba slenkstukas, net per tą dvigubą poslenkstinį profilį, su laiku gal ir pradėtų girgždėt... tai paskui pats vėliau iškrapščiau makrofleksą ir įdėjau dar tris atramos taškus iš plastikinio vamzdžio, nes gi plastikas turėtų ilgiau stovėt nei medis" t.y. būtina daugiau patikimų atramos tašku padaryt po slenksčiu
Vilniaus durų puslapyje esanti frazė kažkaip verčia rimtai pamąstyti dėl Vikking durų
Šitą ir aš mačiau, bet nesupratau tokio įsireiškimo, nes po juo eina tų pačių durų pasìūlymai.