Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiesčio ir Užupio mamos!

Sveikos 4u.gif
Mes taip pat iš senamiesčio (prie pat Rotušės a.) norėtume susirasti draugų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2012 04 23, 08:21)
Sveikos  4u.gif
Mes taip pat iš senamiesčio (prie pat Rotušės a.) norėtume susirasti draugų  ax.gif

Mes irgi prie pat Rotuses, tik kolkas kai mama tingi i balkona isstumia vezima, nors siaip mielai pabendrautume. Mano vyriokui 2,5 men, man 27.
Vezima pastumdyciau mielai, nors ir ne kiekviena diena ax.gif
Atsakyti
Sveikos, uzupietes!

Mano dukrytei 2 menesiai. Ieskau kompanijos pasivaiksciojimams ir vaiku bendravimui. Mes gyvenam netoli uzupio gimnazijos. Man 28 metai. Gal kuri noretu susipazinti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Mes taip pat is uzupio, gyvenam uz Vileisio mokyklos, mano dukrytei keturi menesiukai...man 20 metu, kas nori pabendraut rasykit smile.gif laisvo laiko turim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sakura91: 08 birželio 2012 - 16:29
QUOTE(egline @ 2012 04 23, 15:40)
Mes irgi prie pat Rotuses, tik kolkas kai mama tingi i balkona isstumia vezima, nors siaip mielai pabendrautume. Mano vyriokui 2,5 men, man 27.
Vezima pastumdyciau mielai, nors ir ne kiekviena diena  ax.gif

Sveiki, mes is Pilies g. viduriuko. 5 men. vaikinas su 28 m. mama taip pat iesko kompanjonu pasivaiksciojimams 4u.gif
Atsakyti
Pasislepe visos mamos per vasara, gal atejus rudeniui kuri nores pasivaikscioti kartu? 4u.gif
Atsakyti
Butu smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2012 09 05, 13:02)
Butu smagu  4u.gif

Mes irgi jau grizom, tai irgi butu smagu smile.gif
Atsakyti
Labas mamos!

Mes gyvenam Saltiniu g., einam pasivaikscioti po visa senamiesti ir Uzupi. Mazulei tuoj 4 savaites, man 33 m. Mielai isgertumem puodeli Kapucino su tortuku ir pabendrautumem su kolegemis is senamiescio.

Laura
Atsakyti
Kažkodėl labai jau neaktyvios senamiesčio mamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2012 11 26, 12:16)
Kažkodėl labai jau neaktyvios senamiesčio mamos  ax.gif

Vaikas, namai, vyra, suo .... bigsmile.gif
O jei rimtai tai galim eit pasivaiksciot, tik laikus susiderint reikia,
siandien mes eisim (jei neprades lyti apie 16 - 16:30. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egline @ 2012 11 26, 12:33)
Vaikas, namai, vyra, suo ....  bigsmile.gif
O jei rimtai tai galim eit pasivaiksciot, tik laikus susiderint reikia,
siandien mes eisim (jei neprades lyti apie 16 - 16:30. 4u.gif

Ale nu va...tokiu laiku tetukas grįžta iš darbo, tai vakarienę ruošim biggrin.gif
Atsakyti