Laba, tikriausiai cia man skirta buvo, nes vakar grizau..

deja, negalejau niekur prisijungti prie neto, nes ir taip be tel rysio buvau visa laika, prie neto tik siandiena va galiu... itariu, kad jau isvykote,bet jei bus galimybe prisijungti ir paskaityti, tai trumpai, kad puse velnio taip liaudiskai tariant

is pradziu nepatiko, sokiravo ir pan, nes pasijautem kaip pensione kokiam pensininku

bet po keliu dienu apsipratom, kas vyksta su vaikais jaunos seimos ir pan, gal ir tinkamas, sunku pasakyti..mums jaunoms mergytem, nelabai,bet.. bent pailsejom taip jau nuo sirdies

aisq neskaitant pradzioj kriokimu ir krenkstimu kai kuriu senioku

ir vaikiuku zyzimo

(neturiu nieko pries vaikucius, nesupykit kas skaitysit) bet matyt mums jau taip pasitaike

siaip vakarai liudnoki viesbutyje, iki miestelio toloka, juolab iki klubelio kelaiutim, kai aplink "tundrynai" ir ne kas.. o taxams metyti lt ir nesinorejo, tad.. nebuvo taip jau gerai, bet ir nebuvo labai gerai, kaipo ir sakiau puse velnio, maistas skanus, bet nusibodo labai panasus kiekviena diena, vaisiu - apelksinai ir..nelabai kas dauigiau

nu zodziu, svarbiausia patiems nuotaika islaikyti ir po keliu dienu apsitrynimo viskas gerai pasidaro

o kai grizti i lietuva pagalvoji, kad visai gerai ir buvo

jei kas vaziuosite dar ateity i ten, parasykite asmenine zinute,, galesiu ir foto imesto, nors nuotaikos tokios fotkinti ir pyskinti ten nelabai buvo, ale turiu biskeli, tad mielai parodysiu, jei kam idomu
Papildyta:oj, cia apie phedra beach buvo pasisakuymas

dar neatsigavusi po keliones, sunku orientuotis sioje aplinkoje

beje, tai buvo mano pirma kelione, bet niekada daugiau su Novaturu nevyksiu

nusivylimas didziausias koks tik imanoma...nepatingesiu dar ir apie ji pasisakyti, bet gal kitam kokiam psl