Cia Balos papludimis, siemet buvom apsibreze tiksla ji aplankyt, ir dziaugiuosi kad vykom su masina, o ne plaukem laivu is Kissamos, kaip zadejom

QUOTE(Ciklomena @ 2011 05 27, 07:57)
Cia Balos papludimis, siemet buvom apsibreze tiksla ji aplankyt, ir dziaugiuosi kad vykom su masina, o ne plaukem laivu is Kissamos, kaip zadejom 

Ciklomena, o kodel taip dziaugiates? Daugiau pamatet visko pakeliui?

Labai megstu grazius krastovaizdzius, ir zinojom kad per viena diena neiseis aplankyt Balos ir Elafonisos. Pasirinkom Balos, ko ne kiek nesigailiu. Lagunos vaizdas ir dabar stovi akyse
Jau kaip grazu
. Pradzioj bijojom ilgos keliones, bet buvo idomu pervaziuot Kreta is rytu i vakarus ir palyginti skirtumus. Nezinau, gal kad visad gyvenam rytuose, man jie mielesni, o gal savesni. Man asmeniskai Balos patiko net labiau uz samarijos tarpekli. Suprantu tai nepalyginami dalykai, bet antra karta i Samarija neiciau

Bliamba, neturejau galimybes Kretoje nuomotis auto (nebuvo vairuotojo), tai kaip suprantu ta mano kelione gavosi tokia pusiau.....
QUOTE(gelyte26 @ 2011 05 26, 23:28)
o aš dar ne

reikia kažkam išnuomoti kosulius - vieną vaikišką, kitą mano.
Arba teks laukti stebuklo, kad Kretos ore jie dings savaime.
Smagaus lagaminų krovimo!
QUOTE(Ciklomena @ 2011 05 27, 11:06)
Labai megstu grazius krastovaizdzius, ir zinojom kad per viena diena neiseis aplankyt Balos ir Elafonisos. Pasirinkom Balos, ko ne kiek nesigailiu. Lagunos vaizdas ir dabar stovi akyse
Jau kaip grazu
. Pradzioj bijojom ilgos keliones, bet buvo idomu pervaziuot Kreta is rytu i vakarus ir palyginti skirtumus. Nezinau, gal kad visad gyvenam rytuose, man jie mielesni, o gal savesni. Man asmeniskai Balos patiko net labiau uz samarijos tarpekli. Suprantu tai nepalyginami dalykai, bet antra karta i Samarija neiciau 

Sakykite, is kurios Kretos vietos keliavote i Balos ir kiek laiko uztrukote? Man gyvensime netoli Herakliono, idomu kiek laiko uztruktu kelione iki ten...

QUOTE(Fei @ 2011 05 28, 22:59)
Sakykite, is kurios Kretos vietos keliavote i Balos ir kiek laiko uztrukote? Man gyvensime netoli Herakliono, idomu kiek laiko uztruktu kelione iki ten... 

Priklausomai kokiu greiciu vaziuosite:)
QUOTE(Fei @ 2011 05 28, 21:59)

Gyvenom pries Hersinissos, i viena puse uztrukom 3.5 val

Sveikos!
Gal kas vykote/pirkote/planuojate Jeep safari 4x4 ekskursija?
Domina marsrutas ir kaina
Gal kas vykote/pirkote/planuojate Jeep safari 4x4 ekskursija?
Domina marsrutas ir kaina

Mes su MB isskrendam ketvirtadieni
Begalo laukiu, tai bus pirmas apsilankymas Kretoje, apsistosime prie Malijos, pasiemem Ikaros beach luxury resort and spa viesbuti
Gal kas kuri ten esate buvusi? Ar kokiu atsiliepimu girdejusios? 
Keliones marsrutas dar nesudarytas, bet dar kelios dienos pries akis

QUOTE(rrutele @ 2011 05 30, 08:17)
Mes su MB isskrendam ketvirtadieni
Begalo laukiu, tai bus pirmas apsilankymas Kretoje, apsistosime prie Malijos, pasiemem Ikaros beach luxury resort and spa viesbuti
Gal kas kuri ten esate buvusi? Ar kokiu atsiliepimu girdejusios? 

Atsiliepimus reikia skaityt pries uzsakant viesbuti, dabar jau velu

As irgi dabar galvoju, kad mokejom brangiai, o viesbuti galejom ir geresni issirinkt ...
Sveikos merginos,
Norejau paklausti tokio kvailoko klausimo, kadangi i keliones tik leisdavausi autobusu, tad dabar iskilo klausimas, ar perkant bilietus, galima pasirinkti lektuve vietas? Keliausime su vaiku, tad bijau, kad neissodintu atskirai musu...
Aciu uz atsakyma
Norejau paklausti tokio kvailoko klausimo, kadangi i keliones tik leisdavausi autobusu, tad dabar iskilo klausimas, ar perkant bilietus, galima pasirinkti lektuve vietas? Keliausime su vaiku, tad bijau, kad neissodintu atskirai musu...

Aciu uz atsakyma