Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XII

Cia Balos papludimis, siemet buvom apsibreze tiksla ji aplankyt, ir dziaugiuosi kad vykom su masina, o ne plaukem laivu is Kissamos, kaip zadejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2011 05 27, 07:57)
Cia Balos papludimis, siemet buvom apsibreze tiksla ji aplankyt, ir dziaugiuosi kad vykom su masina, o ne plaukem laivu is Kissamos, kaip zadejom 4u.gif

Ciklomena, o kodel taip dziaugiates? Daugiau pamatet visko pakeliui? 4u.gif
Atsakyti
Labai megstu grazius krastovaizdzius, ir zinojom kad per viena diena neiseis aplankyt Balos ir Elafonisos. Pasirinkom Balos, ko ne kiek nesigailiu. Lagunos vaizdas ir dabar stovi akyse doh.gif Jau kaip grazu thumbup.gif . Pradzioj bijojom ilgos keliones, bet buvo idomu pervaziuot Kreta is rytu i vakarus ir palyginti skirtumus. Nezinau, gal kad visad gyvenam rytuose, man jie mielesni, o gal savesni. Man asmeniskai Balos patiko net labiau uz samarijos tarpekli. Suprantu tai nepalyginami dalykai, bet antra karta i Samarija neiciau ax.gif
Atsakyti
Bliamba, neturejau galimybes Kretoje nuomotis auto (nebuvo vairuotojo), tai kaip suprantu ta mano kelione gavosi tokia pusiau.....
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2011 05 26, 23:28)
Mes irgi skrendame sekmadieni,jau kaip laukiu smile.gif

o aš dar ne ax.gif
reikia kažkam išnuomoti kosulius - vieną vaikišką, kitą mano.
Arba teks laukti stebuklo, kad Kretos ore jie dings savaime.
Smagaus lagaminų krovimo!
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2011 05 27, 11:06)
Labai megstu grazius krastovaizdzius, ir zinojom kad per viena diena neiseis aplankyt Balos ir Elafonisos. Pasirinkom Balos, ko ne kiek nesigailiu. Lagunos vaizdas ir dabar stovi akyse doh.gif Jau kaip grazu thumbup.gif . Pradzioj bijojom ilgos keliones, bet buvo idomu pervaziuot Kreta is rytu i vakarus ir palyginti skirtumus. Nezinau, gal kad visad gyvenam rytuose, man jie mielesni, o gal savesni. Man asmeniskai Balos patiko net labiau uz samarijos tarpekli. Suprantu tai nepalyginami dalykai, bet antra karta i Samarija neiciau ax.gif

Sakykite, is kurios Kretos vietos keliavote i Balos ir kiek laiko uztrukote? Man gyvensime netoli Herakliono, idomu kiek laiko uztruktu kelione iki ten... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 05 28, 22:59)
Sakykite, is kurios Kretos vietos keliavote i Balos ir kiek laiko uztrukote? Man gyvensime netoli Herakliono, idomu kiek laiko uztruktu kelione iki ten...  g.gif

Priklausomai kokiu greiciu vaziuosite:)
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 05 28, 21:59)
Sakykite, is kurios Kretos vietos keliavote i Balos ir kiek laiko uztrukote? Man gyvensime netoli Herakliono, idomu kiek laiko uztruktu kelione iki ten...  g.gif

Gyvenom pries Hersinissos, i viena puse uztrukom 3.5 val ax.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal kas vykote/pirkote/planuojate Jeep safari 4x4 ekskursija?
Domina marsrutas ir kaina smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Mes su MB isskrendam ketvirtadieni ax.gif Begalo laukiu, tai bus pirmas apsilankymas Kretoje, apsistosime prie Malijos, pasiemem Ikaros beach luxury resort and spa viesbuti smile.gif Gal kas kuri ten esate buvusi? Ar kokiu atsiliepimu girdejusios? smile.gif
Keliones marsrutas dar nesudarytas, bet dar kelios dienos pries akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2011 05 30, 08:17)
Mes su MB isskrendam ketvirtadieni  ax.gif  Begalo laukiu, tai bus pirmas apsilankymas Kretoje, apsistosime prie Malijos, pasiemem Ikaros beach luxury resort and spa viesbuti smile.gif Gal kas kuri ten esate buvusi? Ar kokiu atsiliepimu girdejusios? smile.gif
Keliones marsrutas dar nesudarytas, bet dar kelios dienos pries akis smile.gif

Atsiliepimus reikia skaityt pries uzsakant viesbuti, dabar jau velu smile.gif
As irgi dabar galvoju, kad mokejom brangiai, o viesbuti galejom ir geresni issirinkt ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 30 gegužės 2011 - 11:59
Sveikos merginos,
Norejau paklausti tokio kvailoko klausimo, kadangi i keliones tik leisdavausi autobusu, tad dabar iskilo klausimas, ar perkant bilietus, galima pasirinkti lektuve vietas? Keliausime su vaiku, tad bijau, kad neissodintu atskirai musu... blush2.gif
Aciu uz atsakyma
Atsakyti