Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta XII

Merginos o i Stella Palace liepos 21 niekas nevaziuojat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 07 04, 14:09)

Kita vertus, skaičiau daugumos 4 * atsiliepimus apie maistą -tai visi buvo nelabai kokie  blink.gif

nebeisvardinsiu koks buvo maistas Iberostar Creta Panoramoje(nes jau senokai buvo),bet mes likome pilnai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 07 04, 17:54)
Mes rugpjucio 4d i Aphrodite Beach Club, kuris randasi Gouves, netoli Herakliono. O kurioj pusej Malija? Labiau vakarinej turbut, jei zadat aplankyt vakarines Kretos ''puosmenas'' smile.gif

Malija yra rytinej pusej, netoli Chersoniso, bet siaip netoli vidurio.
Mes tik vakar gryzom is Kretos, gyvenom tarp Herakliono ir Retimno, Bali miestelyje, Bali Beach viesbutyje. Man labai patiko ypac viesbucio vieta ant skardzio, vaizdai nuostabus. Visi barai ir restoranas turi terasas aukstai virs juros, valgai ir groziesi. Pats miestelis irgi labai fainas , yra kur pavaikscioti, ne vieni viesbuciai, yra ir vietiniu gatveliu mazuciu nameliu apsodintu gelem. Pats Bali tarp kalnu tokiose ilankose , tai apvaiksciojom visus iskysulius aplink, palaipiojom po kalnus.Viesbutis nors triju zvaigzdziu, bet kambariai tvarkingi, maistas man pasirode geras ir pilnai uzteko, aisku eriuko ant iesmo nekepe. smile.gif , bet gal to ir nereikia. Minusai buvo tokie kurie man neturejo jokios reiksmes - nera animacijos ir nedidelis papludimys ilankoj, bet salia yra didesnis galima nueiti ir i kita, be to gi nesedi visa laika viesbutyje.
Atsakyti
[
[/quote]
tik sako, nereikia jiems sakyti, kad i Balos vaziuosi, o tai pradeda purkstauti (kolege pasakojo neseniai sugrizusi), o paskui gailejosi, kad ju paklause ir nenuvaziavo...

As sita tiesa, deja, tik po laiko supratau -- "aciu" autonuomos agenturai, kad likom neaplanke Balos: mums pasake: "I ten ne tai, kad blogas kelias -- ten NERA kelio". Ir as, naivuole, patikejau:( Dievaz, butume desimt kartu nuvaziave -- visiskai salia gyvenom. O zvyrkeliais pasivazinejom tai TIKRAI baisiais, pvz., vaziuodami link Elafonissi aplankeme senovini Milia kaima, i kur kelis km dardejome n..tajame aukstyje vingiuojanciu siauruciuku zvyrkeliu be menkiausiu apsaugu. Buvo taip nejauku, kad atstuma sekeme metrais. Bet tokie nuotykiai ir daugiausiai sarmo turi. Dekui uz info apie Balos -- norisi ten kuo greiciau nulekti rolleyes.gif Tik KADA? Geru kelioniu ir nuotykiu isvykstantiems i Kreta. Beje -- gamtos grozio ir juros dziaugsmu myletojams labai rekomenduoju tinklalapi www.cretanbeaches.com -- jame rasite visus norimo Kretos regiono papludimius suklasifikuotus, sureitinguotus, su nuotraukomis ir visomis ypatybemis -- zmoningas ar ne, ar yra dusai, gultai, kokiu transportu pasiekiamas, ir pan. Man labai padejo planuojant kelione.
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2011 06 13, 15:53)
Kretoje aplankeme Balos laguna, Matala, Agios Nikolaous, Ierapetra, Retimna tik pravaziavome na ir dar daug mazu miestuku - kaimuku pakeliui, kurie tikrai nuostabus smile.gif Plaukeme i santorini, bet pirkome kelione is vietiniu, o ne is novaturo, su novaturu nekialiavom niekur, kainos ju nezmoniskos....
su anglu jaunimeliu tai bent jau mum buvo taip - tik vieni ziurim isvaziuoja, galvojau jau ramiau bus atsipusim, ziurek jau ta pacia diena ar kita kiti atsigabena smile.gif

Laukine feja, kaip Jums sekesi vaziuoti iki Balos lagunos? Kiek laiko uztrukote? Kadangi ta pacia diena noriu ir ielafinis patekti, tai galvoju, ar suspesiu ir i Balos, ir i Elafonisi? Labai jau toli, bet ir nesinori antra diena toki ilga kelia belstis i kita salos gala... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2011 06 07, 10:45)
Kažkaip nelabai yra atsiliepimų apie šį viešbutį, aš jau klausiau. smile.gif Paskaičiau, kad Jūs netrukus ten važiuosit, tai labai lauksiu jau iš Jūsų atsiliepimų apie Aphrodite viešbutį. 4u.gif

Labukas, mes jau grizome is sauletosios Kretos, kaip jau buvau minejusi anksciau gyvenome Aphrodite Beach Club viesbutyje, buvome pasieme AI. Viesbutis neblogas, bent jau mes nenusivyleme, gavome kambary su vaizdu i jura. Buvo tokiu zmoniu kurie atvyko kartu su mumis, bet buvo nepatenkinti kambariu, arba kambaryje buvo trys lovos, arba kambarys buvo neremontuotas. Mums pasiseke kambaryje buvo dvigule lova, naujai sutvarkytas kambarys, nu viskas buvo puiku.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 07 04, 15:09)
aha, tripadviseryje buvo super atsiliepimai apie maistą, jau maniau, kad taip ir bus, bet,deja, nuvylė visu 1000 procentų, maistas baisus. Jei tai sakyčiau tik aš - tai viskas dar būtų suprantama, aš išranki maistui, bet jo nevalgė net mano vyras ir sesuo. o vokiečiai ir graikai apsiputoję kišo ten viską. Pusryčiams 10 uogienių ir vieną nusmirusi dešra, kažkoks omleto kepalas, jogurtas nuo kurio tekdavo staigiai bėgti į viršų, vakarui aštrių ir sūrių būzų  "rojus", vieną vakarą buvo kalmarų ir tie tik tiems, kas atėjo 18 val. per visą savaitę nė karto nebuvo žuvies - dar tokių dalykų nėra buvę. Iš vaisių - arbūzai ir melionai - taip negausiai.
Po maljorkos man tai buvo šokas, nes ten net 2 žvaigždučių viešbutyje buvo maisto tiek, kad negalėdavai išeiti kaip visko norėjosi išbandyti.

Kita vertus, skaičiau daugumos 4 * atsiliepimus apie maistą -tai visi buvo nelabai kokie  blink.gif

QUOTE(Dodže @ 2011 07 04, 15:30)
Nu pasisakysiu ir aš apie maista. Pas mus buvo ir 4* viešbutis, o maistas tai  g.gif , vyrui tai tiko, man tai nelabai. Kiekviena ryta budavo kiaušiniai plius iš ale mėsos tai dešrelės tai šoninė kepta (vieną karta vienas kita karta kitas), olandiškas sūris ir ale kumpis plonai pjaustytas agurkai ir pomidorai, kiekviena ryta, taip pat dar buvo jogurtas (labai keisto skonio toks tirštas iš pradžiu maniau kad grietinė) uogienės 3 rušių (džemai) ir bandelės (va jos tai tikrai labai skanios iš sloksiuotos tešlos.) O keisdavo tik vaisius apelsimai + (obuoliai, kriaušiai, persikai).

SM jau ne karta mineta buvo, kad MAISTAS KRETOJE SKANIAUSIAS TAVERNOSE NE TURISTINESE VIETOSE, o viesbutyje siaip sau. Reikia tik tema skaitytis pries renkantis...
Juk kiekviena salis skirtinga ir negali rinktis kiekviena karta toki pati maitinima, jeigu nori likti patenkintas atostogomis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim2002simas: 05 liepos 2011 - 09:50
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 07 04, 15:09)

Apie koki viesbuti kalba?
O ko jus pusryciams norit mesos? Man pilnai vien vaisiu pakanka. Star Beache pusrycimas maisto taip pat buvo gana rezervuotai ir ji stoks pats visada, bet tikrai pakankamai. O vakarienei pasirinkimas didesnis ir meniu keitesi.
QUOTE(Fei @ 2011 07 04, 16:54)
Mes rugpjucio 4d i Aphrodite Beach Club, kuris randasi Gouves, netoli Herakliono. O kurioj pusej Malija? Labiau vakarinej turbut, jei zadat aplankyt vakarines Kretos ''puosmenas'' smile.gif

Malija i rytus nuo Herakliono, tarp Hersonisos ir Agios Nikolaos.

QUOTE(kas cia @ 2011 07 04, 17:08)
tik planuoju, o kaip bus, tai visai neaisku, vykstam su dukra, tad, kad nebutu kaip Alexiai, vaikas susirgs ir tupesim viesbutyje doh.gif

Mes tik 1 diena sedejom. O pasivazinet vis tiek suspejom.
Man ju dusai papludimiuose nepatiko. Labai trumpai vanduo teka, siaura srovele.
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 07 05, 10:47)
SM jau ne karta mineta buvo, kad MAISTAS KRETOJE SKANIAUSIAS TAVERNOSE NE TURISTINESE VIETOSE, o viesbutyje siaip sau. Reikia tik tema skaitytis pries renkantis...

Mums turbut pasiseke, bet Amnisoss virtuve buvo puiki, jausdavomes kaip namie pas mama, sitaip viskas su meile suruosta, pilna lekste, plius salotos su fetos luitais...
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2011 07 05, 09:25)
Laukine feja, kaip Jums sekesi vaziuoti iki Balos lagunos? Kiek laiko uztrukote? Kadangi ta pacia diena noriu ir  ielafinis patekti, tai galvoju, ar suspesiu ir  i Balos, ir i Elafonisi? Labai jau toli, bet ir nesinori antra diena toki ilga kelia belstis i kita salos gala... 4u.gif

Galima i Balos laguna su laivu is Kisamos uosto.Isplaukia 10 ir 10.30 laivai.Plaukia 1 val, po to tris val Balos lagunoj, paskui nuplukdo i piratu sala ten dar dvi val.Nu man tai tu triju val net mazoka buvo, nes mes uzlipom i kalna, kad matytusi vaizdas. Grozis nerealus, po situ vaizdu kitos Kretos vietos nublanko.Nu dar pasimaudyt lagunoj reikia tai to laiko nebuna per daug. Aisku buvo zmoniu kurie islipe is laivo pasitiese ranksluoscius ir gulejo visa laika, tai po to nesistebiu kad nieko nemate. smile.gif Nu nezinau ar ta pacia diena spesit dar i kita vieta nuvaziuot, kazin ar verta, nes jei skubeti tai niekur nepasidziaugsi tik privargsi.
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2011 07 05, 09:25)
Laukine feja, kaip Jums sekesi vaziuoti iki Balos lagunos? Kiek laiko uztrukote? Kadangi ta pacia diena noriu ir  ielafinis patekti, tai galvoju, ar suspesiu ir  i Balos, ir i Elafonisi? Labai jau toli, bet ir nesinori antra diena toki ilga kelia belstis i kita salos gala... 4u.gif

mum snuo viesbucio iki Balos kelione truko 4 val i viena puse, siaip irgi labai norejome Elafonisi dar aplankyti, bet nesprendem, kad neverta begom, be to jus su vaiku, tai manau gali viskas dar leciau vykti, siaip nerekomnduociau visko bandyti aplekti per viena diena, nepajusiste viso grozio smile.gif variantas nebent kazkur ten nakvyne susirasti ir kita diena kita objekta aplankyti, jei nenorite du kartyusi ta pati salos gala trenktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielaa @ 2011 07 05, 10:45)
Labukas, mes jau grizome is sauletosios Kretos, kaip jau buvau minejusi anksciau gyvenome Aphrodite Beach Club viesbutyje, buvome pasieme AI. Viesbutis neblogas, bent jau mes nenusivyleme, gavome kambary su vaizdu i jura. Buvo tokiu zmoniu kurie atvyko kartu su mumis, bet buvo nepatenkinti kambariu, arba kambaryje buvo trys lovos, arba kambarys buvo neremontuotas. Mums pasiseke kambaryje buvo dvigule lova, naujai sutvarkytas kambarys, nu viskas buvo puiku.

O ką aplankėte? Planuoju planuoju ką reikės pamatyti ir nieko nesuplanuoju. doh.gif Ar tikrai labai ramus miestelis?Kaip maistas viešbutyje? 4u.gif
Atsakyti