Alexia, jus ruosetes kelionei atsakingai ir rinkote info, kur adar buvote be Matalos ir Agios Nikolajus? Kur vertea nuvykti, o kur nepateisino lukesciu? Gal galite placiau parasyti apie keliones?

žiūriu jau po truputėlį pasisako kas skrenda rugpjūčio 4 d. Tai gal atsiras iki to laiko kas buvo apsistoję Chrissi Amoudia viešbutyje?
Aš vakar nupirkau bilietus keltui į Santorinį ir rezervavau viešbutį ten vienai nakčiai
, tai kaip vienas nemažas darbelis padarytas. Ar yra kas keliavo i Santorinį savarankiškai ir su nakvyne?

QUOTE(kas cia @ 2011 07 05, 12:02)
Alexia, jus ruosetes kelionei atsakingai ir rinkote info, kur dar buvote be Matalos ir Agios Nikolajus? Kur vertea nuvykti, o kur nepateisino lukesciu? Gal galite placiau parasyti apie keliones? 

Tikrai ne manęs reikia klausti, nes niekur daugiau ir nebuvom ir labai atidžiai aš tos informacijos neieškojau.
Važiuojant į Matalą iš Herakliono visiškai šalia yra Gortynė, ten ir šventyklų liekanos ir romėnų tvirtovės. Tačiau mes pasirinkome pasivažinėt kaimukais ir susirast nuošalią taverną nei griuvėsius. Pirma - didelis karštis, antra su mūsų vaiku tikrai nepakeliausi, man tiesiog jos gaila buvo. Planavom grįžti kitą dieną, dar planuose buvo, ką rekomendavo ir autonuomos darbuotojai - pietų Kretos žvejų kaimeliai, nuo Matalos i rytus, tačiau sutrukdė liga.
Pati Matala nepadarė kažkokio labai didelio įspūdžio, man įspūdį padarė kelias link ten. Į Vai nesiūlė graikai - sako ką jūs ten rasit, paplūdimį su keliom palmėm. Tikroji Kreta - yra vidurio kreta ir pietų žvejų kaimeliai.
Mes nesam iš tų, kur būtinai viską aplėkt reikia. Nesam ir gulėtojai ant gultų. Aš patenkinta atostogom nes gavau visko po truputį.
Na, mes irgi, ko gero, ir pakeliausime , ir pailsesime prie juros. Bandau atsirinkti, kur keliavusiu ispudziai didziausi. Norisi nors tas vietas aplankyti, planuojame kelionems skirti 2 dienas + 1 diena santoriniui. Kitas dienas ilsesimes
Tikiuosi, kad oras bus puikus
Beje, ar ten daznai lyja, nebuna taip kaip Lietuvoj apsiniauke arba lyja kelias dienas is eiles?

QUOTE(kas cia @ 2011 07 05, 14:15)
Na, mes irgi, ko gero, ir pakeliausime , ir pailsesime prie juros. Bandau atsirinkti, kur keliavusiu ispudziai didziausi. Norisi nors tas vietas aplankyti, planuojame kelionems skirti 2 dienas + 1 diena santoriniui. Kitas dienas ilsesimes
Tikiuosi, kad oras bus puikus
Beje, ar ten daznai lyja, nebuna taip kaip Lietuvoj apsiniauke arba lyja kelias dienas is eiles? 

Vasara ten nelyja.

QUOTE(onsa @ 2011 07 05, 14:25)
Vasara ten nelyja.
Praeita savaite buvo oras 30 laipsniu, vanduo 22. Bet karscio nesijaute, nes visur kur buvom buvo vejas.Gal karsciausia buvo Knoso rumuose.Graziausia vieta yra bent jau man Balos ilanka, butina nuvaziuoti. Grazu Retimne ir Retymno pilyje.

O kas buvo ir balos, ir elafonisi? Kur yra graziau? Bandau apssipresti, kur vaziuoti, nes, atrodo, ir ten, ir ten nespesiu

QUOTE(kas cia @ 2011 07 05, 14:30)
O kas buvo ir balos, ir elafonisi? Kur yra graziau? Bandau apssipresti, kur vaziuoti, nes, atrodo, ir ten, ir ten nespesiu 

Gaila Elafonisi nebuvau, bet manau kad gal Balos graziau, nes nuo kalno nuostabus vaizdas, o Elafonisi gal nera tokio didelio kalno, bent is nuotrauku.Tik kelias i Balos blogesnis matyt zymiai, uz tai mes plaukem laivu, tai be jokiu rupesciu. Laive ryte pagerem kavutes su bandelem, per pietus suvalgem ju saslykiukus su idarytom darzovem, ir be stresu viska apziurejom. Nesinorejo vaziuojant keliu nervintis, nors kai kas sako kad nera toks blogas tas kelias. Bandykit pasigoglint ismes nuotraukas ir matysit kur graziau.
QUOTE(linamog @ 2011 07 04, 16:19)
Elafonissi gultai yra, dusu tikrai nematem.
Dusai Elafonisi tikrai yra, bet arciau kempingo

QUOTE(Sielaa @ 2011 07 05, 10:45)
Labukas, mes jau grizome is sauletosios Kretos, kaip jau buvau minejusi anksciau gyvenome Aphrodite Beach Club viesbutyje, buvome pasieme AI. Viesbutis neblogas, bent jau mes nenusivyleme, gavome kambary su vaizdu i jura. Buvo tokiu zmoniu kurie atvyko kartu su mumis, bet buvo nepatenkinti kambariu, arba kambaryje buvo trys lovos, arba kambarys buvo neremontuotas. Mums pasiseke kambaryje buvo dvigule lova, naujai sutvarkytas kambarys, nu viskas buvo puiku.
Sielaa --> O kokiame aukste buvote pasieme kambari? Gal superior tipo, netycia?

Ir kaip siaip aplinka apie viesbuti? Nera kokiu siukslynu? Toli iki miestelio?
QUOTE(*Ricco* @ 2011 07 05, 13:23)
žiūriu jau po truputėlį pasisako kas skrenda rugpjūčio 4 d. Tai gal atsiras iki to laiko kas buvo apsistoję Chrissi Amoudia viešbutyje?
Aš vakar nupirkau bilietus keltui į Santorinį ir rezervavau viešbutį ten vienai nakčiai
, tai kaip vienas nemažas darbelis padarytas. Ar yra kas keliavo i Santorinį savarankiškai ir su nakvyne? 

kiek kainavo viešbutis santorinyje>? ir kurioj vietoje jis ?
QUOTE(borooze @ 2011 07 05, 18:34)
nejaugi kazkas i Kreta vaziuot zada????

QUOTE(borooze @ 2011 07 05, 19:34)
70 eurų 2 žmonėms, viena naktis su paėmimu iš uosto. Viesšbutis Firoje (Thira), Villa Koronios