Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

QUOTE(Ragany @ 2011 05 23, 16:54)
Kiek galima TUO gyventi??? as prasikankinau du metus, bet suvokiu, kad tai laiko svaistymas , viltis, kuri aisku neegzistuoja, kai jis per ta laika gyveno su ja toliau, susituoke, pasigimde bendra vaika. Negalima tokiomis mintimis gyventi or skaiciavimais, va butu  buve metai du. Velniop. Nera. Nebebus. O su tokiu ilgalaikiu gedejimu mes tik savo brangu laika prarandam, kai reiktu dziaugtis tokiais metais..

As apie ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif kol moterys kaiciuoja metus ir dienas, svaistydamos laika, vyrai tiesiog toliau gyvena pilnaverti gyvenima, kuris visiems tik vienas duotas.
Atsakyti
Man jau ir paciai geda aprasineti savo situacija, bet pazistamam zmogui pasipasakoti negaliu, mane palaikys nenormalia, o taskas - jis buvo padetas, bet kazkaip eme ir issitryne. Jo dabartine motera tokia, kad jos nei su pagaliu nenustumsi nuo jo, manau, kad ji viska nujaucia, bet nenori pripazinti, kaip kas yra, praso jo, kad su manimi nesimatyti, bet jis turi gera pasiteisinima, vaziuoju pas vaika. Na o jo svajone, kad viena diena, mes visi gyventume drauge, nes tiek mane, tiek ja, labai labai myli lotuliukas.gif na ka cia ir bepridursi, kaip pasakytu Rumsa - gyvenimas yra grazus!
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2011 05 26, 14:52)
Man jau ir paciai geda aprasineti savo situacija, bet pazistamam zmogui pasipasakoti negaliu, mane palaikys nenormalia, o taskas - jis buvo padetas, bet kazkaip eme ir issitryne.

Manau, kad tavo situacija psichologiskai idomi. Jei vyras butu su tavim, bet turetu meiluze, tavo savigarba labai kentetu. Dabar yra atvirksciai, tu - laisva moteris, su kuo nori, su tuo ir miegi lotuliukas.gif Tegu jo moteriske sielvartauja, kad jos sugyventinis turi meiluze thumbup.gif
Atsakyti
va kaip nutinka ... kai vyras myli dvi... blink.gif blink.gif
jam reik pas psichologa. pasiulykit.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 05 23, 14:11)
Na kaip visoms sekasi ? kur dingote ? 4u.gif
man tai nelengva sia savaite butu penkiu metu sukaktis mums
nemaniau kad viskas taip susiklostys.....

Aš atsigavau, tikrai geriau jaučiausi nei maždaug prieš metus, kai prisijungiau prie šio forumo. Visiškai dar neužsiglaistė randai, bet gal ateityje...
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 05 26, 16:12)
Tegu jo moteriske sielvartauja, kad jos sugyventinis turi meiluze  thumbup.gif

Siaubas, kokios Jūs bobos egoistes... Jei Jus skaudintų, tai būtų tragedija, o kad dabar skaudinat kažką kitą, tai pofig. Svarbiausia man gerai... O metos diedas isvis gerulis... Sukas tarp dvieju ir abi duoda bigsmile.gif Toks ispudis, kad vaikas jam tik pretekstas paisdykauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmaliade: 27 gegužės 2011 - 08:21
QUOTE(marmaliade @ 2011 05 27, 09:21)
Siaubas, kokios Jūs bobos egoistes... Jei Jus skaudintų, tai būtų tragedija, o kad dabar skaudinat kažką kitą, tai pofig.

Akis uz aki, dantis uz danti smile.gif Kai ji miegojo su Metos vyru, negalvojo apie ja ir vaika, is kurio atima teva.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 05 27, 09:47)
Akis uz aki, dantis uz danti  smile.gif Kai ji miegojo su Metos vyru, negalvojo apie ja ir vaika, is kurio atima teva.

Nemanote, kad jeigu ne ji, tai butu kita mirksiukas.gif jei vyras kuilys, tai nesvarbu, kuri KITA jam pasitaikys kelyje...
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 05 27, 09:47)
Akis uz aki, dantis uz danti  smile.gif Kai ji miegojo su Metos vyru, negalvojo apie ja ir vaika, is kurio atima teva.
Man rodos vaiko cia is viso niekas is nieko neateme. Suauges zmogus padare savo sprendimus ir tiek. Ir dar sugebejo buvusia zmona (?) itikinti jam pabuti meiluze. Hyperseksualus vyrukas, kad vienos neuztenka. Ir durniausia tai, kad abi ta situacija zino, bet abi su tuo taikstosi. Vaikas teva berods turi. Nors nafik toks tevas, kuris atejes pabuti su vaiku atseit, vietoj to miega su jo motina, o paskiau parejes namo, dar su kita. O gal ir daugiau tokiu turi...tik sitos dvi oficialios blink.gif
Nezinau ko Meta24 tikisi, leisdama jam sitaip elgtis, bet panasu, kad ji yra visiskai jo rankose ir savo salygu jau nebesugebes statyti. O turint vaika, reikia ismokti pastoveti ne tik kad uz save, bet dar ir uz ji. Taigi...to ir linkiu ismokti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2011 05 27, 09:56)
Man rodos vaiko cia is viso niekas is nieko neateme. Suauges zmogus padare savo sprendimus ir tiek. Ir dar sugebejo buvusia zmona (?) itikinti jam pabuti meiluze. Hyperseksualus vyrukas, kad vienos neuztenka. Ir durniausia tai, kad abi ta situacija zino, bet abi su tuo taikstosi. Vaikas teva berods turi. Nors nafik toks tevas, kuris atejes pabuti su vaiku atseit, vietoj to miega su jo motina, o paskiau parejes namo, dar su kita. O gal ir daugiau tokiu turi...tik sitos dvi oficialios  blink.gif
Nezinau ko Meta24 tikisi, leisdama jam sitaip elgtis, bet panasu, kad ji yra visiskai jo rankose ir savo salygu jau nebesugebes statyti. O turint vaika, reikia ismokti pastoveti ne tik kad uz save, bet dar ir uz ji. Taigi...to ir linkiu ismokti  mirksiukas.gif

Kol bus tokiu moteru, tol vyrai taip elgsis smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,

Nu ir istorijos jusu. O cukraus vatos tai is viso TOPás. Toks saves negerbimas. Jei jau turi bilietus is anksciau tai galejo pasiruost kelionei - pataupyt pinigeliu ir viesbuciui, kad nereiktu su ex susitikt, o kad nebutu nuobodu kokiu airiu internete pasieskot pasimatymams. Idomu bus paskaityt kaip sekesi.
Maniskiai visi kadrai tai tikriausia buvo dzentelmenai - prapuldavo po 2-3 pasimatymu kai dar nespedavau iklimpti. Dazniausiai kai atsisakydavau pasiulymu nuvaziuot pas juos i buta lotuliukas.gif
Ech nu ir liurbiai tie vyrai..........
Atsakyti
QUOTE(Coneja @ 2011 05 27, 11:12)
Labas merginos,

Nu ir istorijos jusu. O cukraus vatos tai is viso TOPás. Toks saves negerbimas. Jei jau turi bilietus is anksciau tai galejo pasiruost kelionei - pataupyt pinigeliu ir viesbuciui, kad nereiktu su ex susitikt, o kad nebutu nuobodu kokiu airiu internete pasieskot pasimatymams. Idomu bus paskaityt kaip sekesi.
Maniskiai visi kadrai tai tikriausia buvo dzentelmenai - prapuldavo po 2-3 pasimatymu kai dar nespedavau iklimpti. Dazniausiai kai atsisakydavau pasiulymu nuvaziuot pas juos i buta  lotuliukas.gif 
Ech nu ir liurbiai tie vyrai..........

Ot parazitai biggrin.gif na nieko, vistiek atsiras Tas, kuris nebus toks naglas mirksiukas.gif
Atsakyti