Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

QUOTE(Meta24 @ 2011 06 01, 14:56)
Fui, dar taip slyksciai ir taikiai niekas nera soves! net supykino...

Hm......... na tai stipriai jinai cia. Bet taikliai. Tokia deja jau ta tiesa nusiemus rozinius akinius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 06 01, 18:17)
Gal cia tavo vyro dabartine moteriske? Tokiai neapykantai reikia tureti priezasti  lotuliukas.gif

sekunde ir man tokia mintis buvo kilusi, juk sis pasaulis toks mazas ax.gif
Atsakyti
Svarbiausia padaryk pati isvadas is savo tos bjaurios patirties. Visi darome didesniu ar mazesniu klaidu.
Atsakyti
***** įdomiai. žmogus išsakė savo nuomonę ir be to labai teisingą. ir buvo ja pasišlykštėta, nors savim kažkodėl nesišlykštama visiškai.
esi tiesiog pasidulkinimo draugė tam savo ex. jei manai kitaip -labai klysti. ir nėra ko čia stebėtis tokiom nuomonėm. pradėk gerbt save, pamatysi kaip iš karto lengviau gyvent pasidarys.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 06 02, 12:08)
pradėk gerbt save, pamatysi kaip iš karto lengviau gyvent pasidarys.

jos savigarba priklauso nuo to kiek kartu vyriskis ja aplanko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 06 02, 12:08)
***** įdomiai. žmogus išsakė savo nuomonę ir be to labai teisingą. ir buvo ja pasišlykštėta, nors savim kažkodėl nesišlykštama visiškai.
esi tiesiog pasidulkinimo draugė tam savo ex. jei manai kitaip -labai klysti. ir nėra ko čia stebėtis tokiom nuomonėm. pradėk gerbt save, pamatysi kaip iš karto lengviau gyvent pasidarys.

Tai as savimi ir pasislykstejau, o ne autores issakyta nuomone. Tai butent ir buvo, viena taikliausiu nuomoniu, kuri iki siol man skamba galvoje.
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2011 06 02, 18:10)
Tai as savimi ir pasislykstejau, o ne autores issakyta nuomone. Tai butent ir buvo, viena taikliausiu nuomoniu, kuri iki siol man skamba galvoje.

Meta24, kaip as tave suprantu, nes pati esu lygiai tokioje pacioje situacijoje ax.gif . Ir nesugebu, o net nenoriu visko nutraukti. As zinau, kas jam esu, taciau zinau ir tai, kad as pati noriu sexo ir geriau jau pazystamas asmuo, nei kazkokie atsitiktiniai asmenys.
Gal as taip save apgaudineju (manau daugelis taip ir pagalvos), bet as samoningai miegu su juo turedama savo ineresu. Taigi laimi ne tik jis, bet ir as. Svarbu, kad neturiu jokiu iliuziju ir netgi noro gryzti ir buti su juo. Man yra gerai, bent jau siuo gyvenimo periodu. rolleyes.gif
o kas bus toliau, likimas parodys...
tad dar vosokios emocijos tave kamuos, bet tu ir tiktai tu sprendi su kuo miegoti ir kaip jaustis po to. Jeigu blogai, tuomet reikia viska baigti. Svarbu ziureti realistiskai i situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackrose @ 2011 05 27, 21:24)
"nešti sunku, bet dar sunkiau pamesti ". Ir šiaip draugai bendri ir visa kita...
Net su draugėm negaliu apie tai pasikalbėti ir prašyti patarimo, bijau likti nesuprasta.

QUOTE(Coneja @ 2011 05 27, 22:25)
Mesk neatsigrezdama. Jeigu jau taip sunku tai kiekviena karta kai nesiveda i kina ir yra pasyvus pati viena ar su draugem eik i medziokle. Gal tai susirasi ne pasyvu ir nebeus jokiu dilemu mesti ar nesti.
Sekmes  smile.gif
Papildyta:
Beje kazkada pati su panasiu atveju net kokius 4 metus prasitampiau taip. Labai jau grazus buvo. Tai jam mokslai, tai kur nors eit neidomu, tai pavarges, tai davai namie prie kompoto pasedim. Tik tiek kad kai prarasdavau kantrybe tai su draugem iseidavau pamedziot, na ir viena karta sumedziojau......... nebuvo jisai grazuolis, ale uztat kaip lepino kiek demesio, koks bendravimas. Na tai tada  kazkaip ta grazuoli gavosi kad savaime meciau. Neseniai paziurejau facebooke, kad vedes, apziurejau zmona....... hm............ nu gal jai geriau su  juo sekasi bendraut, jeigu ne, tai nepavydziu smile.gif

Hzm, kaip pazistama.... Ir tas grozis, ir kitu privalumu jis turi rolleyes.gif Bet lb pykstames... Jauciuosi negerbiama ir nerupinti. Taikliai pasakyta: "nešti sunku, bet dar sunkiau pamesti ", ir taip jau keli metai. Tik ko tikrai nevengiu, tai issikalbeti su draugemis (aisku, ne apie viska - yra ir asmenisku dalyku). Bet kai kuriu niuansu mes tikrai negalime objektyviai ivertinti ir geros drauges yra butent tie asmenys, kurie siuo klausimu padeda... Kdl bijai apie tai kalbeti? Gal jos nera tokios patikimos? Ar jos yra ir jo drauges?

Jergau, dbr pagalvojau, kad isproteciau, jeigu dar ir negaleciau su niekuo issikalbeti... Su draugem issprendziau milijona problemu (ir nebutinai tai buna vien JO problemos, drauges puikiai zino ir TAVO trukumus)...
Atsakyti
nijako,

skaiciau tavo istorija kazkada. taip sunkiai viska isgyvenai, siaubas.
nebus taip, kad galvoji kad cia tik sexas, dieve, tu jausmais vel prisirisi is naujo prie jo.

linkiu sekmes emociskai nesusizeisti.
Atsakyti
Nu bet, moteros... Jus tie diedai atsiprasant, "apspjauna", iskaudina, pameta del kitu, o Jus su jais dar miegat??? Pzdc, visai isprotejot? doh.gif O tie laksto nuo vieno ziedelio prie kito apdulkindami dry.gif gerai cia Lietuvoj ziuriu tie vyrai gyvena, elgias kaip nori, nes zino vis vien bus atleista ir gali sau leist daryt KA NORI, nes tos moterys "vistos" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 06 03, 00:50)
nijako,
skaiciau tavo istorija kazkada. taip sunkiai viska isgyvenai, siaubas.
nebus taip, kad galvoji kad cia tik sexas, dieve, tu jausmais vel prisirisi is naujo prie jo.

linkiu sekmes emociskai nesusizeisti.

Dekui už palinkėjimus 4u.gif . Aš pati save stabdau ir giliai tikiuosi, kad nesusižeisiu. Širdis jau nebejaučia nieko, smegenys irgi dirba tuo pačiu ritmu. Nebūsiu aš su juo daugiau. Ir nebenoriu. matau, kaip jis elgiasi, kaip kalba. Niekas nesikeičia. Tik mes turime sūnų, tai dažnai matomės. Todėl ir prasidėjo "buvimas" kartu. Bet kai jo nėra, man visai nekyla mintys kad jo man trūktų. Na.. gal truputį. pasamonej vis dar laukiu SMS su palinkėjimu saldžių sapnų.

QUOTE(marmaliade @ 2011 06 03, 09:46)
Nu bet, moteros... Jus tie diedai atsiprasant, "apspjauna", iskaudina, pameta del kitu, o Jus su jais dar miegat??? Pzdc, visai isprotejot?  doh.gif O tie laksto nuo vieno ziedelio prie kito apdulkindami  dry.gif gerai cia Lietuvoj ziuriu tie vyrai gyvena, elgias kaip nori, nes zino vis vien bus atleista ir gali sau leist daryt KA NORI, nes tos moterys "vistos"  cool.gif

Aš pritariu tavo minčiai verysad.gif . Rodos, esu stipri ir nepriklausoma moteris, bet pasiduodu savo silpnybėms. Vis sakau, kad reikia baigti, nes nėra ateities, bet ir vėl viskas iš pradžių, kai susitinkam. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2011 05 08, 11:38)
Taip, gal tu ir teisi sad.gif tik kokia meilė gali praeiti per mėnesį laiko  verysad.gif  verysad.gif

Meilė per mėnesį nepraėjo. Mums buvo taip pat: visą laiką myliu myliu, žiedelis man ant piršto, aukseli katinėli, nes vis ką nors nutyli. O galų gale pratrūkom ir dėl "ko čia bumbi?" "ar aš bumbu?" kelias nelabai cenzūriniais sakiniais išsiskyrėm. Taip ir atrodo - tuo momentu - kaip ir dėl nieko, bet iš tiesų 3 metus pyktis ir nuoskaudos, nepasitenkinimas buvo kaupti.

QUOTE(Teta Danute @ 2011 05 10, 20:16)
Gal sakau kažkiek padės mano išmintis: nukreipkit mąstymą kita linkme. Jūs juk blaiviu protu suprantate, jog jis yra NE TAS žmogus. Jis - Jūsų nevertas menkysta (Sorry) Ar žinote, kas su Jumis ištikrųjų darosi? Jūs ne JO pamiršti negalite, o TOS SVAJONĖS, kurią jis Jums padovanojo ir kuria Jūs šventai patikėjote. Atidalinkit  tą žmogų nuo tos svajonės... svajonę - pasilikite, ji JŪSŲ, o tą žmogų siųskit po velnių. Pamedituokit va šitaip...svajokit apie svajonę ir apie tai, jog galbūt jau ryt sutiksit žmogų kuris Jums šią svajonę įgyvendins.

Ačiū, šitas man labai padėjo 4u.gif

QUOTE(pienes-pukas @ 2011 05 18, 11:26)
Manau, kad pagrindine priezastis - noras atkersyti moteriai, su kuria vyras buvo neistikimas jums. Jei sugebesite islikti besisypsanti, nepriklausoma, galite kuri laika testi toki elgesi. Bet mylekites su savo ex tada, kai pati norite, o ne tada, kai jis teikiasi skirti demesi. O dar pasistenkite, kad jo dabartine moteriske apie tai suzinotu  lotuliukas.gif

Aš nemanau, kad reikia kam nors kada nors keršyti. Jums tai nepadės geriau gyventi. Galų gale, besilaukianti moteris... Mėta, Jums reikia mesti visą šitą istoriją iš galvos, geriau jau vaikas kurį laiką nebendraus su tėčiu (pripažinkit, juk ir taip nebendrauja), bet mama žaizdas išsilaižys. Ar norit, kad vaikas paaugęs nuolatos matytų jus emociškai nestabilią ir negerbiančią savęs?
Žodžiu, renkis, širdie, mes išeinam!
Atsakyti