Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

QUOTE(happy girl @ 2011 10 28, 23:30)
O mes tvarkomes kasdien, atsikeliam ryte ir draugiskai su vieneriu metuku berniuku dedam daiktus i vietas, tik va su grindu plovimu sunkiau, jam viskas idomu ir negaliu plauti be jo pagalbos:) tai si reikala palieku kai vaikas uzmiega pietu miegelio. O vakare jau labai tingisi tvarkytis....lekstes supiplaunam ir tiek....

na mes taip pat kaip ir jus,tvarkomes kasdien, mus dar vercia tai daryti du katinai, tad nori nenori tenka kasdien siurbliuoti ir plauti grindis wub.gif
Atsakyti
1 karta i savaite ir taip nemegstu tvarkytis , g.gif siaubas,bandau vyresnele pratinti,kad dazniau pagelbetu))0as nesuprantu ,kaip kitos mamos speja per diena susitvarkyti save , vaikus ,buta,nubegti i parduotuve,valgyti paruosti , vyr. vaiku pamokas sutikrinti ,ir dar maziukams demesio pakankamai skirti ir dar vyrui nesukalbeti ,kad jai galva skauda ar koks kitas galas lotuliukas.gif -visos paros man neuztektu , kad viska speti,bet yra mamyciu bituciu, kurios viska speja:super
Atsakyti
mano beveik 6-eriu dukryte, save pelene vadina, kai paprasau jos kambari susitvarkyti. ir dar tokias dudas paleidzia kad doh.gif
O siaip tai nori tu ar ne stebuklingo budo greitai susitvarkyti namus tikrai nera.
Atsakyti
labai pavargstu nuo tvarkymosi ir rutinos bet toks jau musu moteru likimas :} atsikelus ryte apsivalau dulkes ir ishsisiurbliuju. mazike niekada nesimaiso man po kojom, zaidzia su savo zaisliukais, zinoma juos ismeto, kas kelias min tenka juos aprinkt nuo kelio.. pries pietu miega (apie 1 val) abi sudedam juos i zaislu dezes, dukryte visada man padeda. kol miega verdu valgyt ir apsitvarkau tai ko nepasidarau ryte. po pietu miego mazyle vel zaidzia iki kol ateina laikas pries prausimasi naktiniam miegui, tada ir vel kartu tvarkom zaisliukus smile.gif svarbu su vaiku bendrauti ir tai daryti kartu o ne versti vaika tvarkytis paciam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 10 21, 21:38)
1. Kasdien sutvarkykit po viena stalciu (tai gali buti ir virtuvines spinteles lentyna, ir spintos lentyna, komodos stalcius, vaistinele ar bet kas kita) Tai uzims kokias 15 min. Tiek laiko nesunku atrasti ir su vaiku kai jis uzsiemes zaidzia, o jei prisijungs prie jusu, tai is vienos lentynos didelio bardako nepadarys. Pati taip pradejau daryti ir po kokios savaites nustebau, kad beveik nebereikia tvarkyti nei spintos nei kt. sunkiai sutvarkomu vietu.

As irgi naudoju si "stalciaus" metoda - po nedaug, neprarandant susidomejimo, neissvaistant per daug energijos. Taciau buna ir tokiu dienu, kad tuo "stalciumi" tampa tik grindys ar kilimas, o kartais ir isvis nieko nesitvarkau - man sociai per akis uztenka gaminti valgyti ir indus plauti, jau nekalbant apie vaiko prieziura ir jo lavinima.
Zodziu, namus tvarkausi su vaiku, o kai jis miega (1,5-2 val.) ilsiuosi: internetas, knyga, filmas, rankdarbiai, miegas.
Ir vis tiek jauciuosi pervargusi.
Atsakyti
Pas mane būna periodais biggrin.gif Tvarkaus kasdieną,plaunu grindis,dėlioju daiktus ir pan.Tada užpykstu ant visų namie,kad daro bardaką ir kurį laiką nei piršto nejudinu biggrin.gif Tuomet reikia namie valties su irklais,kad būtų galima per visą šiūkšlyną prasibraut doh.gif tada susinervinus vėl puolu tvarkytis.ir taip pasaka be galo lotuliukas.gif
Vaikų pagalba tokia,kad padeda surinkt žaisliukus savo.Bet dar žvirblytės jos pas mane.Viena renka,kita priėjus išmeta atgal ant grindų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 03 02, 09:12)
Pas mane būna periodais biggrin.gif Tvarkaus kasdieną,plaunu grindis,dėlioju daiktus ir pan.Tada užpykstu ant visų namie,kad daro bardaką ir kurį laiką nei piršto nejudinu biggrin.gif Tuomet reikia namie valties su irklais,kad būtų galima per visą šiūkšlyną prasibraut doh.gif tada susinervinus vėl puolu tvarkytis.ir taip pasaka be galo lotuliukas.gif

Tikrai kad pasaka be galo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu gyvenimas kaip ta pasaka be galo. Per diena ta pati pasaka kartojasi po kelis kartus lotuliukas.gif ir tas pats per ta pati: kambariu tvarkymas, zaislu rinkimas, virtuves ruosa. O tie kambariai atrodo visada tokie pat, nors zaislus surinki ir vel ismetyti. Nieko ,mamytes, viskas praeina ir pasiilgsim tu laiku smile.gif . As tai laukiu geru oru, kad galetume normaliai ir sausiai eit i lauka ax.gif
Atsakyti
oj tas tvarkymas.. biggrin.gif tvarkomes nuo ausros iki sutemu smile.gif
bet pagrinde kaip ryte vaikas atsikelia, zaidzia, tai po mazu apsitvarkom iki pietu miego. tada kai uzmiega as viska susitvarkau, susidedu ir t.t. kai atsikelia issiurbiu..vel zaidynes, o kai paguldau naktuko, tai vel apsitvarkau smile.gif
Atsakyti
Oi su tvarkymusi tai pas mus sunku,ypac jeigu grindis plaunu,nes mazoji(2.5m) butinia nori eiti ten kur mama ka tik isplove,tai buna ir asaru,visko kol mama susitvarko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 03 04, 08:45)
Oi su tvarkymusi tai pas mus sunku,ypac jeigu grindis plaunu,nes mazoji(2.5m) butinia nori eiti ten kur mama ka tik isplove,tai buna ir asaru,visko kol mama susitvarko blink.gif

Nu ir mano nori, ir eina ax.gif Skudureli, sluota gauna ir plauna kaip moka. Po 15 min nusibosta, belieka tik permauti slapias pedkelnes. Nedarau problemos irnesakyk.gif
Atsakyti
Kartais atsibosta tvarkymasis, mazylis ismeto zaislus, bet as juos stengiuos greit ir sudet, tada jam vel buna idomu juos verst, tai nelenda pvz i rubu stalcius biggrin.gif
Atsakyti