Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

QUOTE(lina13 @ 2012 06 17, 19:33)
oi cia tai tikrai labai jau uzknisa tik sutvarkai ir viskas vel apversta doh.gif

thumbup.gif dar prideciau - sunkiausias darbas pasaulyje, kurio nieks nevertina :)jeigu vyras ka nors sumeistravo, tai va ziurekit grozekites, stovi ajajai...O moteriskes triusas savaime pasidaro, savaime ir issitarso..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 06 27, 08:12)
Aš irgi kasdien apsitvarkau - dulkes nubraukiu, prasiurbliuoju grindis, kilimus, sudėlioju viską į vietas, tada nuolat namie tvarka ir švara..  biggrin.gif  WC ir vonią šveičiu pagal situaciją, ne kasdien, rečiau..Laiko tam randu anksti ryte, po pusryčių, kai vaikai dar pilnais pilvais ramiai vieni pabūna..  biggrin.gif  O didesnis tvarkymasis iš pagrindų, kai grindis plaunu, spintas, spinteles aptvarkau, kartą per savaitę, dažniausiai penktadienį ryte..Tada po susitvarkymo dar vaikus sukišu į vonią, tai jau penktadienį iki pietų viskas blizga..  vacation4.gif O šeštadienį atsikėlus ir pamačius sutvarkytus namus, mane toooks kaifas apima..  biggrin.gif Nu ir nepavargstu, atsakant į temos klausimą, tiesiog jaučiu malonumą  biggrin.gif

ale tu saunuole gi thumbup.gif as tai grindis dulkes karta i savaite, o apie vonia patyliu isvis, tik kai jau paciai uzkliuna jau.Va tik zaislai ir pagrindiniai daznai naudojami indai(kuriu i indaplove nededu del nuolatinio naudojimo smile.gif )nu dazniau prisiverst nesugebu.kaifas tvarkingus namus rast apimtu ir mane smile.gif bet paziurau i vaikus savo...issiploviau grindis, o cia zuikio gabalas jau ant grindu isdarkytas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krizeee @ 2012 06 27, 14:36)
thumbup.gif  dar prideciau - sunkiausias darbas pasaulyje, kurio nieks nevertina :)jeigu vyras ka nors sumeistravo, tai va ziurekit grozekites, stovi ajajai...O moteriskes triusas  savaime pasidaro, savaime ir issitarso..

Yra toks posakis- kai moteris kazka daro-niekas nepastebi. bet jei ji nusprendzia nieko nebedaryt, tai visi pamato kiek ji daug dare biggrin.gif
Atsakyti
tvarkydavaus kaip beprote as anksciau,viskas namie svytejo blizgejo.buvau paranojiskai tvarkinga ne duok dieve koks trupiniukas pasimatydavo.kai gime dukriukas dvarkydavausi taip pat kaip beprote,net pykdavau jog nebeturiu laiko.nezinau kas pasidare bet jau taip nebeuzsiemu tvarkymu,net aptingus bunu.pajutau jog per daugg pavargusi bunu nebeturiu jegu uzsiimti su dukryte,neber kada pavalgyt.dabar taip nebeziuriu rimtai i namu tvarkyma,apsitvarkau kada turiu noro.viena diena susitvarkau viena namo kampa kita diena kita.dabar man svarbiau ne namu svara,o mano sveikata.zinoma negyvename kaip kiaulidej tongue.gif manau tiek vaikui tiek vyrui maloniau mamayte matyti atsipalaidavusia ir pailsejusia smile.gif
Atsakyti
Aš irgi kasdien apsitvarkau - dulkes nubraukiu, prasiurbliuoju grindis, kilimus, sudėlioju viską į vietas, tada nuolat namie tvarka ir švara..  biggrin.gif  WC ir vonią šveičiu pagal situaciją, ne kasdien, rečiau..Laiko tam randu anksti ryte, po pusryčių, kai vaikai dar pilnais pilvais ramiai vieni pabūna..  biggrin.gif  O didesnis tvarkymasis iš pagrindų, kai grindis plaunu, spintas, spinteles aptvarkau, kartą per savaitę, dažniausiai penktadienį ryte..Tada po susitvarkymo dar vaikus sukišu į vonią, tai jau penktadienį iki pietų viskas blizga..  vacation4.gif O šeštadienį atsikėlus ir pamačius sutvarkytus namus, mane toooks kaifas apima..  :D Nu ir nepavargstu, atsakant į temos klausimą, tiesiog jaučiu malonumą  biggrin.gif

Galiu paklausti, o kaip jus sugebat islaikyti svarius namus iki sestadienio? Pas mane tik isplovei, taip ir vel po pusvalandzio gali plauti. Turiu du maziukus pametinukus, vienai 2,2m o kitam greit 1m. Vyresnioji pati valgo, o mazasis jau reiskia dideli nora pats valgyti, tai kiekviena karta pavalgius as praktiskai turiu isplauti grindis valgomajam. Jei vaikui duodi sausaini, tai galiu siurbliuoti visus kambarius. Zaislu visada visur pilna. Na, gal man dar reikia palaukti, kol tie maziukai paaugs siek tiek, gal tada lengviau bus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kam tvarkytis kasdien? Nebent labai nešvaru pas jus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleya @ 2012 07 15, 15:25)
O kam tvarkytis kasdien? Nebent labai nešvaru pas jus g.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Nenoriu ir nesitvarkau biggrin.gif tvarkausi kai ikvepimas aplanko doh.gif lotuliukas.gif uztat pastoviai pykstames su vyru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2012 07 16, 23:40)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Nenoriu ir nesitvarkau  biggrin.gif  tvarkausi kai ikvepimas aplanko  doh.gif  lotuliukas.gif  uztat pastoviai pykstames su vyru  rolleyes.gif

thumbup.gif Geras poziuri,saunuole. biggrin.gif
Tai vyras galetu padet,jei jam netvarka akis bado blush2.gif

Mes tvarkomes karta savaitej ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustika: 19 liepos 2012 - 10:43
QUOTE(musik @ 2012 07 16, 22:40)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Nenoriu ir nesitvarkau  biggrin.gif  tvarkausi kai ikvepimas aplanko  doh.gif  lotuliukas.gif  uztat pastoviai pykstames su vyru  rolleyes.gif

Vava buna ir man labai daznai taip biggrin.gif

QUOTE(gustika @ 2012 07 19, 10:43)
thumbup.gif Geras poziuri,saunuole. biggrin.gif
Tai vyras galetu padet,jei jam netvarka akis bado blush2.gif

Mes tvarkomes karta savaitej ax.gif

mes siaip irgi visa namu tvarkima darom karta savaiteje smile.gif
Atsakyti
Ką tu čia prisitvarkysi kasdien, kai namuose du bernai vienam 4metai kitam 1,3 metu... ax.gif žaislai pastoviai mėtosi, žiūrėk, jau kokį sumuštinį išdrabstė ant grindų... mažiukas iš vyresnio plasteliną atėmė ir į burną susigrūdo, bet suprato kad neskanu- išspjovė ir vėl ant grindų... savarankiškai geria iš bonkutės, o kiek lieka (tik neužžiūrėk) jau pataškyta... doh.gif

Taigi ideali tvarka retai mus aplanko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi kasdien apsitvarkau - dulkes nubraukiu, prasiurbliuoju grindis, kilimus, sudėlioju viską į vietas, tada nuolat namie tvarka ir švara..  biggrin.gif  WC ir vonią šveičiu pagal situaciją, ne kasdien, rečiau..Laiko tam randu anksti ryte, po pusryčių, kai vaikai dar pilnais pilvais ramiai vieni pabūna..  biggrin.gif  O didesnis tvarkymasis iš pagrindų, kai grindis plaunu, spintas, spinteles aptvarkau, kartą per savaitę, dažniausiai penktadienį ryte..Tada po susitvarkymo dar vaikus sukišu į vonią, tai jau penktadienį iki pietų viskas blizga..  vacation4.gif O šeštadienį atsikėlus ir pamačius sutvarkytus namus, mane toooks kaifas apima..  biggrin.gif Nu ir nepavargstu, atsakant į temos klausimą, tiesiog jaučiu malonumą  biggrin.gif

o kada su vaikais i lauka iseinat?

nes as jei tvarkausi namus, tai diena nelieka kada i lauka iseiti
Ir vaiku tada gaila
O jei iseinam i lauka nelabai lieka kada tvarkytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2012 07 15, 07:39)
Galiu paklausti, o kaip jus sugebat islaikyti svarius namus iki sestadienio? Pas mane tik isplovei, taip ir vel po pusvalandzio gali plauti. Turiu du maziukus pametinukus, vienai 2,2m o kitam greit 1m. Vyresnioji pati valgo, o mazasis jau reiskia dideli nora pats valgyti, tai kiekviena karta pavalgius as praktiskai turiu isplauti grindis valgomajam. Jei vaikui duodi sausaini, tai galiu siurbliuoti visus kambarius. Zaislu visada visur pilna. Na, gal man dar reikia palaukti, kol tie maziukai paaugs siek tiek, gal tada lengviau bus  ax.gif  biggrin.gif

Pas mane toks pat vaikų amžiaus skirtumas ir lygiai tokia pati situacija doh.gif Tvarkos (kokios aš noriu) namuose nerasta. Jei jau eičiau tvarkyčiau, tai nei su vaikais po lauką pavaikščiočiau, nei pažaisčiau, nei knygas paskaitytume, o tik nervai liktų sugadinti. Aš nesugebu taip ax.gif Todėl užsimerkiu prieš bardaką namuose. Vyras iš pradžių bambėdavo, po to tvarkydavo, o dabar nekreipia dėmesio biggrin.gif
Papildyta:
O pavargti, tai nepavargstu, bet nervas ima ir pyktis. Kartais piktai pasakau, kad reikia būti tvarkingoms, kad išnešiu žaislus ir išmesiu į konteinerį, kad būtų tvarka. Tada sulaukiu pagalbos smile.gif
Atsakyti