Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Na Agnite ir atsitikimas blink.gif užuojauta dėl tokios situacijos unsure.gif
Atsakyti
Blyn,kokie "atmarozkai" blink.gif Tokiu atveju butu geriausia irasyt pokalbi ir paskui perduoti kam reikia,nebedirbtu daugiau tokie... schmoll.gif Ale ka gali is anksto zinoti kaip jie elgsis...
Man yra teke "i delna" susimoket,bet viskas vyko zmoniskai,pareigunas buvo mandagus,labiau linkes bauda israsyt nei kysi paimt,bet matesi kad ir nori,ir bijo ax.gif Susitarus viens kitam pasakem aciu,man palinkejo atidziau vazineti,ir draugiskai issiskyrem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 05 15, 20:06)
Blyn,kokie "atmarozkai"  blink.gif  Tokiu atveju butu geriausia irasyt pokalbi ir paskui perduoti kam reikia,nebedirbtu daugiau tokie... schmoll.gif Ale ka gali is anksto zinoti kaip jie elgsis...
Man yra teke "i delna" susimoket,bet viskas vyko zmoniskai,pareigunas buvo mandagus,labiau linkes bauda israsyt nei kysi paimt,bet matesi kad ir nori,ir bijo ax.gif Susitarus viens kitam pasakem aciu,man palinkejo atidziau vazineti,ir draugiskai issiskyrem smile.gif

Oi kas pasipriešina, laaabai dėl to gailisi, nes n metų visi žino tavo mašinos numerius ir stabdo ištisai....
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 15, 18:19)
ne nu perskaičiau tai nežinau, kaip iš fantastikos srities  blink.gif  blink.gif vakar dar diskutavom, kad būna gi tokių pareigūnų, kurie "grąžos atmeta", bet kai taip dergiasi, tai ką žinau...  doh.gif siaubas...
užuojauta dėl tokio incidento.. bauda gal ir nebus labai didelė, bet pati jos priešistorė tai tikiu, kad nemaloni  doh.gif

Tai va kad... verysad.gif

QUOTE(denaxa @ 2011 05 15, 20:06)
Blyn,kokie "atmarozkai"  blink.gif  Tokiu atveju butu geriausia irasyt pokalbi ir paskui perduoti kam reikia,nebedirbtu daugiau tokie... schmoll.gif Ale ka gali is anksto zinoti kaip jie elgsis...

labai gailiuosi, kad nebuvau pasiėmusi telefono su savim kai ėjau į jų mašiną doh.gif
kitą kartą sakiau viską pasiimsiu su savim ir jeigu neturėsiu grynų pasiūlysiu nuvažiuoti iki bankomato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 15, 21:21)
pasiūlysiu nuvažiuoti iki bankomato  biggrin.gif

Vienas mano pažįstamas taip ir važiavo lotuliukas.gif maždaug: "Vyrai, turiu tik 40 Lt", "Tu nejuokauk su tokia suma" "Tai važiuoju iki bankomato" biggrin.gif
Kai dabar pagalvoju, jei jau išleido jį iki to bankomato, tai galėjo ir negrįšt doh.gif bet žmogus sąžiningas, nuvažiavo, atvežė kiek reikėjo, ir toliau važiavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 15, 23:40)
Vienas mano pažįstamas taip ir važiavo lotuliukas.gif  maždaug: "Vyrai, turiu tik 40 Lt", "Tu nejuokauk su tokia suma" "Tai važiuoju iki bankomato" biggrin.gif
Kai dabar pagalvoju, jei jau išleido jį iki to bankomato, tai galėjo ir negrįšt doh.gif  bet žmogus sąžiningas, nuvažiavo, atvežė kiek reikėjo, ir toliau  važiavo lotuliukas.gif

tu nepergyvenk, paima dokumentus, ir kaip negrįši, numerius tai jau tikrai pamena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 15, 23:40)
Vienas mano pažįstamas taip ir važiavo lotuliukas.gif  maždaug: "Vyrai, turiu tik 40 Lt", "Tu nejuokauk su tokia suma" "Tai važiuoju iki bankomato" biggrin.gif
Kai dabar pagalvoju, jei jau išleido jį iki to bankomato, tai galėjo ir negrįšt doh.gif  bet žmogus sąžiningas, nuvažiavo, atvežė kiek reikėjo, ir toliau  važiavo lotuliukas.gif

Tai aš irgi norėjau taip siūlyti jiems biggrin.gif Bet kai pradėjo negražiai kalbėti, pagalvojau tebūnie, vyrai pabus be lito, aš geriau kokį 50 už savo baudą susimokėsiu.

hM....dabar susimąsčiau. kiek iš tikro gi gausiu aš tos baudos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 16, 00:49)
<..>hM....dabar susimąsčiau. kiek iš tikro gi gausiu aš tos baudos doh.gif

man atrodo bus 50 - 100, nes kitų skaičiukų neradau per kelias vietas.
ah, si.. radau ką tik kitaip:
Padidėjusios baudos

Kelio ženklų ar ženklinimo nesilaikymas ( taip pat ir draudžiančių transporto priemonėms sustoti, stovėti), vairuotojų pareigų pėstiesiems nevykdymas, važiavimas šaligatviu, veja ar pėsčiųjų (dviračių) taku, Kelių eismo taisyklėse nustatytos įspėjamųjų signalų naudojimo tvarkos pažeidimas, draudimo vairuotojams naudotis mobiliojo ryšio priemonėmis, kai jomis naudojamasi rankomis (išskyrus tuos atvejus, kai stovinčios transporto priemonės variklis išjungtas), nesilaikymas, vairuotojų apsisukimas pėsčiųjų perėjose, tuneliuose, ant tiltų, estakadų, viadukų ir po jais, tolimųjų šviesų neperjungimas į artimąsias šviesas tamsoje, likus iki atvažiuojančios priešpriešiais transporto priemonės mažiau kaip 150 metrų, važiavimo automagistralėse, taip pat žmonių vežimo taisyklių pažeidimas – bauda vairuotojams nuo 100 iki 300 litų (vietoj nuo 50 iki 100 litų).

ir čia info dar

Tai gal nieko labai neduos daug, tą 100 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 16, 00:49)
Tai aš irgi norėjau taip siūlyti jiems  biggrin.gif  Bet kai pradėjo negražiai kalbėti, pagalvojau tebūnie, vyrai pabus be lito, aš geriau kokį 50 už savo baudą susimokėsiu.

hM....dabar susimąsčiau. kiek iš tikro gi gausiu aš tos baudos doh.gif

Kad čia kalbas per radiją girdėjau, kad už pėščiuosius jau 200-300 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 05 16, 08:18)
Kad čia kalbas per radiją girdėjau, kad už pėščiuosius jau 200-300 g.gif

tai vis tiek manau apžvelgs visą situaciją, kurioj vietoj nepraleido, kur buvo pėstysis, kiek laiko turi teises ir t.t. Aišku viskas gali susidėti, bet kadangi pirma nuobauda, daugiau nusižengimų nebuvo, tai gal labai neskalpuos unsure.gif
Jergau, bet kai pagalvoji, kiek gi tų istorijų su pareigūnais yra buvusių. Girdėjau gi ir tokį antai pasakojimą: gėrė vyrukai alų prie mašinos, galvojo po butelį atsigers, eis namo ramiai leist vakaro. Pro šalį pareigūnai pravažiavo ir mol netelpa pro juos prasilenkt, paprašė patraukt mašiną. Vaikinas nesutiko, nes jis yra išgėręs ir vairuot tikrai nesiruošia, o jeigu jiems trukdo, tegul ima raktus ir patys patraukia. Pareigūnai įsakė patraukt mašiną, o kai tas sėdo už vairo, iškart pakavo, nes gi mol išgėręs vairuoja doh.gif doh.gif ir čia reali tikra istorija, paskui vyrukas ir teisių neteko, ir teismas buvo.. o ką jis galėjo kitaip padaryt, jeigu jam įsakė pareigūnas?? siaubas, kai pagalvoji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 16 gegužės 2011 - 07:51
QUOTE(Almost @ 2011 05 16, 08:34)
o ką jis galėjo kitaip padaryt, jeigu jam įsakė pareigūnas?? siaubas, kai pagalvoji...

O isakyti negali biggrin.gif Cia ne teismo nuosprendis, kad man lieptu sesti uz vairo wink.gif Lygiai taip kaip be orderio negali atlikti kratos 4u.gif
Pasakyciau trumpai - as uz vairo nesesiu, jei nesedat patys, kvieciam dar vienus patrulius ir aiskinames smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 05 16, 08:58)
O isakyti negali biggrin.gif Cia ne teismo nuosprendis, kad man lieptu sesti uz vairo wink.gif Lygiai taip kaip be orderio negali atlikti kratos 4u.gif
Pasakyciau trumpai - as uz vairo nesesiu, jei nesedat patys, kvieciam dar vienus patrulius ir aiskinames smile.gif

nu kaip negali? pareigūnas, gali viską. čia Lietuva, o ne Holivudo kino filmas biggrin.gif
nenoriu plačiau komentuoti šios istorijos, tiesiog esmė buvo, teismas buvo.. gaila čia vaikino, jaunas ir su tokia "teisybe" turi susidurt. ir kai susimąstai - viskas ant šio svieto įmanoma... doh.gif
Atsakyti