Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(largoconfuoco @ 2011 06 27, 15:41)
šiaip yra tokia internetinė parduotuvė www.zenklas.lt,bet negi užsisakinėt dabar vieną ženklą, neaišku, kiek pristatymas kainuos. skambinau jų atstovams, bet šiuo metu negalėjo nieko pasakyt apie tą magnetuką.

Man irgi dabar magnetinis klevalapis parūpo. Šiaip turiu tą užkišamą, bet kad su juo žaist nelabai patogu - dažnai nuslysta, o lapo klijuoti tiesiai ant automobilio nenoriu, su lipniom juostelėm irgi ne kaip atrodo. Prisiminiau, kad kažkada SM'e teko skaityti apie tokias magnetines plėveles, tai reikės jų pasiieškoti.
Va, dar ir pavyko atkast tos narės žinutę:
QUOTE(miilunela @ 2009 05 06, 12:53)
Sveikos,as tik pasidalinsiu mintim apie geriausia varianta del KLEVUKU
nereklamuoju,nes ir pati tik suzinojus nusprendziau,kad tokie geriausi biggrin.gif nelieka nei kliju ant masinu ir bet kada gali nuimt jai nereik(pvz.MB vaziuoja)
firmose kur daro reklamas jie turi MAGNETINE PLEVELE(tokius magnetukus daugelis klijuojam ant saldytuvu),ten ja galima nusipirkt(maciau ,ciupinejau jau padarytus zenklus)ant jos uzklijuot klevuka(M raide) ir apsikirpt,labai gerai prisiklijuoja prie masinos,o kai  nereik nuimi,nelieka jokiu zimiu(daugelis mokyklu tokius prisideda kai mokina mirksiukas.gif )

Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 06 27, 13:28)

oho! kaip tik va galvojam dėl tų lipdukų. Reiks kada nulėkti į senukus  ax.gif bet gera idėja. O kokia kaina?

QUOTE(largoconfuoco @ 2011 06 27, 14:28)
o čia kuriuose? nemačiau tokio, tik paprastus..

Siauliuos pirkom, o kainavo berods 5,50lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 06 27, 13:05)
Klaipedoj pasiklysti nera kur  tongue.gif 3 gatves isilgai miesta  ax.gif
O ka tau duotu tai, kad ipustum  maziau nei 0.4? g.gif Neturint dvieju metu stazo jokie 0.4 negalioja schmoll.gif

Na taip atrodo, belekiek vežė ir kažin kaip rasčiau smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. 4u.gif Teises jau turiu apie 3 savaites. Po biškį važinėju, bet dar labai nedrąsiai. blush2.gif Aišku kas dabar po balių visus namo vežioja tai turbūt nereikia ir sakyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 06 27, 14:48)
tai ir 0.2 negali įpūst. pa nuliam viskas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Pas mus darbe "po nuliam",ras nors biski,kokius 0,01 pvz.-leksi is kart is darbo,nieks nesiterlioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2011 06 27, 20:40)
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį.  4u.gif  Teises jau turiu apie 3 savaites.  Po biškį važinėju, bet dar labai nedrąsiai.  blush2.gif Aišku kas dabar po balių visus namo vežioja tai turbūt nereikia ir sakytdoh.gif

Kaip pazistama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 06 27, 20:18)
drinks_cheers.gif Pas mus darbe "po nuliam",ras nors biski,kokius 0,01 pvz.-leksi is kart is darbo,nieks nesiterlioja smile.gif

ir teisingai
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 06 27, 21:18)

na cia savaime suprantama - i darba nevaziuosi po drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 06 28, 08:56)
na cia savaime suprantama - i darba nevaziuosi po  drinks_cheers.gif

Buvo tokiu kur nesuprato-ismesti jau ax.gif O tikrina ir pries darba,ir po darbo,ir darbo metu dar buna atvaziuoja patikrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 06 27, 20:50)
Siauliuos pirkom, o kainavo berods 5,50lt  g.gif

Hmm... Kaip keista, man tokio didžiuosiuose "Senukuose" Kaune neteko matyti, gal greit išgraibsto? Nors žvilgtelėjau jų internetinėj parduotuvėj - irgi tokio nerodo. Prie tų paprastų yra dar ir toks, aišku, patogu, bet man jis kažkoks nenormalus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 06 28, 10:52)
Buvo tokiu kur nesuprato-ismesti jau ax.gif O tikrina ir pries darba,ir po darbo,ir darbo metu dar buna atvaziuoja patikrint smile.gif

o yra pagundu darbe? g.gif

maciau pas viena vaikina tas klevas apverstas- gan originaliai atrode:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 28 birželio 2011 - 13:14
QUOTE(taša @ 2011 06 28, 14:13)
maciau pas viena vaikina tas klevas apverstas- gan originaliai atrode:)

esu mačius ir tikrų priklijuota ant lango. vienas ant balto popieriaus lapo, kaip toks tikras, ir paskui apsiklijavo daug laugh.gif doh.gif atrodė tai ką žinau, ne kažką..
Atsakyti