Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(pim @ 2011 05 01, 17:43)
Ilgą laiką nesekiau temos, atleiskit jei kartosiuos 4u.gif

Jūsų įkelta trečia suknelė man labai patinko wub.gif paprastumas ir elegancija viskas ko reikia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olinda: 02 gegužės 2011 - 17:21
QUOTE(Karelija @ 2011 05 02, 16:47)
O, žiūriu 2012metais kokie raukiniai (ar kaip ten juos pavadinti reikia) bus madingi g.gif Bet nelabai man jie patinka schmoll.gif
Čia dar kažką radau:
user posted image

Wow... wub.gif wub.gif wub.gif Labai labai graži..tokia elegantiška... bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Man šita nieko.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek 2012m. kolekcijos 4u.gif
user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 02, 19:00)
Wow... wub.gif  wub.gif  wub.gif  Labai labai graži..tokia elegantiška... bigsmile.gif

man taip pat ji nuostabi wub.gif ir nugara kokia bigsmile.gif taip pat šukuosena puikiai dera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2011 05 02, 21:23)
man taip pat ji nuostabi wub.gif ir nugara kokia bigsmile.gif taip pat šukuosena puikiai dera smile.gif

Tą pat mąsčiau ir apie šukuoseną tik neparašiau to biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
nuotraukose tai graziai atrodo, bet kai pamatai realybeje, o uzsivilkus visai netinka, tai ir suknele pasidaro nebegrazi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(brutele @ 2011 05 02, 21:44)
nuotraukose tai graziai atrodo, bet kai pamatai realybeje, o uzsivilkus visai netinka, tai ir suknele pasidaro nebegrazi  schmoll.gif

Normalu, juk nekievienai tokia suknelę apvilksi mirksiukas.gif Turi ir figūra gražiai atitikti siluetą, ir nugara turi būti graži, atitinkamas pečių plotis ax.gif Lygiai taip pat ir pūsta suknelė nekievienai tiks, nes vieną gali padaryti "trumpa-drūta", o kitą priešingai - paversti tikra princese 4u.gif
Atsakyti
Nors jau ištekėjus, bet vis dar užsuku pasižiūrėt pas Jus. Jau taip gražu čia. Užtikau vieną suknelę, tik gaila, kad jau po laiko, manau būčiau rinkusis tokią savo šventei. . wub.gif
http://www.didysisve...amai-33013.html
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 05 02, 18:13)

Man šita nieko....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O viespateliau.. biggrin.gif Is pirmo zvilgsnio atrodo, kad nelaime merginai atsitiko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eidvilė__ @ 2011 05 02, 23:34)
Nors jau ištekėjus, bet vis dar užsuku pasižiūrėt pas Jus. Jau taip gražu čia. Užtikau vieną suknelę, tik gaila, kad jau po laiko, manau būčiau rinkusis tokią savo šventei. . wub.gif

Esu maciusi ja gyvai, tikrai fantastisko grozio suknele wub.gif
Ir siaip mane zavi labai VAMP mados namai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanelle: 03 gegužės 2011 - 09:49
QUOTE(Eidvilė__ @ 2011 05 02, 22:34)

Tikrai labai graži suknelė wub.gif Ir aš tokios norėčiau, nes dengia krūtinę smile.gif Būtų man labai tikę, nes aš labai liekna unsure.gif
Atsakyti