Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Juoduke` @ 2011 05 18, 10:50)
cia sekmes dalykas.. kaip ir loterijoje vieniems sekasi, kitiems nelabai..
Lietuva treciaruse salis, gali buti, kad i cia siuncia visa slamsta, mano suknele keliaus i UK ten tokiu muito kainu dideliu nera, siuntimas uztrunka iki savaites ne kaip i Lt ir keliauja apie menesi, o jei kas kur truputi, grazini atgal..  tongue.gif

Visiskai pritariu, teko paciai kelis kartus siustis ir be problemu, nes jei kas negerai, atsiuncia nauja ar bent pinigus grazina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmapuk @ 2011 05 18, 19:52)
keletas vestuvinių suknelių

nieko nerodo
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(swing @ 2011 05 19, 09:23)
nieko nerodo

Tai, kad viską rodo. Bent aš tai matau smile.gif

vilmapuk, yra dar viena atskira tema "Trumpa vestuvinė suknelė", tai jei rasit daugiau foto su trumpomis suknėmis, kelkit į ten mirksiukas.gif yra nemažai merginų planuojančių tuoktis su trumpa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BlondieToo @ 2011 05 19, 15:31)
Tai, kad viską rodo. Bent aš tai matau  smile.gif

vilmapuk, yra dar viena atskira tema "Trumpa vestuvinė suknelė", tai jei rasit daugiau foto su trumpomis suknėmis, kelkit į ten  mirksiukas.gif yra nemažai merginų planuojančių tuoktis su trumpa  cool.gif

gerai būtinai 4u.gif . Kadangi esu naujokė, nalabai dar susigaudau tose temelėse ir potemėse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 18, 12:47)
o girdejot, kad is kinijos daznai vestuvine suknele gauni voke?smile.gif ji buna tokia plonute ir visai nekokybiska, kad telpa net i voka?smile.gif ar bandet kada siustis is kinijos? as bandziau siaip sukneles, tai aciu, uzteko. nera net ko lygint su foto..

bet aisku, laimes dalykas.. bet uz 400 lt galima pasisiut kuklia ir grazia lietuvoje.

Mano draugė siuntėsi iš Kinijos suknelę... Merginos, kai pamačiau, tai nepatikėjau, kad gali būti tokia tragiška... nerikzikuokite. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 05 20, 14:10)
Mano draugė siuntėsi iš Kinijos suknelę... Merginos, kai pamačiau, tai nepatikėjau, kad gali būti tokia tragiška... nerikzikuokite.  doh.gif

Vadinasi jusu drauge pateko i tu nelaiminguju sarasa. Apie tai jau anksciau kalbeta, kad ne visiems pasitaiko blogos prekes. Ir parduotuveje gali gauti nusipirkti broka, tik pries tai gali ji uzsideti pasimatuoti, o cia perki kate maise ir belieka tik tiketis, kad viskas klostysis sklandziai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 20 gegužės 2011 - 15:10
ka, merginos, planuojate daryti su svarkeliais? ar kartu su suknute isigijote? ar manote, kad neprireiks? musu svente 08 men, bet negali zinoti, man atrodo apsidraudimui reiketu tureti kazka uzsimesti...tik tam salone, kur issirinkau suknele, nebuvo tinkamo..tai ka dabar po kitus ieskoti, ech.. unsure.gif
Atsakyti
na svarkelio gal paieskot gariunuose bandyciau, bet tiesasakant nebuvus as ne karto ten kur vestuvines sukneles parduoda, tik is pazistamu esu girdejusi kad ten visai graziu sukneliu galima nupirkt, tai gal ir svarkeliu yra? g.gif
Atsakyti
Merginos, gal siuvotes kas sia suknele? Nu man ji toookia wub.gif Butu labai idomu pamatyti pasiuta siuvejos varianta 4u.gif Kadangi nuotraukos neleidzia ikelti verysad.gif , tai dedu nuoroda http://b.imagehost.o...e-suknele-1.jpg
Atsakyti
QUOTE(enkuL @ 2011 05 23, 11:54)
Merginos, gal siuvotes kas sia suknele? Nu man ji toookia wub.gif Butu labai idomu pamatyti pasiuta siuvejos varianta 4u.gif Kadangi nuotraukos neleidzia ikelti verysad.gif , tai dedu nuoroda http://b.imagehost.o...e-suknele-1.jpg

super suknute wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 04 22, 11:37)
dekui 4u.gif , bet dabar galvoju gal sita geriau g.gif tokia legvute atrodo blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Graži suknelė, atrodo tokia lengvutė ir patogi thumbup.gif
Atsakyti