Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(drauguze5 @ 2011 06 18, 11:25)
Sveikos  4u.gif
Mano vestuvės už 2 mėn. suknelę išsirinkau prieš kokį mėnesį ir tikrai teko daug po salonus pasivaikščioti  kol radau doh.gif išsirinkau ją ne dėlto, kad labai patiko, o dėl to kad tiko  smile.gif bet dabar pradėjau labai dėl jos dvejoti,  nežinau ar gerai padariau, kad ją išsirinkau ar reikėjo man dar kur nors kitur pažiūrėt? Jaučiuosi labai pasimetus  verysad.gif Gal ir Jums taip buvo ? Gal taip ir turi būti ?

labuka,tu betn jau turi,o mano uz menesio ir dar vis blaskausi,nezinau ko noriu doh.gif
Atsakyti
mano vestuves uz pusantro 4u.gif bet del suknytes ir visokiu dvejoniu pilna, vis mastaiu, kad man ji klubus per daug isryskina, kad reikejo kitokio modelio rinktis, bet kad is tokiu kurios klubus pasleptu pacios sukneles nepatiko verysad.gif o internete mirga marga graziu suk niu, tik pabijojau uzsisakinet nesimatavusi, nes kaip zinia ant modeliu viskas graziai atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drauguze5 @ 2011 06 18, 09:25)
Sveikos  4u.gif
Mano vestuvės už 2 mėn. suknelę išsirinkau prieš kokį mėnesį ir tikrai teko daug po salonus pasivaikščioti  kol radau doh.gif išsirinkau ją ne dėlto, kad labai patiko, o dėl to kad tiko  smile.gif bet dabar pradėjau labai dėl jos dvejoti,  nežinau ar gerai padariau, kad ją išsirinkau ar reikėjo man dar kur nors kitur pažiūrėt? Jaučiuosi labai pasimetus  verysad.gif Gal ir Jums taip buvo ? Gal taip ir turi būti ?

as buvau issirinkus suknyte likus 8men iki vestuviu,bet nuolad dvejojau.kilo visokiu nuomoniu,jog ji kukli,paprasta man,negrazi ir tt.tad likus vos savaitei iki vestuviu nusprendziau ja pasikeisti vos tik grisiu i LT.atskridau sestda ir pirmadieni jau keliavau i salona ieskoti kitos.pirmad vos tik nuejus i salona,kuriame issinuomavau pirmaja suknyte vitrinoj pamaciau saviske tai iskart pasakiau tai ji wub.gif wub.gif salonas sutiko su mano norais bigsmile.gif taigi,ramiai pagalvokit ir nupreskit ar tikrai jusu issirinkta suknyte yra ta wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2011 06 18, 16:18)
as buvau issirinkus suknyte likus 8men iki vestuviu,bet nuolad dvejojau.kilo visokiu nuomoniu,jog ji kukli,paprasta man,negrazi ir tt.tad likus vos savaitei iki vestuviu nusprendziau ja pasikeisti vos tik grisiu i LT.atskridau sestda ir pirmadieni jau keliavau i salona ieskoti kitos.pirmad vos tik nuejus i salona,kuriame issinuomavau pirmaja suknyte vitrinoj pamaciau saviske tai iskart pasakiau tai ji wub.gif  wub.gif salonas sutiko su mano norais bigsmile.gif taigi,ramiai pagalvokit ir nupreskit ar tikrai jusu issirinkta suknyte yra ta wub.gif  wub.gif

beda ta, kad musu salonuose, turiu omenyje Vilniu, man nelabai kas ir patinka..vat uzsienio puslapiuose tai yra superiniu, bet neturiu nei laiko siustis, nei nebutu aisku kaip suknele atrodys ant manes...
Atsakyti
na ivertinkite mano suknute....gal ieskoti kitos?
Papildyta:
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 18, 20:16)

tik jau labai prastai sekesi ikelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 18, 18:17)
Papildyta:

tik jau labai prastai sekesi ikelti doh.gif

labai mazyte nuotraukyte.bet suknyte daili.jei parinksi grazius papuosalus,gera makiaza ir sukuosena busi daili nuotaka wub.gif
gal atsiusk didesne nuotra ukyte g.gif kai ka gal patarsim:geda2:
Atsakyti
kad neduoda didesnes prisegti arba as nemoku doh.gif galiu i pasta atsiusti jei parasysi doh.gif
Atsakyti
manoji issirinkta likus 5ddienoms iki vestuviu.tekejau 2009

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 18, 21:17)

daili, tik labai jau maža nuotraukytė smile.gif
Atsakyti
gal gali paaiskinti kaip ja normalia ideti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2011 06 18, 19:53)
manoji issirinkta likus 5ddienoms iki vestuviu.tekejau 2009

user posted image

user posted image

gražu wub.gif
Atsakyti
kokios visos cia grazuoles 4u.gif
as kone cia vienintele gal planuoju teketi su trumpute suknute?
manoji bus paprastute, gipiurine, trumpa, mane visada tik tokios ir zavejo wub.gif
kadangi dar jos negavau, neturiu realios foto, bet ji panasi i stai sioje foto pacia desiniausia suknele:
http://www.google.lt...ved=0CEIQ9QEwBg

tik bus gal dar trumpesne blush-anim-cl.gif devil.gif
Atsakyti