Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(idomele @ 2011 08 24, 22:51)
As noriu kazko panasaus i graikisko stiliaus, bet nezinau ar tinka mano figurai, nes nesu tokia liekna kad viskas tiktu.

graikisko tipo sukneles tinka bet kokios figuros merginai 4u.gif ji nuo krutines juk laisva krenta. nepabrezia kuno liniju, o priesingai, jas maskuoja.
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 08 26, 12:15)
graikisko tipo sukneles tinka bet kokios figuros merginai  4u.gif  ji nuo krutines juk laisva krenta. nepabrezia kuno liniju, o priesingai, jas maskuoja.

Na drįsčiau abejoti, kad visų tipų figūrai tinka graikiško stiliaus suknelės.
Mano tarkim krūtinė yra tikrai nemaža, neturiu ryškaus liemens, esu plačių pečių, tačiau apatinė kūno dalis lyginant su viršutine yra žymiai mažesnė. Tad užsidėjus graikiško stiliaus suknelę atrodau visa diidelė doh.gif Tokiai figūrai baisiai netinka, kai platėja iškart nuo krūtinės, nes tokia bačkute tampama.
Labai gaila dėl to, nes netinka ir dauguma paplūdimio ilgų suknelių..
Atsakyti
Na cia jau priklauso nuo pasiuvimo. pati ir nesu is lieknuju, bet turiu viena suknele nuo krutines platejancia tai ji netgi lieknina, paslepia visus lasinukus.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 08 25, 07:39)
Man šios  wub.gif  norėtųsi pirmos priekį pamatyti, bet tas lengvas it pūkas šleifas  wub.gif
Moteris dizainerė geriausiai supranta ko nori moterys  wub.gif

Idomu paziureti i tas sukneles, bet tokios i savo vestuves nesideciau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(idomele @ 2011 08 26, 12:59)
Na cia jau priklauso nuo pasiuvimo. pati ir nesu is lieknuju, bet turiu viena suknele nuo krutines platejancia tai  ji netgi lieknina, paslepia visus lasinukus.smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.

Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną.

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(swing @ 2011 08 27, 14:17)

Antroji idomi, treciajai per daug svorio ant saves nesiot tektu lotuliukas.gif
Atsakyti
swing įdėta antra suknelė graži smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image