QUOTE(jurakvepuok @ 2011 04 06, 12:33)
Grazus, bet ar jis reikalingas? Su juo turbut nepatogu nei sokti ir fotosesijos metu reik ilgai delioti, kazkas turi vis priziureti, kad sleifas atrodytu graziai
man sleifas visai netrukde, kaip tik buvo labai idomu

aisku, jei planuoji soti rokenrulus, tai tada geriau imti prisitvirtinama, ne liezuvio formos sleifai nesitvirtina paprastai.
Papildyta:
QUOTE(**Saulė** @ 2011 04 06, 21:49)
Sveikos merginos,
gal esate , kuri pirkusi suknele is
http://www.onlyforbrides.com, ar panasiu tinklalapiu? idomu ar sukneles naturoje atrodo tikrai taip kaip nuotraukose, nes kainos tikrai juokingos.... aisku tai yra originalu kopijos, bet kiek jos geros?...
salonuose nuoma 2000Lt, o cia perki uz 250$...ir taip suabejojau, kad gal kai kurie salonai ir nusiperka is tokiu vat puslapiu ir nuomoja, kaip originalias sukneles..nors gal ir nerizikuoja...taigi koki jusu patirtis perkant internetu?
yra tema apie pirkimus internetu, eik ten, tikrai pirke yra daug kas.
man sleifas labai grazu

ir tikrai, jei geras modelis, visai neatrodo kalnas prisegtas, jei sukne gipiurine, tai nuostabus vaizdas. o del to, kad velkasi, jei vaikstai lietuviskom pliurzom tai taip, murzinasi, bet apacia ir ji nesimato. mes tuokemes Cuboje, smelyje visa laika buvau ir ne kiek nemaise, nei foto sesijai, nei begiojimui, nei sokiams pokiams