QUOTE(Purpurine @ 2011 09 29, 07:54)
taigi ir Kaune yra nuomos salonu

nueinant prie progos ir pasimatuojat , ir zinot tinka jums tortas o gal zyvytes forma...o tada jau ieskot internete zinodama sukneles modeli visokiu detaliu ir panasiai..
Na zinot is sono neatrodo, kad jus cia kazkas gyvent moko..paklauset patarimo ir gavot..

nereikia but tokiai piktai is pat ryto
Niekas ir nėra piktas, aš paklausiau straipsnį gal kas žino, atėjau čia su aiškiu tikslu ir paklausiau, o šia iškart protingi labai žmonės pradėjo mokinti, nueikit, pasimatuokit, juk neklausiau ką man daryti, ir kitokių patarimų neprašiau, tiesiog paklausiau gal žinot internete straipsnį, visi turi savo nuomones ir gali jas reikšti, ir jei žmogus parašo kažką ne taip kaip Jūs norite ar tikitės, tai nebūtinai jis yra piktas. Vat pvz Jūsų pasisakyme "taigi ir Kaune yra nuomos salonų..." yra ironijos, nors juk aš puikiai žinau, kad tų salonų yra, tiesiog siuvėjai reiks parodyti tą suknelę gyvai, tai gal dar aš ją tempsiu iš Vilniaus į Kauną, kad pažiūrėtų..
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 09 29, 08:03)

vestuves planuojat, linksmesniai siek tiek reiktu buti, o ne kai sirsei piktai, kad va sukneles reikes matuotis
na ar Jums mane mokyti..Na ir susireikšminę žmonės šiais laikais.. Siaubas kažkoks, mokytojų būrelis tiesiog..