Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(katydid @ 2011 09 27, 09:49)
Paprasčiausiai, perkant iš kinietukų, kaip iš bet kur kitur, reikia pasidomėti iš ko perki, ar patikimi, kokie atsiliepimai ir tada tikrai neteks nusivilti.

Tą ir norėjau pasakyti, visiskai pritariu Jums, nesakau kad visi kiniečiai blogai siūna, bet tik sakau, kad atsargiai, nes pora draugių siuntėsi ir gavo ne suknelę, o tragediją. Pinigai buvo išmesti į balą. Aišku, siūti pas juos buvo tikrai pigu, bet gavosi, kad 500 Lt kaip į balą, tai biškutį skaudu.
Atsakyti
Mergaitės, apie sukneles iš kinijos yra atskira tema 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi ieškau po truputį jau suknelės, galvoju siūtis, bet net neįsivaizduoju koks modelis man labiausiai tiktų, sakykit gal kažkur radot kokį gerą straipsni, kad pagal figūrą modelis kuris geriau tiktų aprašyta būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 27, 10:36)
Sveikos, aš irgi ieškau po truputį jau suknelės, galvoju siūtis, bet net neįsivaizduoju koks modelis man labiausiai tiktų, sakykit gal kažkur radot kokį gerą straipsni, kad pagal figūrą modelis kuris geriau tiktų aprašyta būtų?  g.gif

O ne paprasčiau būtų nuvykti i nuomos saloną, pasimatuoti krūvą modelių ir matyti kas tinka figūrai? g.gif biggrin.gif
Nes, kaip žinia, teorija su praktika dažnai prasilenkia
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 09 27, 10:44)
O ne paprasčiau būtų nuvykti i nuomos saloną, pasimatuoti krūvą modelių ir matyti kas tinka figūrai?  g.gif  biggrin.gif
Nes, kaip žinia, teorija su praktika dažnai prasilenkia

būna, kad ir neprasilenkia, norėčiau sutaupyti laiko, ir bent maždaug nutuokti, kokios suknelės labiau tinka didelei krūtinei, neitin aukštam ūgiui ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 27, 11:48)
būna, kad ir neprasilenkia, norėčiau sutaupyti laiko, ir bent maždaug nutuokti, kokios suknelės labiau tinka didelei krūtinei, neitin aukštam ūgiui ir t.t.

manau turetu buti iliemenuota, ar koks dirziukas. ziurint kokia jusu talija. kiek pastebejau graikisko stiliaus sukneles nlb tinka neaukstom merginom. bet aisku pasimatuoti bent kelis variantus tikrai reiketu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 09 21, 09:54)
Man irgi keista, jeigu kazkas nepatinka, tai reikia isreikalauti kad perdarytu,puokste, makiazas, ir t. t. tuolab makiaza reikia daryti bandomuka, as kai norejau tobulybiu, tai ir gavau, ir suknele pasiuta tobulai, ir bateliai pasiuti kokiu norejau, makiaza ir sukuosena isbandziau ir esu patenkinta, del geliu jeigu prasiau vienu tikrai nesutiksiu del kitu, merginos cia jusu paciu apsileidimas, jeigu del visko sutinkate kas ne taip kaip noretusi, tai kam is viso planuoti/????????

Na gerai kai viskas gaunasi gerai, bet kadangi as esu begalo isranki ir siaubingai priekabi, del to man viskas nepatiko. Bandomieji irgi kas be ko buvo daromi, kurie irgi nepatiko ir daromi buvo ne vienas ir ne du. Bet kai vestuviu ryta jau padaro tai niekur nedinksi perdarymui laiko nera kada. Su puokstem lygiai tas pats kai pamatai jas tik einant prie altoriaus. Tiesiog ta diena jau gali pykti kiek nori bet naudos jokios nes nieko nebepakeisi. Su floristem irgi atrodo aiskiai apkalbejom viska suderinom, bet va gavos kaip gavos.
Ir tikrai cia ne apsileidimo klausimas, nes pati esu renginiu vedeja, ir ne karta padejau surengti vestuves. Na bet kaip tycia savuju nepasiseke suruosti taip kaip norejau. Bet kaip drauges sako, kad esu per daug priekabi ir isranki, tai turbut del to ir likau nepatenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 27, 11:48)

O kam taupyt ta laika tokiam dalykui? Juk jusu vestuves, nuostabiausia svente, tik eikti per visas nuomas is eiles ir matuokites simtus sukneliu, staipykites pries veidrodi ir jauskites kaip princese. Juk tooooks malonumas. 4u.gif

As jau negaliu sulaukti kada pradesiu per nuomas vaikscioti, matuosiuos visas is eiles, visokiausius modelius. Juk tik karta gyvenima tenka uzsideti vestuvine suknute, kam praleisti tokia proga?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 09 29, 07:27)
O kam taupyt ta laika tokiam dalykui? Juk jusu vestuves, nuostabiausia svente, tik eikti per visas nuomas is eiles ir matuokites simtus sukneliu, staipykites pries veidrodi ir jauskites kaip princese. Juk tooooks malonumas.  4u.gif

As jau negaliu sulaukti kada pradesiu per nuomas vaikscioti, matuosiuos visas is eiles, visokiausius modelius. Juk tik karta gyvenima tenka uzsideti vestuvine suknute, kam praleisti tokia proga?

Na čia juk skonio reikalas, man nepatinka matuotis staipytis, kadangi mano siuvėja Vilniuje, o aš gyvenu Kaune, tai man matuotis reiktų Vilniuje, tai manau neprivažinėsiu čia tiek, kad visas suknias išmatuočiau.. Tiesiog pasiteiravau, dar yra sočiai laiko, gal modelių internete kokių pažiūrėčiau, kad įsivaizduočiau, na tai jei nežinot tai nežinot, neprašiau manęs mokyti gyventi ir kuo džiaugtis kuo nesidžiaugti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 29, 07:42)
Na čia juk skonio reikalas, man nepatinka matuotis staipytis, kadangi mano siuvėja Vilniuje, o aš gyvenu Kaune, tai man matuotis reiktų Vilniuje, tai manau neprivažinėsiu čia tiek, kad visas suknias išmatuočiau.. Tiesiog pasiteiravau, dar yra sočiai laiko, gal modelių internete kokių pažiūrėčiau, kad įsivaizduočiau, na tai jei nežinot tai nežinot, neprašiau manęs mokyti gyventi ir kuo džiaugtis kuo nesidžiaugti..  smile.gif

taigi ir Kaune yra nuomos salonu lotuliukas.gif nueinant prie progos ir pasimatuojat , ir zinot tinka jums tortas o gal zyvytes forma...o tada jau ieskot internete zinodama sukneles modeli visokiu detaliu ir panasiai..
Na zinot is sono neatrodo, kad jus cia kazkas gyvent moko..paklauset patarimo ir gavot.. ax.gif nereikia but tokiai piktai is pat ryto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 29, 08:42)
Na čia juk skonio reikalas, man nepatinka matuotis staipytis, kadangi mano siuvėja Vilniuje, o aš gyvenu Kaune, tai man matuotis reiktų Vilniuje, tai manau neprivažinėsiu čia tiek, kad visas suknias išmatuočiau.. Tiesiog pasiteiravau, dar yra sočiai laiko, gal modelių internete kokių pažiūrėčiau, kad įsivaizduočiau, na tai jei nežinot tai nežinot, neprašiau manęs mokyti gyventi ir kuo džiaugtis kuo nesidžiaugti..  smile.gif

doh.gif vestuves planuojat, linksmesniai siek tiek reiktu buti, o ne kai sirsei piktai, kad va sukneles reikes matuotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukasz: 29 rugsėjo 2011 - 08:04
QUOTE(Purpurine @ 2011 09 29, 07:54)
taigi ir Kaune yra nuomos salonu lotuliukas.gif  nueinant prie progos ir pasimatuojat , ir zinot tinka jums tortas o gal zyvytes forma...o tada jau ieskot internete zinodama sukneles modeli visokiu detaliu ir panasiai..
Na zinot is sono neatrodo, kad jus cia kazkas gyvent moko..paklauset patarimo ir gavot.. ax.gif  nereikia but tokiai piktai is pat ryto 4u.gif

Niekas ir nėra piktas, aš paklausiau straipsnį gal kas žino, atėjau čia su aiškiu tikslu ir paklausiau, o šia iškart protingi labai žmonės pradėjo mokinti, nueikit, pasimatuokit, juk neklausiau ką man daryti, ir kitokių patarimų neprašiau, tiesiog paklausiau gal žinot internete straipsnį, visi turi savo nuomones ir gali jas reikšti, ir jei žmogus parašo kažką ne taip kaip Jūs norite ar tikitės, tai nebūtinai jis yra piktas. Vat pvz Jūsų pasisakyme "taigi ir Kaune yra nuomos salonų..." yra ironijos, nors juk aš puikiai žinau, kad tų salonų yra, tiesiog siuvėjai reiks parodyti tą suknelę gyvai, tai gal dar aš ją tempsiu iš Vilniaus į Kauną, kad pažiūrėtų.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 09 29, 08:03)
doh.gif vestuves planuojat, linksmesniai siek tiek reiktu buti, o ne kai sirsei piktai, kad va sukneles reikes matuotis  doh.gif

na ar Jums mane mokyti..Na ir susireikšminę žmonės šiais laikais.. Siaubas kažkoks, mokytojų būrelis tiesiog..
Atsakyti