Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 18, 17:47)
Aš galvojau, kad tau kaip ir man - apatiniai per daug į priekį išsišovė kai į lanką atsistojo, ir dabar juos tempia atgal smile.gif

Nea, pas mane atvirkščiai, nei pas tave.. smile.gif Pas mane viršus išsišovė, kadangi netraukė nei vieno danties.. O apačia vietoj.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 18, 15:24)
Aš anksčiau tik nakčiai dėdavausi, bet jau koks mėnuo stengiuos pastoviai būt su elastikais irgi. Tai taip pripratau prie jų kad dažniausiai net valytis dantis su jais pradedu  biggrin.gif poto galvoju, kažkas ne taip  biggrin.gif tai vat, man poryt PAGALIAU vizitas, šį kart pusantro mėnesio tarpas, tai taaip ilgai atrodo  blink.gif na žiūrėsim ką sakys ortodontė. Šeip elastikai mačiau savo darbą daug maž padarė - apatiniai tikrai užsilenkė šiek tiek atgal  rolleyes.gif ech, norisi man labai, kad jau pradėtų centrą atstatinėt, nes kaip ir Jūs sakėt - veidrody dar nieko atrodo, bet foto pažiūrėjus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as kai su Herbstu buvau mano vizitai buvo kas 2 men ir daugiau,tai dabar 6-7 sav kaip pasaka atrodo biggrin.gif
QUOTE(blondie* @ 2011 04 18, 15:43)
O man ryt vizitas..  smile.gif  Jaučiu, kad be dantų šlifavimo neprasisuksiu.. Nes elastikai jau kaip ir atitraukė mano apatinius dantis į priekį, bet tas tarpas vistiek yra, ir nemanau, kad kažkaip su elastikais jį uždarys..  g.gif  Greičiau pašlifuotų, greičiau tie dantys atgal pareitų..  ax.gif

butinai papasakok ka sake ir ka dare smile.gif gal stipresniu elastiku israsys ax.gif
QUOTE(ramintuska @ 2011 04 18, 17:54)
aš jau beveik tris mėnesius kaip su breketukais, bet ko paklausiu až prisijungimo duomenų nieks neduoda verysad.gif o ir nuotraukas keliu tiesiai į forumą, bet vistiek nepagreitina dviejų stebuklingų žodelių gavimo  verysad.gif  verysad.gif

atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 04 18, 18:31)
butinai papasakok ka sake ir ka dare smile.gif gal stipresniu elastiku israsys  ax.gif

Būtinai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 04 18, 18:04)
Nea, pas mane atvirkščiai, nei pas tave..  smile.gif  Pas mane viršus išsišovė, kadangi netraukė nei vieno danties.. O apačia vietoj..  mirksiukas.gif

aaaa, supratau biggrin.gif tai tau ir šlifuos viršų tada..
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 04 18, 18:31)

atsiusiu  4u.gif

AČIŪ labai Natale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 04 18, 17:18)
Dzinga,wow,labai labai matosi pokyciai,su tuo ir sveikinu  thumbup.gif

dėkui. smile.gif ir pati jau pastebiu. smile.gif tik dešinys antrukas labai išsišovė į priekį. :/
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 18, 18:34)
aaaa, supratau  biggrin.gif tai tau ir šlifuos viršų tada..

Taip, taip, viršų, ne apačią.. smile.gif
Atsakyti
Man tai jau spirga net kaip noriu greičiau nusiimt tuos breketus biggrin.gif ir pastaruoju metu atrodo kad specialiai žmonės sutikti sako - "o jau tiesūs tavo dantukai, jau turbūt greit nuims" biggrin.gif biggrin.gif nors pati suprantu, kad darbo nemažai su jais dar liko..
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 04 17, 19:49)
vertejaxxx, bet pasikeitimai kokie ryškūs jau..  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aciu smile.gif Nu, gal ne fantastiniai, bet man jau labai sirdis dziaugiasi thumbup.gif Bent yra stimulas toliau breketus nesiot.
Atsakyti
Apžiūrėjau visų merginų pokyčius ir baltai pavydžiu 4u.gif visas sveikinu nuo nuostabiais pokyčiais bis.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir aš po vizito, juokiausi, kad dbr kaip šviesoforas šviečiu, nes susidėjau mėlynas gumutes, ryškios gan smile.gif o šiaip priveržė krūminį dar labiau, sakė juda neblogai, pakeitė lanką apačioje į paskutinį, tai gavosi, kad tik vieną kartą ir keitė smile.gif kitą vizitą viršuj lanką pakeis į paskutinį ir liks tobulinimo darbai, pasirodo kiekviena vielutė skirtingą darbą dirba, nes viena dantį aplink savo ašį suka, kita to padaryti jau negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 04 18, 20:22)
pakeitė lanką apačioje į paskutinį, tai gavosi, kad tik vieną kartą ir keitė smile.gif

Tai taip iseina, kad nuo pacio ploniausio lanko iskart persoko prie pacio storiausio? g.gif
Atsakyti