Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(natale @ 2011 04 25, 16:18)
O kaip tau zada taisyti sakandi? neminejo? pas mane irgi buvo gilus sakandis  smile.gif

Operacijos nereikes, bet gali tekti gydytis su aparatu gomuryje (pavadinimo neminejo), arba uzteks tik breketu. O kaip tau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 04 25, 17:28)
Operacijos nereikes, bet gali tekti gydytis su aparatu gomuryje (pavadinimo neminejo), arba uzteks tik breketu. O kaip tau? mirksiukas.gif

As nesiojau aparata- Herbsta. o dabar elastikus nesioju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 04 25, 19:55)
As nesiojau aparata- Herbsta. o dabar elastikus nesioju.  4u.gif

Oi kaip nenoriu as tu visu aparatu.. Man ir breketu per akis butu, ir taip per prievarta juos desiuos, nes paciai baisu i save ziuret. doh.gif Elastikai tai paprastesnis variantas mano akimis. Jau geriau su jais but reiketu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 04 25, 21:07)
Oi kaip nenoriu as tu visu aparatu.. Man ir breketu per akis butu, ir taip per prievarta juos desiuos, nes paciai baisu i save ziuret. doh.gif Elastikai tai paprastesnis variantas mano akimis. Jau geriau su jais but reiketu. biggrin.gif

kai pamatysi pirmus rezultatus, galvosi kodel iso kelio nepradejau anksciau... bent as taip galvoju...
Atsakyti
Sveikutes, ateinu ir as pasipasakot. Intensyviai ruosiuosi breketu dejimui, jau issiroviau visus 4 protinius dantulius. Dabar reikia viena pergydyti. Tad zingsnis po zingsnio - arteju ir as prie metalines sypsenos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 26, 08:08)
Sveikutes, ateinu ir as pasipasakot. Intensyviai ruosiuosi breketu dejimui, jau issiroviau visus 4 protinius dantulius. Dabar reikia viena pergydyti. Tad zingsnis po zingsnio - arteju ir as prie metalines sypsenos.  ax.gif

Pas ką dėsies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 26, 08:47)
Pas ką dėsies? smile.gif

Blaskausi tarp Budrienes, Venciaus ir kazkokios berods Jaunulaitytes, kurios dar nemaciau, bet rekomendavo labai gera gydytoja-periodonte. g.gif
Atsakyti
Merginos, kas kursit naują temą? smile.gif primenu, sąrašas pataisytas pas aistulia. smile.gif
o pas mane nieko naujo, tik gomury skauda toj vietoj kur iltis prikabinta elastine grandinėle, mažu trina... Už savaitės vizitas, tai jau spręst turėtų kada dėt apačią. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 04 26, 06:58)
kai pamatysi pirmus rezultatus, galvosi kodel iso kelio nepradejau anksciau... bent as taip galvoju...

As jau dabar taip galvoju, nes kai pamatau grazias sypsenas tai ir pavydas paima ir pagalvoju kodel nesusimasciau kad reikia ir man sita reikala tvarkyt..
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif

Kažkada diskutavote apie breketų priežiūrą: šepetėlius, siūlus, skalavimo skysčius ir t.t. Paskubomis nerandu. Gal galėtumėt dar kartą pasidalinti patirtim, kas ką naudoja, kur perka... Būčiau labai dėkinga. aciuks.gif

P.s. Radau čia tokią parduotuvę: http://www.arbatos.lt/user/?smi=26 . Ar verta dėmesio? g.gif
Papildyta:
P.p.s. Ar būtina atlikti burnos higieną prieš dedant breketus?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 04 26, 18:52)
Laba diena.  4u.gif

Kažkada diskutavote apie breketų priežiūrą: šepetėlius, siūlus, skalavimo skysčius ir t.t. Paskubomis nerandu. Gal galėtumėt dar kartą pasidalinti patirtim, kas ką naudoja, kur perka... Būčiau labai dėkinga. aciuks.gif

P.s. Radau čia tokią parduotuvę: http://www.arbatos.lt/user/?smi=26 . Ar verta dėmesio?  g.gif
Papildyta:
P.p.s. Ar būtina atlikti burnos higieną prieš dedant breketus?

man sake kad nera butina atlikt higiena, bet rekomenduoja...

Atsakyti
Labas blush2.gif

Zinau, seniai buvau pas jus, nepykit blush2.gif Juda pas mane tie dantukai vis geryn thumbup.gif Tik nakti kai 4 elastikus reikia uzsitempti ant breketu, tai doh.gif Kairej pusej pradeda skaudeti labai zandikauli, net ausi skaudeti ima doh.gif Bet kenciu, nors dazniausiai tos puses elastika issiimu pabudusi kokia 3 val. nakties, nes skauda.

Ikeliau savo nuotrauka, seniai rodziausi mirksiukas.gif

Atsakyti