Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

Anksčiau čia prašiau, bet nieks neatsiliepė nei kokiu žodeliu, tad iš naujo tenka prašyti, gal galima ir man albumiuko prisijungimo duomenis gauti? blush2.gif
Atsakyti
paneles ,as be breketuuuuu!!!! thumbup.gif butinai butinai ikelsiu nuotraukyte, tik galbut ne siandien,nes dabar turiu isbegt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2011 04 05, 16:47)
paneles ,as be breketuuuuu!!!!  thumbup.gif  butinai butinai ikelsiu nuotraukyte, tik galbut ne siandien,nes dabar turiu isbegt  ax.gif

Vaje, dideliausi sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif
Ech, kaip smagu... Pasiskųsiu, kad man dar baiiisiai toli iki to verysad.gif biggrin.gif Kaip norėtųs, kad viskas per kokius tris mėnesiukus sustotų į vietas ir būtų galima nuimt biggrin.gif Gal kai būsiu sena, viskas bus patobulėję, taip ir bus laugh.gif Pasiseks kažkam biggrin.gif
Atsakyti
paneles ,as be breketuuuuu!!!!  thumbup.gif  butinai butinai ikelsiu nuotraukyte, tik galbut ne siandien,nes dabar turiu isbegt  ax.gif

sveikinu 4u.gif kaip nuemimas praejo,lb skaudejo? ka nesiosi plokstele ar vielutes priklijavo?
Atsakyti

Spaudziud esine! 4u.gif
Pasakok kas kur i kaip, t.y. kaip nuemi i pan...
Atsakyti
Labai sveikinu visas atejus prie holivudo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 04 05, 17:01)
Vaje, dideliausi sveikinimai bigsmile.gif  4u.gif
Ech, kaip smagu... Pasiskųsiu, kad man dar baiiisiai toli iki to verysad.gif  biggrin.gif Kaip norėtųs, kad viskas per kokius tris mėnesiukus sustotų į vietas ir būtų galima nuimt biggrin.gif Gal kai būsiu sena, viskas bus patobulėję, taip ir bus laugh.gif Pasiseks kažkam biggrin.gif

dekui 4u.gif zinok, siandien supratau kaip greit laikas bega. atrodo kad pries kelis menesius tik uzdejo ..pamatysi ir tau greit ateis nuemimas,.. tiesiog nereikia kiekvienos dienos skaiciuot ir kazko laukt. man tas visada padedavo smile.gif

QUOTE(natale @ 2011 04 05, 17:08)
sveikinu  4u.gif  kaip nuemimas praejo,lb skaudejo? ka nesiosi plokstele ar vielutes priklijavo?

aciuu 4u.gif sedejau apie 2 valandas. pats nuemimas neskausmingas,bet kazkaip labai prailgo , ir net nugara paskaudo gumeti ten biggrin.gif vielutes ir virsuj ir apacioj, ir dar plokstele nakciai smile.gif
Atsakyti
wub.gif 4u.gif kaip faina
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu! mirksiukas.gif Gal ir man greit nuims biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz nauja temuke 4u.gif pamirsau ana kart apie elastikus savo parasyt, kad nesioju antilopes laugh.gif
QUOTE(Baby.. @ 2011 04 05, 17:47)

Sveikinu thumbup.gif Baltai pavydziu 4u.gif laukiu nesulaukiu kada man nuims, bet dar ne is tolo nesviecia nuemimas...
Atsakyti
Na, sveiki visi! 4u.gif
Aš jau po kelionės, šiandien apsilankiau pas Kirkutį smile.gif Labai fainas daktariukas blush2.gif Labai mielas, geras, toks prie juokų truputuką biggrin.gif Kai atėjau, sako: "Na, pakalbėkim apie gyvenimą" lotuliukas.gif Tai pakėlė nuotaikėlę man, tik tiek blogai biškutį, kad jis labai greitai kalba, kai kurių jo sakinių net nespeju suprasti blush2.gif lotuliukas.gif
Tai va, žodžiu, sakė, kad dėsim metalinius breketus, birželiui užsirašysiu... Ir man atrodo, kad kalbėjo apie kažkokias gumutes ar apie ką, tai čia gal tie elastikai man dar bus dedami... Sakė trukmė maždaug pusantrų metų smile.gif Ir dar liepė pasidaryti kažkokią cefologramą g.gif
Tai tiek 4u.gif
Atsakyti