Gerai Jus cia apie ziurkes .... As atvirai sakant niekada neragavusi simtalapio, tai neturiu ne su kuo palyginti, bet pirmasis meginimas nenuvyle, manau bandysiu dar karteli . Nuosirdziausias ACIU, JUMS, kurios dalinates patirtimi
QUOTE(Mėnulė @ 2012 01 07, 23:21)
Man vis tiek prabėga. Todėl dabar pirma iškloju foline, tada kepimo popierium, ir gerai gaunas Na sviestas kažkiek prasisunkia per tą popierių, bet nors toliau ant skardos sviestas neišbėga.
Ačiū už atsakymą. Jau kelis metus (taip taip ), skaitinėju temą, žiūriu į nuotraukas, varvinu seiles, bet pati nedrįstu kepti šito daikto. Visgi baigiu prisikaupti ir bandysiu artimiausiu metu kepti, drąsinu save, kad blogiausiu atveju bent jau turėsiu šviežaus mielinio pyrago su aguonomis
QUOTE(bzykas @ 2012 01 07, 19:16)
Tikra tiesa, kad įdedate daug meilės, nes Jūsų šimtalapis vis sapnuojasi man.
labai ačiū.
Draugai pirko Vilniuje šimtalapį (pagal užsakymą) ir atsinešė paragauti, (kaip tik turėjau ir jūsų). paragavom abu. vienbalsei nubalsavom, kad jūsų pats skaniauses.
labai ačiū.
Draugai pirko Vilniuje šimtalapį (pagal užsakymą) ir atsinešė paragauti, (kaip tik turėjau ir jūsų). paragavom abu. vienbalsei nubalsavom, kad jūsų pats skaniauses.
Labai ačiū už pagyrimus Pats geriausias įvertinimas ir stimulas eiti pirmyn, kai kitiems suteikiu malonių akimirkų
Kazkada valgiau simtalapi su mesa(Kaune,Ramuciuose skanius kepa ) ,bet dabar,kai ismokau pati juos lept ,butu diiiidele geda pirkt,tad sakau reiktu pabandyt namie. Galvoju kepti sunaus gimtadieniui,kad butu uzkandis ,tik mastau kaip su tuos sviestu,kiek jo deti,nes cukraus jau nebus,su kuriuo i karamele susokdavo,tai,kad nebutu labai riebus,nes nevalgys vaikai
Kildinam orkaitėj savo pirmąjį šimtalapį, viskas sekėsi gan neblogai, abu su MB patenkinti pradiniu vaizdu, žiūrėsim, kaip atrodys iškepęs
Papildyta:
Fantastiškai atrodo
Papildyta:
Puikus, drėgnas, sultingas....
Papildyta:
O kaip skonis su obuoliais ? ar vertas dėmesio?
Papildyta:
grožis, net seilės tįsta
Papildyta:
QUOTE(grali @ 2012 01 08, 19:16)
Sveikutes
Skaiciau skaiciau sia temute, ir pagaliau ryzausi isbandyti..... Pasakykit, ar pavyko mano pirmasis bandymas
Skaiciau skaiciau sia temute, ir pagaliau ryzausi isbandyti..... Pasakykit, ar pavyko mano pirmasis bandymas
Fantastiškai atrodo
Papildyta:
QUOTE(elfė @ 2012 01 03, 20:20)
čia mano vizitinė
Puikus, drėgnas, sultingas....
Papildyta:
QUOTE(pasta222 @ 2012 01 02, 13:27)
O kaip skonis su obuoliais ? ar vertas dėmesio?
Papildyta:
QUOTE(dangiuk @ 2012 01 01, 19:47)
Vaišinu vienu iš kalėdinių gaminių
grožis, net seilės tįsta
lauksim pasirodant
QUOTE(Solen @ 2012 01 14, 19:26)
lauksim pasirodant
Jau kepa, gražiai kol kas atrodo, tik kad kildinau aš jį pašildytoj orkaitėj ir dar nepradėjus kepti, jau sviesto buvo ištirpę...
Tikiuosi, kad tas nepakenks mano šimtalapiui, o kaip jūs kildinat? kambario temp? Ir ką daryt su iškepusiu, palikti formoj vėsti? kiek supratau, kad taip