As tai atejau padekoti ir pagirti Dangiuko gaminamus simtalapius Dieviskai tobuli Net dar daugiau Visaip save bandziau apgaudineti per sventes kad suvalgyciau DAR VIENA gabaliuka simtalapio, nes gi cia kaloriju bomba, bet vagiau ir keikiau save, nes sustoti neimanoma Tobulas mano skoniui reikalas Lieku istikima jusu gaminamu simtalapiu gerbeja
As tai atejau padekoti ir pagirti Dangiuko gaminamus simtalapius Dieviskai tobuli Net dar daugiau
Visaip save bandziau apgaudineti per sventes kad suvalgyciau DAR VIENA gabaliuka simtalapio, nes gi cia kaloriju bomba, bet vagiau ir keikiau save, nes sustoti neimanoma Tobulas mano skoniui reikalas
Lieku istikima jusu gaminamu simtalapiu gerbeja
Tikra tiesa, kad įdedate daug meilės, nes Jūsų šimtalapis vis sapnuojasi man.
labai ačiū.
Draugai pirko Vilniuje šimtalapį (pagal užsakymą) ir atsinešė paragauti, (kaip tik turėjau ir jūsų). paragavom abu. vienbalsei nubalsavom, kad jūsų pats skaniauses.
Man vis tiek prabėga. Todėl dabar pirma iškloju foline, tada kepimo popierium, ir gerai gaunas Na sviestas kažkiek prasisunkia per tą popierių, bet nors toliau ant skardos sviestas neišbėga.
Mano pirmieji buvo konkrečios bulkos, tada laukiausi mažiuko ir išdidžiai vaišinau koleges ,,šimtalapiu", tai tos, kurios buvo ragavusios, mandagiai nutylėjo (greičiausiai žiurkių bijodamos), o toms, kurios nežinojo, kas tai yra, suėjo ir pseudošimtalapis...