As tai atejau padekoti ir pagirti Dangiuko gaminamus simtalapius Dieviskai tobuli Net dar daugiau
Visaip save bandziau apgaudineti per sventes kad suvalgyciau DAR VIENA gabaliuka simtalapio, nes gi cia kaloriju bomba, bet vagiau ir keikiau save, nes sustoti neimanoma Tobulas mano skoniui reikalas
Lieku istikima jusu gaminamu simtalapiu gerbeja
QUOTE(elfė @ 2012 01 03, 20:20)
čia mano vizitinė
kaip iseina taip neapkepinti apacios? koki orkaiteje rezima naudojate? kokiam aukstyje dedat? ar kokia kita paslaptis yra?
QUOTE(convict @ 2012 01 06, 19:30)
As tai atejau padekoti ir pagirti Dangiuko gaminamus simtalapius Dieviskai tobuli Net dar daugiau
Visaip save bandziau apgaudineti per sventes kad suvalgyciau DAR VIENA gabaliuka simtalapio, nes gi cia kaloriju bomba, bet vagiau ir keikiau save, nes sustoti neimanoma Tobulas mano skoniui reikalas
Lieku istikima jusu gaminamu simtalapiu gerbeja
Visaip save bandziau apgaudineti per sventes kad suvalgyciau DAR VIENA gabaliuka simtalapio, nes gi cia kaloriju bomba, bet vagiau ir keikiau save, nes sustoti neimanoma Tobulas mano skoniui reikalas
Lieku istikima jusu gaminamu simtalapiu gerbeja
Ačiū už teigiamą įvertinimą (lb bijojau ir paklaust )
O jei tortinės formą iškloji kepimo popieriumi ir dedi tada šimtalapį viskas gerai būna? Neišbėga sviestas?
QUOTE(aftersun @ 2012 01 06, 21:50)
kaip iseina taip neapkepinti apacios? koki orkaiteje rezima naudojate? kokiam aukstyje dedat? ar kokia kita paslaptis yra?
kepu 200 laipsnių temp. su ventiliatorium 50 min. viduriniam aukštyje. Daugiau jokių paslapčių Tiesiog įdėta daug daug meilės ir įdirbio
QUOTE(elfė @ 2012 01 07, 12:45)
kepu 200 laipsnių temp. su ventiliatorium 50 min. viduriniam aukštyje. Daugiau jokių paslapčių Tiesiog įdėta daug daug meilės ir įdirbio
tai vadinasi as per ilgai kepu, nes man ir vel gavosi visas apskrudes
QUOTE(elfė @ 2012 01 07, 13:45)
kepu 200 laipsnių temp. su ventiliatorium 50 min. viduriniam aukštyje. Daugiau jokių paslapčių Tiesiog įdėta daug daug meilės ir įdirbio
Tikra tiesa, kad įdedate daug meilės, nes Jūsų šimtalapis vis sapnuojasi man.
labai ačiū.
Draugai pirko Vilniuje šimtalapį (pagal užsakymą) ir atsinešė paragauti, (kaip tik turėjau ir jūsų). paragavom abu. vienbalsei nubalsavom, kad jūsų pats skaniauses.
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 07, 11:10)
O jei tortinės formą iškloji kepimo popieriumi ir dedi tada šimtalapį viskas gerai būna? Neišbėga sviestas?
Man vis tiek prabėga. Todėl dabar pirma iškloju foline, tada kepimo popierium, ir gerai gaunas Na sviestas kažkiek prasisunkia per tą popierių, bet nors toliau ant skardos sviestas neišbėga.
QUOTE(grali @ 2012 01 08, 19:16)
Sveikutes
Skaiciau skaiciau sia temute, ir pagaliau ryzausi isbandyti..... Pasakykit, ar pavyko mano pirmasis bandymas
Skaiciau skaiciau sia temute, ir pagaliau ryzausi isbandyti..... Pasakykit, ar pavyko mano pirmasis bandymas
Kaip pirmas, tai tikrai puikus mano pirmasis buvo daug baisesnis...
QUOTE(dangiuk @ 2012 01 08, 20:29)
Kaip pirmas, tai tikrai puikus mano pirmasis buvo daug baisesnis...
Sakot Nu manau, kad kazkas gavosi, nors reikejo ilgeliau pakept Aciu jums
QUOTE(grali @ 2012 01 08, 19:37)
Sakot Nu manau, kad kazkas gavosi, nors reikejo ilgeliau pakept Aciu jums
Mano pirmieji buvo konkrečios bulkos, tada laukiausi mažiuko ir išdidžiai vaišinau koleges ,,šimtalapiu", tai tos, kurios buvo ragavusios, mandagiai nutylėjo (greičiausiai žiurkių bijodamos), o toms, kurios nežinojo, kas tai yra, suėjo ir pseudošimtalapis...
O pakept dar kelias minutes tikrai galėjot