QUOTE(matuke @ 2011 04 24, 00:01)
Akilezna, tamsumas sakyciau priklauso nuo kepimo ilgumo, gali ciut trumpiau kitakart kepti
o as dar turiu pastebejima toki, kad man truko saldumo aguonose, gal reiks kitakart dali cukraus supilti i aguonu mase
irgi pagalvojau, kad per ilgai kepiau, kita karta tikrai kokia valanda kepsiu ne ilgiau, nes ir patamsejo ir manau ir sausesnis del to buvo, o del aguonu tai nezinau jau pirkau paruostas aguonas, jos saldzios.
QUOTE(dangiuk @ 2011 04 24, 11:40)
Kai dedi tešlą pakilt, patepk aliejum gabaliukus, neapdžius, ir aš apdengiu maistine plėvele - taip tešla lieka minkšta, nesudžiūva.
as patepiau, bet kita karta irgi uzdengsiu plevele, o ne ranksluosciu.
QUOTE(dangiuk @ 2011 04 24, 22:32)
aš tik pakočioju kiek, kad prasisklaidytų tešla, paskui tampau ant rankų, kažkas panašaus, kaip picų kepėjai....
Va čia mano kepimo proceso dalis (kažkada kitu niku buvau įkėlus foto)....

kaip gerai ir plonai istampyta, geras
QUOTE(Džigė @ 2011 04 25, 22:14)
Kaip ir zadejau simtalapio vidus

gavosi skanus ir ne sausas, tik kita karta i aguonas cukru deciau atskirai, nes jos buvo nesaldzios
kaip ir rasiau labai graziai gavosi ir pjuvis

ir cia pirmas kartas
Skonis tikrai nerealus valgyciau ir valgyciau, jau noriu vel