Savaitgalį įvyko mažas stebuklas ir aš pasėdėjusi SM forume, pati sau netikėtai sugalvojau kepti šimtalapį. Kepiau pagal išgirtąjį Cypciuko receptą. Miltus naudojau karališkus. Procesas sekėsi neblogai, dar MB padėjo minkyti, o po to kartu kočiojom ir tampėm. Taigi gamybos procesas vyko sparčiai ir sklandžiai. Tik va galutinis rezultatas nebuvo "spindintis". Nežinau kodėl bet šiek tiek padėgė šimtalapio apačioje ir šonuose buvęs sviestas - karamelė. Tai iškepusi dar nurinkau "angliukus".
Ką sekantį kartą tobulinčiau?
Kepčiau ne ilgiau valandos. (šį kartą 1 val. 10 min.)
Svarstau, kad verta dėti vien sviestą, nemaišant su margarinu (gal tas turėjo įtakos "degimui")
Būtinai dvigubinsiu aguonų dozę (į kurias jau šį kartą įmaišiau truputį cukraus).
Pyragas buvo skaniausias trečią dieną, kai per naktį palaikiau maišelyje. O ketvirtą dieną ragauti neteko - tiesiog nebeliko
Deja to mažojo stebuklo foto neturiu. Bet kai patobulėsiu, būtinai pasigirsiu.
Sėkmės kepėjėlėms!