Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukas ar sportinukas?

QUOTE(jovitah @ 2007 03 13, 00:39)
Atsidariau ta  nuoroda i BOSTON sportinukus ir radau visai nieko vezimeliu...Kaip jum tie MILANO ir LONDON LINE vezimeliai g.gif

kažkada anksčiau buvau apžiūrėjusi. vilioja jie labai, tik taip pat labai sulaiko, kad neaiškus patvarumas. g.gif
Atsakyti
Sveikos,
kai vis labiau pakvimpa pavasariu, aš susvaigau, kad noriu savo universalą keist į skėtuką. Tačiau pervažiavus per Kauno parduotuves, išvarčius interneto svetaines labiausiai patiko tik Nakko firmos London line skėtukai (lengvi, kompaktiški ir t.t.). Kai jau atėjome į parduotuvę rinktis skėtuko mano mažius nenorėjo sėdėti nė viename. Pasodintas rangėsi kaip vikšrelis, barėsi ir net apsiverkė g.gif . Tada pardavėja pasiūlė tos pačios serijos triratį sportinuką kurio savybės beveik tokios pat kaip ir skėtuko tik susilanksto kitaip mirksiukas.gif . Mažius išsirinko spalvą ir nusipirkom. Grįžę namo iškart išbandėm - JĖGA. Lengvai važiuoja, manevringas, stabilus, aš jį lengvai pakėliau kartu su mažium thumbup.gif .
O ir kaina 199 Lt. (galima derėtis). Žodžiu, kol kas - labai patenkinta 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2006 02 24, 14:53)
Neseniai nusipirkom QUINNY ZAPP-fantastinis vazimas! thumbup.gif Susideda i visiskai maziuka ir net galima sudeti i tasyte(jei keliaujant prireiktu).Tiesa,kainavo apie 570lt,bet vertas kiekvieno lito.Priekinis ratas visaip sukinejasi,valdomas vienu pirstu.O svarbiausia -labai lengvas,galiu su vaiku pakelti.Gali apie ji pasiziuret www.quinny.com .
Sketukai irgi neblogai,veziojau pirma vaika.Svarbu,kad butu lengvas ir manevringas smile.gif

o jis su gulima padėtim??? niekur aprašymuose nemini, o atrodo, kad be schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushia: 15 kovo 2007 - 14:01
QUOTE(AG@TA @ 2007 02 25, 18:44)
Merginos noreciau pasiklausti kaip tie vezimeliai Boston ar geri? Gal kas susidure su jais? BOSTON noriu pirkti ale nezinau ?  g.gif kaip jie? ar geri?

turejau sita Boston vezimely doh.gif ,ššš paskutinis doh.gif ,pirmiausia aukle pamete bevaziuodama rato gumas,o galiausiai ir pati rankena nuluzo blink.gif ir visa tai po puses metu naudojimo doh.gif
Atsakyti
labas visoms,

aš tai už skėtukus, nes man tos dvi rankenos tai super patogu, pats vežimėlis labai lengvas, manevringas. Čia kažkuri mamytė rašė, kad pajūriu sunku važinėti na bent jau mums užfiksavus priekinius ratukus ši problema tikrai neiškilo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute: 15 kovo 2007 - 20:40
O man nepatinka, kad sketukai labai zemi (vaikutis zemai sedi), kai palei gatve vaziuoji, tai visi dumai jam doh.gif Be to, negali atsisukt i save (kai lelius mazas tai labai aktualu). O ir siaip, vasara dar nieko, bet ziema schmoll.gif - juk salta, o ir su tais mazais ratukais ne kazkur nuvaziuosi ax.gif
Bet jei gyvenciau 5 aukste be lifto, ko gero galvociau kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš už sportinuką wub.gif
Atsakyti
O kaip jum amerikietiski Graco firmos vezimeliai? Turime sios firmos universalu vezimeli,deja,labai nusivyliau schmoll.gif dabar norim pirkt lengva vezimuka,bet neisivaizduoju koki,kad vel nenusivilti.svarbiausia,kad butu lengvas(gyvenam 4 aukste be lifto) ir ratai nedardetu(pakankamai vaikelis Graco vezime prisikrate).Bet ar tai suderinama? Gal galite kazka patarti g.gif
Atsakyti
Mes turjom universala nuo gimimo, bet jau praeita pavasari pirkom sportinuka, buvau labai patenkinta, lengvas manevringas, su apsauga nuo vejo, vienu zo.. thumbup.gif
Bet dabar jau maziui 1.8metai ir mes jau labai nedaug vazinejames su vezimu, tai galvoju pirkt sketuka, is paciu lengviausiu, be jokiu priedu.
Tik va irgi svarstau ar mum apsimoka ji pirkt ar dar ilgai reikes g.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2007 05 11, 19:16)
Mes turjom universala nuo gimimo, bet jau praeita pavasari pirkom sportinuka, buvau labai patenkinta, lengvas manevringas, su apsauga nuo vejo, vienu zo..  thumbup.gif
Bet dabar jau maziui 1.8metai ir mes jau labai nedaug vazinejames su vezimu, tai galvoju pirkt sketuka, is paciu lengviausiu, be jokiu priedu.
Tik va irgi svarstau ar mum apsimoka ji pirkt ar dar ilgai reikes  g.gif .

Aš manau, kad neapsimoka, nes aš nuo 1,5 m. vežimo jau visai nebenaudoju ir nepasigendu.. Jei kur toliau einam ir yra tikimybė, kad vaikiukas pavargs, tai imame kartu stumiamą triratuką thumbup.gif . Manau geriau į šią transporto priemonę investuoti nei į dar vieną vežimą 4u.gif
Atsakyti
mes tai sportinuka turim ir sketuko tikrai nepirksim man jie kazkaip nelabai nes mums dideliu ratu reik mirksiukas.gif
seip diena vaikas visada vezime miega tai sketuke kazi kaip jis miegotu g.gif

Atsakyti
mes turejome universalu Tako firmos vezima, bet vasarai per griozdiskas, dabar isigijome Nako firmos sketuka, super lengvas laisvai telpa i bagazine, dabar nepamainomas musu keliones draugas.. smile.gif
Atsakyti