Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukas ar sportinukas?

QUOTE(Indre mama @ 2008 02 28, 19:13)
Skėtuko sakyčiau nelabai apsimoka pirkti už 1000 Lt, juk už tokią kainą galima 3 in 1 vezimėlį nupirkti, t.y. vežimas, sportinė dalis ir "auto" kėdutė.
Delti Frog man kažkaip žaislinis atrodo  blush2.gif  toks plastmasinis  g.gif  nepatikimas kažkodėl. Imčiau labiau tvirtesnį.  mirksiukas.gif

Tai kad jis ne plastmasinis, esu ji ciupinejusi - konstrukcija nera prastesne uz kitu. Tik gal sunkokas g.gif . Kita vertus, tie vizualiai atrodantys tvirtesniais paprasciausiai yra stambesnio remo ir sunkesni. O koks tavo manymu tvirtesnis?
Atsakyti
Pasisakysiu ir as sia tema, nes siomis savaitemis buvau sketuko/sportinuko paieskose. Ar pasirinkimas padarytas teisingas, pamatysiu veliau su savo maze smile.gif

Iki paiesku isivaizdavau 2 krastutinumus - lengvi, neturintys gulimos padeties sketukai ir kiek griozdiskesni sportinukai, susilankstantys ne taip jau ir patogiai. Bet, kaip Kamilyte ir rase, siais laikais yra ir 2 viename smile.gif

Toki ir issirinkau. Kazkaip nesusiviliojau paprastuciais sketukais - dukrytei mano tuoj bus 7 menesiai, tad mums dar visas pavasaris, vasara, o ir ziema pries akis, tad norejosi erdves. Norejosi ir klazkokio paminkstinimo vezimelyje - ko paprastuciuose sketukuose neradau. Ir gulimos padeties.. Kartu jis gana ir lengvas.
Tikiuosi nenusivilsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri28 @ 2008 02 28, 20:50)
Pasisakysiu ir as sia tema, nes siomis savaitemis buvau sketuko/sportinuko paieskose. Ar pasirinkimas padarytas teisingas, pamatysiu veliau su savo maze smile.gif

Iki paiesku isivaizdavau 2 krastutinumus - lengvi, neturintys gulimos padeties sketukai ir kiek griozdiskesni sportinukai, susilankstantys ne taip jau ir patogiai. Bet, kaip Kamilyte ir rase, siais laikais yra ir 2 viename smile.gif

Toki ir issirinkau. Kazkaip nesusiviliojau paprastuciais sketukais - dukrytei mano tuoj bus 7 menesiai, tad mums dar visas pavasaris, vasara, o ir ziema pries akis, tad norejosi erdves. Norejosi ir klazkokio paminkstinimo vezimelyje - ko paprastuciuose sketukuose neradau. Ir gulimos padeties.. Kartu jis gana ir lengvas.
Tikiuosi nenusivilsim  ax.gif

O koki vezimeli pirkote? As vakar taip pat tikejausi nusipirkti, bet neissirinkau.
Atsakyti
QUOTE(teoinga @ 2008 02 29, 08:51)
O koki vezimeli pirkote? As vakar taip pat tikejausi nusipirkti, bet neissirinkau.

Graco Mosaic.
Atsakyti
Ir as siomis savaitemis ieskojau vezimaicio, bet po dideliu ieskojimu vis delto nusipirkom sportini trirati, nes man tie sketukai tokie nestabilus ir barskantys pasirode, ber didesniu zvyruotus kelius su juo nepavaziuosi.
Atsakyti
Mes turim chicco ct.01 sketuka.man labai patinka nes lengvai susilanksto.atlosa galima taip atlenkt,kad vaikas miegot galetu.Be to jis toks patvarus atrodo.
Pries gimima buvom gave ir paprasta vezimeli dovanu.Toki is kurio galima ir sportinuka padaryt.Bet jis jau gerokai panesiotas buvo.Sunkiai susilankstydavo.man kiekviena syki vargt reikejo.
Atsakyti
Mes vis delto nusipirkom sketuka Nakko Elite Vaikutyje. Kaina nebloga - 276 Lt. (dabar jiems yra nuolaida), plius prisiderinau uzklota kojytem ir apsauga nuo lietaus. Vezimelis atrodo tvirtas, ratai su guoliais, galvugalyje yra apsauga, kad vezimeli keliant ant saligatvio vaikas "neisvaziuotu", yra papildomi paminkstinimai galvytei, nugareles padetys reguliuojasi mechaniskai, o ne su dirzu. Tik gulimoji padetis gana trumpa: visa - 74 cm, nugarele - 56 cm. Bet kadangi musu mazoji labai smulki, tad turetu ilgam uztekti.
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2008 02 26, 20:48)
Esu siame forume kazkur  g.gif  skaicius, kad mamos turincios Delti Frog labai ji keikia. Kad suka i viena puse, sunkus ir dar kazkas ten negerai  doh.gif  g.gif

na, man delti frog labai patiko kol nepamaciau kai kaimyne veza jame savo leliu,labai jau atrodo kad krato ji per plyteles saligatvio vaziuojant ir ratukai maziukai. as savo mazajai is karto irkau sketuka+lopsi idedama, nes namie vietos maza, masina irgi ne is didziuju, o dar kai paciai ji visur tampyti reikia (gyvenam 2aukste) ziurejau kad nesunkus butu. taigi, dabar turim Baby Welt sketuka. kad stabilumo jiems truksta taitiesa, ir dar minusas, kad daug plastmases detaliu todel atrodo nepatvarus, bet man jis thumbup.gif iprataukad gerai rieda(ratukai ne is mazuju), visur telpa, patogiai su juo susitvarkau kai reikia kur toliau pavaziuot su masina ir vezima veztis.
Atsakyti
Ir mes pagaliau pirkom - Sketuka Chicco CT 0.1 .Padeveta, nors pigiau uz ji galejom ir nauja lenkiska nusipirkt. Bet tikrai labai patenkinta. Reguliuojasi amortizacija. Nu jau toks minkstas, kai uzdedi ant minkstos amortizacijos! Net nepasakytum kad sketukas. Tik trukumas, kad siauroka nugarele. Na bet maniske smulkute, tai gal tiks ilgam.
Atsakyti
QUOTE(Eri28 @ 2008 02 29, 08:57)
Graco Mosaic.

nu jis man keistas pasirode, schmoll.gif ištižusi sedyne ir atlošas. nesuprantu neideta jokio tvirtumo. tai vaikas ikrito kaip i krepšį doh.gif
nusipirkom CAM, dėl kreivos vaziuoklės pridavem atgal. doh.gif
vel ieškom toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 03 05, 20:36)
nu jis man  keistas pasirode, schmoll.gif ištižusi sedyne ir atlošas. nesuprantu neideta jokio tvirtumo. tai vaikas ikrito kaip i krepšį doh.gif
nusipirkom CAM, dėl kreivos vaziuoklės pridavem atgal.  doh.gif
vel ieškom toliau doh.gif

Mes irgi niekaip neissirenkam vezimelio, labai patiko Chicco pony, bet jis susilanksto kaip knyga ir nera gulimos padeties. Dar suzavejo Delti frog, bet "gyvai" jo pamatyti neteko, gal kas galetu daugiau apie ji pasakyti, nes kol kas atsiliepimu vienodai ir geru ir blogu. Espiro Jet atrodo neblogai, gal kas jau nusipirke ir gali ka pasakyti.
Labai gera tema, mamytes, reikskites aktyviau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas mate LT "Cosatto" firmos sketukus?Maciau pardavinejo nenauja,tai labai patiko thumbup.gif Toks modelis tarp sportinuko ir sketuko(Ir lengvas ir patogus)Bet parduotuvese nesimato verysad.gif
Tai ir as dabar pajieskose doh.gif Dukrytej 11men.Turime sportinuka 10kg,bet vasarai noriu lengvesnio,bet kad butu su gulima padetim,nes dukryte megeja pamiegoti lauke thumbup.gif
Atsakyti