Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukas ar sportinukas?

QUOTE(Hloja @ 2008 04 09, 18:26)
Labukas. Mes sianden su vaikiuku nuvaziavom i "Vaiku miesta", oi kaip susalau kol daejau iki tenais, ir veltui. Nes norejau paziuret Chicco ct.1 ir Capella, tai nei to nei ano ne buvo, o cia skaitosi prekes gavo. Tikrai butu saunu pamatit jusu vezimuka. Gal sekmadieni jieigu ne bus lietaus eisit pasivaiksciot(kitas 3 dienas mano tevukai atvazioja), tada galetume susitikti kur nors musu rajone ar parke kuris prie baznycios, mes ten vaikstom. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Ir mes ten dažnai vaikštom smile.gif
Atsakyti
Va perskaičiau visus komentarus ir pasimečiau, kokio visdėlto mums vežimuko reikėtų naujagimiui ir dukrytei 2,5 metukų.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 04 11, 10:57)
Va perskaičiau visus komentarus ir pasimečiau, kokio visdėlto mums vežimuko reikėtų naujagimiui ir dukrytei 2,5 metukų.

Ir aš pasimetusi... noriu sportinuko arba skėtuko, svarbiausia, kad būtų gulima padėtis, pakankamai erdvus, lengvas, stogas gerai užsitrauktų, su apklotėliu.... Tai va... Mamytės, na parašykit, gal kuri turite ar bent jau čiupinėjote BABY DESIGN MINI????
Atsakyti
va ir aš šiandien išsirengiau į sportinuko paieškas ir grįžau tuščiomis ir nusivylusi, kad neradau tokio vežimuko, kokio norėčiau savo 10 mėn. vyrukui. Jis pas mane mėgėjas lauke pamiegoti, tai ieškojau tokio, kad pilnai pasiguldytų ir būtų su prailginta reguliuojama dalimi kojytėms, kad užmigus būtų galima pakelti ir kojytės pilnai tilptų (nekybotų ore). Taip pat noriu, kad būtų lengvas, bet pakankamai erdvus, su besisukiojančiais užfiksuojamais priekiniais ratukais, pageidautina, kad nusisegtų nugarėlė, su krepšiu pirkiniams, vientisa rankena (ne "ragais"). Aišku, jau iš fantastikos srities būtų, jei dar ir rankena persimestų į abi puses. Atrodo, lyg ir standartiniai mano reikalavimai, bet deja, tokio modeliuko, kuris turėtų viską, kol kas neradau schmoll.gif Buvo visai neblogų, bet su per trumpa dalimi kojytėms, dėl to nepirkau. Dar dairysiuos toliau, jei kažką rasiu, būtinai čia parašysiu rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif Aš jau irgi kelinta sav. suku galvą...dukrytei 5mėn 9kg...galvoju...ar skėtukas, ar sportinukas g.gif .yra l. giriančių delti frog...kitos espiro....na man tas city atrodo ptrauklus dėl didesnių ratų...bet jei jie kaip ir tie maži vistiek per smėlį nevažiuos ir t.t., tai gal tada lengvesnį....bet bijau, kad tie mažučiai ratukai nekrėstų vaiko g.gif nes bby ir espiro jet skėtukai su visais privalumais....bet l. menkučiai.....gal patarkit ką nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 04 11, 10:57)

Manau, kad pirkit naujagimiui tokio tipo vezimuka kuriame yra vieta atsistoti didesniam vaikuciui. Peg peregai toki turi.
Papildyta:
QUOTE(Agotė @ 2008 05 27, 16:04)
g.gif Aš jau irgi kelinta sav. suku galvą...dukrytei 5mėn 9kg...galvoju...ar skėtukas, ar sportinukas g.gif .yra l. giriančių delti frog...kitos espiro....na man tas city atrodo ptrauklus dėl didesnių ratų...bet jei jie kaip ir tie maži vistiek per smėlį nevažiuos ir t.t., tai gal tada lengvesnį....bet bijau, kad tie mažučiai ratukai nekrėstų vaiko g.gif nes bby ir espiro jet skėtukai su visais privalumais....bet l. menkučiai.....gal patarkit ką nors smile.gif

Per smeli gerai vazioja tik triraciai..visi sportinukai per smeli nepravazioja...turejau delti frog, ratu diametras 19 cm, dabar turi jane sportinuka ratu diametras irgi 19 cm, nei pirmas nei antras per smeli nevazioja g.gif jei norite lengvo vezimuko susitaikykite su tuo kad per smeli ir ant bordiuru reikes daugiau jegos naudoti.
Is triraciu lengvu Jane slalom sportinukas, svoris 8 kg.
Atsakyti
Kai jau atsirado poreikis lengvesniam vežimukui, tai pravažiavom beveik visas miesto parduotuves doh.gif
Tikrai nėra lengva išsirinkti...
Na, o mūsų pasirinkimas buvo sportinukas BRUIN thumbup.gif Labai džiaugiuosi, kad pirkom šį vežimą:
*Nesunkus 7-8kg;
*Lengvai susilanksto - vienos rankos sistema;
*Minkštai važiuoja, manevringi priekiniai ratai;
*Gulima padėtis vaikui, nes visgi dar maža ir užmiega vežime dažnai;
*Didelis pirkinių krepšys tongue.gif
*Apsauga nuo lietaus ir reikalui esant nuo vėjo;
*Staliukas su vieta buteliukui ir mamos užkandžiams lotuliukas.gif blush2.gif (prie rankenos);
Na ir man pasirodė, kad jis ir platesnis lyginant su skėtuku. Bet poliklinikoj į tarybinį liftą telpa thumbup.gif

Minusas:spalva (ruda su melsvu) ir nėra kitokių doh.gif Nes mes mergaitę turim. Bet jau apsipratau. O šiaip ta ruda tai labai gerai, nes netepli thumbup.gif
Atsakyti
jetau, atrodo, kad jau viską perskaičiau, bet vistiek nežinau ką pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 08 12, 15:33)
jetau, atrodo, kad jau viską perskaičiau, bet vistiek nežinau ką pirkti doh.gif

Važiuokit kartu su dukryte, labai svarbu ar jai bus patogu tame vežimuke mirksiukas.gif
Ir manau svarbu atkreipti dėmesį kaip vežimas susilanksto, ar lengvai 4u.gif

Na mes pradžioj buvom nusižiūrėję Graco Mosaic - gražus lengvas, na bet jau tas jo sulankstymas doh.gif Viena ranka patrauk tą rankenėlę kita čia trauk... doh.gif

Na, o tie kur susilanksto kaip knyga, dar privalumas tas, kad nereikia iš pirkinių krepšio išiminėti daiktų. Esu susidėjusi keletą sauskelnių drėgnų servetėlių, patiesaliukas, apsauga nuo lietaus. Taigi šie daiktai visada su manimi ir man nereikia imti papildomo krepšio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma5 @ 2008 08 12, 18:09)
Važiuokit kartu su dukryte, labai svarbu ar jai bus patogu tame vežimuke mirksiukas.gif
Ir manau svarbu atkreipti dėmesį kaip vežimas susilanksto, ar lengvai 4u.gif

Na mes pradžioj buvom nusižiūrėję Graco Mosaic - gražus lengvas, na bet jau tas jo sulankstymas doh.gif Viena ranka patrauk tą rankenėlę kita čia trauk... doh.gif

Na, o tie kur susilanksto kaip knyga, dar privalumas tas, kad nereikia iš pirkinių krepšio išiminėti daiktų. Esu susidėjusi keletą sauskelnių drėgnų servetėlių, patiesaliukas, apsauga nuo lietaus. Taigi šie daiktai visada su manimi ir man nereikia imti papildomo krepšio thumbup.gif

o kokį naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 08 12, 18:49)
o kokį naudojat?

BRUIN 4u.gif
Atsakyti
Atnaujinsiu temelę, ką pasirink?
Gal kas turite kokių pastebėjimų kas labiau reikalingesnis ir daugiau pliusų turi?
Atsakyti