Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukas ar sportinukas?

as galvoju sita pirkti vezimelis man patiko kad jis labai erdvus,gulima padetis ilga ir svoris nedidelis,ratukai gan dideli thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jum atrodo i kelione koks tiktu labiau pasirinkti? Kelione lektuvu ir veliau viesbutyje. Turbut tik apie sketuka reiktu galvoti? Vaikui 10 men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 04 27, 17:47)
va ir aš šiandien išsirengiau į sportinuko paieškas ir grįžau tuščiomis ir nusivylusi, kad neradau tokio vežimuko, kokio norėčiau savo 10 mėn. vyrukui. Jis pas mane mėgėjas lauke pamiegoti, tai ieškojau tokio, kad pilnai pasiguldytų ir būtų su prailginta reguliuojama dalimi kojytėms, kad užmigus būtų galima pakelti ir kojytės pilnai tilptų (nekybotų ore). Taip pat noriu, kad būtų lengvas, bet pakankamai erdvus, su besisukiojančiais užfiksuojamais priekiniais ratukais, pageidautina, kad nusisegtų nugarėlė, su krepšiu pirkiniams, vientisa rankena (ne "ragais"). Aišku, jau iš fantastikos srities būtų, jei dar ir rankena persimestų į abi puses. Atrodo, lyg ir standartiniai mano reikalavimai, bet deja, tokio modeliuko, kuris turėtų viską, kol kas neradau  schmoll.gif Buvo visai neblogų, bet su per trumpa dalimi kojytėms, dėl to nepirkau. Dar dairysiuos toliau, jei kažką rasiu, būtinai čia parašysiu  rolleyes.gif

toks yra mano hauch sportinukas, tik rankena nepersimeta. Mes jį pirkom Jonelio kieme Kaune. Naudoju jau kelis mėnesius ir visiškai esu patenkinta. Maniškiui jau metai, jis rubuiliukas, bet reikalui esant be problemų jame išsimiega.
Atsakyti
QUOTE(Eigina @ 2009 08 04, 22:53)
toks yra mano hauch sportinukas, tik rankena nepersimeta. Mes jį pirkom Jonelio kieme Kaune. Naudoju jau kelis mėnesius ir visiškai esu patenkinta. Maniškiui jau metai, jis rubuiliukas, bet reikalui esant be problemų jame išsimiega.

O kiek mokejote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 08 05, 09:39)
O kiek mokejote?  ax.gif

Jis buvo dėvėtas, bet idealiam stovyje. Mokėjom 90 lt.
Atsakyti
Mano nuomone skėtuko yra didelis privalumas, kad neužima daug vietos, o visa kita priklauso nuo firmos.
Atsakyti
Gera temele thumbup.gif
As ieskau gero tvirto sportinuko, kad butu didesni (jei pripuciami butu super) ratai, priekiniai sukinetusi, nugaryte gultusi 180 laipsniu ir kad rankena persimestu i abi puses. Man tai labai svarbu - del rankenos ax.gif Nes i ja guls jau 3-4 men lialius, o vesti nusukta nuo saves tokio pyplio nesinori unsure.gif

aciu, jei kas ka patars. Issirinkau Xlander XA, bet rankena nepresimeta rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mazajai 5 men, ruosiuosi siltajam sezonui, "kotrynos" tinkle nusiziurejau si varianta:
Capella S-709
Svoris 9 kg.
Rėmas-lengvo aliuminio.
Permetama rankena bei reguliuojamas jos aukštis.
Labai kompaktiškas: užima nedaug vietos.
Priekiniai ratai sukasi aplink savo ašį ir gali būti fiksuojami.
Didelis pirkinių krepšys.
Reguliuojama trijų padėčių nugarėlė-nuo gulimos iki sėdimos padėties.
Reguliuojamas pakojis,
Nuimamas apsauginis lankas.
Yra išimamas pašiltintas čiužinukas.
Užklotas kojoms.
Penkių taškų saugos diržai.
Saugos stabdis blokuoja abu galinius ratukus.
Vežimėlis su atšvaitais.
Išskirtinis dizainas."
Aisku dar nemaciau kainos, manau, kad del jos ir nepirksiu, bet ir svoris ne is lengvuju...
O apskritai, cia is savo patirties ir nuomones sakau, tai paprastas sketukas tinka mazdaug nuo 2 metuku, be to tinka faktiskai tik siltuoju metu. Taigi, sketukas ar vezimelis -nulemia vaiko amzius, sezonas...
Papildyta:
QUOTE(noco @ 2010 02 04, 23:07)
Mano mazajai 5 men, ruosiuosi siltajam sezonui, "kotrynos" tinkle nusiziurejau si varianta:
Capella S-709
Svoris 9 kg.
Rėmas-lengvo aliuminio.
Permetama rankena bei reguliuojamas jos aukštis.
Labai kompaktiškas: užima nedaug vietos.
Priekiniai ratai sukasi aplink savo ašį ir gali būti fiksuojami.
Didelis pirkinių krepšys.
Reguliuojama trijų padėčių nugarėlė-nuo gulimos iki sėdimos padėties.
Reguliuojamas pakojis,
Nuimamas apsauginis lankas.
Yra išimamas pašiltintas čiužinukas.
Užklotas kojoms.
Penkių taškų saugos diržai.
Saugos stabdis blokuoja abu galinius ratukus.
Vežimėlis su atšvaitais.
Išskirtinis dizainas."
Aisku dar nemaciau kainos, manau, kad del jos ir nepirksiu, bet ir svoris ne is lengvuju...
O apskritai, cia is savo patirties ir nuomones sakau, tai paprastas sketukas tinka mazdaug nuo 2 metuku, be to tinka faktiskai tik siltuoju metu. Taigi, sketukas ar vezimelis -nulemia vaiko amzius, sezonas...

PS man labai svarbu permetama rankena ir dideli ratai, nes megstam varineti po smeli, pievas...
Atsakyti
Sveiko ,mamytes mes iesko vezimuko skietuko ar sportinuko tik pasimeciau koks vezimukas butu geriausiai 1.3 men mano dukrytei? Ar su buomeliu ar be jo?
Atsakyti
Mums tuoj bus 7 men. ir lopsiniame vezimaitytje guleti bus nelygis, tad jau mastau apie vezimuko pakeitima. Dar tik pradedu dometis, tad esu siek tiek zalia. Kad vezimas tiktu visiems metu laikams, tai ko gero reiketu ieskoti sportinuko? Man kazkodel labai nepatinka tie mazi rateliai, idomu kaip ziema su jais dardeti, ko gero menkas malonumas vaikui?
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 08 04, 14:28)
O kaip jum atrodo i kelione koks tiktu labiau pasirinkti? Kelione lektuvu  ir veliau viesbutyje. Turbut tik apie sketuka reiktu galvoti? Vaikui 10 men. 4u.gif

sveikute, tai jau taip..tik sketukas....yra visokiu super, kad ir Maclaren, Quinny naujas ar tas pats Peg Perego Skate;)
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 08 04, 13:28)
O kaip jum atrodo i kelione koks tiktu labiau pasirinkti? Kelione lektuvu  ir veliau viesbutyje. Turbut tik apie sketuka reiktu galvoti? Vaikui 10 men. 4u.gif

as rinksciausi toki,kuris turi lagamina kelionem,kaip bugaboo ir kiti
nes vaizavome su maclarenu,tai po keliones ne kas is jo beliko doh.gif lektuvu skride vezimai dazniausiai gaunami, paklide svelniai tariant doh.gif

QUOTE(Egliene77 @ 2010 03 26, 08:33)
sveikute, tai jau taip..tik sketukas....yra visokiu super, kad ir Maclaren, Quinny naujas ar tas pats Peg Perego Skate;)

peg perego skate,toli grazu ne sketukas,o universalus vezimas 2 in 1 4u.gif
Atsakyti