Įkraunama...
Įkraunama...

Maldos galia

QUOTE(vaižgantė @ 2006 02 27, 22:53)
Pasakose dažnai būna trys broliai: du protingi ir vienas kvailys. Kvailys visuomet laimi,nes jo pažiūros nėra įrėmintos.

Taip, tu teisi. Ir ne vien pasakose kvailiai laimi. Nes daug lengviau gyventi, kai tavo pažiūros nėra įrėmintos padorumo. Kada bičiulystė, parama ir paguoda tėra tik tušti žodžiai. Kai sąžinė nesukliudo užgauti vaikus praradusią moterį. Visus, kurie kenčia, apkaltinti, kad patys to nusipelnė. Ir didžiuotis tokiais „laimėjimais“. Atrodo, tau sekasi tai daryti.
Atsakyti
Tu, Vaižgainte, kur bepasisuki, ten ir apšiki. Ir iš visų temų vejama esi, o ir pačios atsidarytoje nyku ir tuščia. ph34r.gif
Atsakyti
Kaip keista, tokia elementari tema: apie maldą, kasdieninę tikinčiojo maldą ir tiek daug nesusišnekėjimų. g.gif Greičiausiai taip yra todėl, kad dalis rašančių laikosi kitokios filosofijos ar supratimo. Įdomiausia būtų, jei ponia Karbynė sustatytų viską į vietą ir nereiktų eilinį kartą rastis konfliktui.
Atsakyti
niekas nenorėjo užgauti Alabamos. ar juo labiau pasityčioti iš jos skausmo. kiekviena motina žino, kad prarasti vaikus yra begalinis skausmas.
Vaižgantė manau, kad supranta, kad pamazgos pilamos ant jos tik dėl aklumo ir klaidžiojimo tamsoje, bei nenoro pabusti.
kodėl šioje temoje tiek konfliktų, todėl kad čia susirinko skirtingi žmonės, stovintys ant skirtingų pakopų ir skirtingai suvokiantys viską.
aš neteisingai pradėjau temą, nereikėjo pradėti nuo savęs. tiesiog tą akimirką man buvo labai sunku ir ieškojau prabudusių žmonių, kurie suprastų mano skausmą.
Man dar idomu ar yra Lietuvoje žmonių skaičiusių Kabalos mokymus?
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 27, 20:51)
Matyt todėl, kad tai ir nėra Dievo pedagogika....

o kas yra? nes yra tik pažaidimas žmogumi...

nežinau kodėl dabar taip susiasociajavo... bet vaižgantėspozicija ir dievo pozicija kažkaip šiuo požiūriu sutampas... mano akimis...
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 02 28, 08:09)
Man dar idomu ar yra Lietuvoje žmonių skaičiusių Kabalos mokymus?

Skaičiau. Labai įdomi sakyčiau filosofija apie pasaulio sandarą. Pradžioje buvau labai susižavėjusi. Įgijau galimybę pasaulį pamatyt plačiau. Tikrai maloniau skaityt nei Koraną, bet Kabala yra svetima krikščioniškoje aplinkoje auklėtam žmogui, nors labiau suvokiama nei dzeno ar šiaip budizmo samprotavimai. Forume reklamavo Kabalą Fivetrees, bet jau lyg ir neberašo.
Dvasios ramybei įgyti religinė literatūra tikrai labai geras sprendimas. Bent jau mano visi blaškymaisi virto ramiu susitaikymu su praeitimi ir ryžtingu noru pačiai lipinti savo ateitį.
Atsakyti
ačiū, Enija.
Atsakyti
As nemoku taip graziai kaip Karbyne parasyt, tai va pasakysiu, tu Vaizgante Karbynes postus skaityk, daug tiesos juose.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 02 28, 08:56)
Skaičiau. Labai įdomi sakyčiau filosofija apie pasaulio sandarą. Pradžioje buvau labai susižavėjusi. Įgijau galimybę pasaulį pamatyt plačiau. Tikrai maloniau skaityt nei Koraną, bet Kabala yra svetima krikščioniškoje aplinkoje auklėtam žmogui, nors labiau suvokiama nei dzeno ar šiaip budizmo samprotavimai. Forume reklamavo Kabalą Fivetrees, bet jau lyg ir neberašo.
Dvasios ramybei įgyti religinė literatūra tikrai labai geras sprendimas. Bent jau mano visi blaškymaisi virto ramiu susitaikymu su praeitimi ir ryžtingu noru pačiai lipinti savo ateitį.

kodėl svetima, čia tik nuo požiūrio, noro ir suvokimo priklauso, aš manau.
Papildyta:
o Fivetrees, tai žmogus, kuris gali atnešti šviesos į kito gyvenimą, tik galbūt tai, ką jis sako, daug kam skamba per daug sudėtingai. nuostabus žmogus. respect.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 28 vasario 2006 - 10:49
QUOTE(Shiduh @ 2006 02 28, 10:45)
o Fivetrees, tai žmogus, kuris gali atnešti šviesos į kito gyvenimą, tik galbūt tai, ką jis sako, daug kam skamba per daug sudėtingai. nuostabus žmogus. respect.

Ar esi susidomejusi Kabalos mokymu?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 02 27, 23:53)
Pasakose dažnai būna trys broliai: du protingi ir vienas kvailys. Kvailys visuomet laimi,nes jo pažiūros nėra įrėmintos. Jis mąsto taip, kaip nori. Ir nekreipia dėmesio į tuos, kurie jį kvailiu laiko...  rolleyes.gif

Mąstyk tu kaip nori. Tu tik kalbėdama pagalvok. Yra toks daiktas kaip takto jausmas, empatija - na neturi, tai neturi, tai gal geriau nieko ir nesakyk...
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2006 02 28, 11:00)
Ar esi susidomejusi Kabalos mokymu?

taip paskutiniu metu domiuosi.

Atsakyti