QUOTE(Perkune @ 2011 04 06, 09:47)
Aš irgi jau laukiau pinigėlių, tačiau pasitikrinau elektroniniu, pasirodo mano pažyma kovo 31 d. keista jau 3 kartą, ko pasekoje grąžintina suma skiriasi ant 1Lt. Kažin kaip jie ten apvalina viską?
Pasiskambinkite Jūsų deklaraciją tikrinančiai inspektorei.
Labuka
Trecia laukimo diena

Trecia laukimo diena

QUOTE(jovana @ 2011 04 06, 10:11)
tai aš prie paskutinių tikrai, nes esu aušta

na, ką, mes laukiam vyro pinigėlių.. ilgai

p.s. merginos, pamenu, pernai laukiančiųjų pinigėlių iš VMI tema buvo perkelta į bendraminčius.. šiemet moderatorė nekels? čia tik šiaip klausimas.. nes manau, kad va ši tema turėtų būti konsultacinė, o bendraminčiuose juk galima plepėti ir laukti drauge

QUOTE(Giraffe @ 2011 04 06, 10:15)
tai aš prie paskutinių tikrai, nes esu aušta
p.s. merginos, pamenu, pernai laukiančiųjų pinigėlių iš VMI tema buvo perkelta į bendraminčius.. šiemet moderatorė nekels? čia tik šiaip klausimas.. nes manau, kad va ši tema turėtų būti konsultacinė, o bendraminčiuose juk galima plepėti ir laukti drauge

o koks skirtumas,lakstyt,tai ten,tai ten,o cia viskas vienoj vietoj

Džiaukitės,reitingas kyla
O bendraminčiuose juk nesiskaičiuoja postai
Beje,pats laikas kažkam gauti

QUOTE(egesichora @ 2011 04 06, 09:25)
Džiaukitės,reitingas kyla

nustebau gavau vel patikslinta deklaracija, 1 lt nesutampa, tai nusprandziau paskambinti savo inspektorei tik dabar i numeri atkreipiau emesi kad neringos nr

cia mazas patarimas tiems kas turi vaiku iki 8 metu ir jei nedirba kuris vienas is tevu ir nenori stoveti darbo birzoje ir nemoketi PSD

O čia visoms tie atnaujinimai ar kaip?
Mano pažyma kaip suformuota 02-27 ir jokių atnaujinimų nėra, čia gal todėl, kad su Sodra pernai reikalų neturėjau, nei sirgau, nei vaiko pr.atostogose buvau ?
O mane toliau ignoruoja, į paklausimą netsako, telefono ragelio inspektorė nekelia
Matyt irgi mane pagal ūgį į eilės galą pastatė

O mane toliau ignoruoja, į paklausimą netsako, telefono ragelio inspektorė nekelia

QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 06, 09:33)

nustebau gavau vel patikslinta deklaracija, 1 lt nesutampa, tai nusprandziau paskambinti savo inspektorei tik dabar i numeri atkreipiau emesi kad neringos nr

cia mazas patarimas tiems kas turi vaiku iki 8 metu ir jei nedirba kuris vienas is tevu ir nenori stoveti darbo birzoje ir nemoketi PSD

labai reikalinga aktuali info,labai dekui

Labas rytas
O man iskilo problema
As 2010 metais paveldejau turto ir ji pardaviau. reikia deklaruot tuos pinigus,o as nzn ka ten rasyt
skambinau i VMI sake atvaziuot,jei kas nesigauna
Nervuojuos ,kad i minusa nesokciau...
Gal kuri nors supranta apie toki dalyka?

O man iskilo problema