Įkraunama...
Įkraunama...

Rosacea arba rožinė

QUOTE(jovita25 @ 2012 05 07, 13:41)
betkokiu atveju tai dermatologine kosmetika ir blogiau tikrai neturi buti  smile.gif
tiesiog man kaikurios is ju buvo JOKIOS  nei gyde nei kenke..

o ka jus galvojat apie tokias,kur grauzia,persti oda,vos uztepus...o gydytojai teigia,kad taip turi buti,sitaip gydoma rosacea?kazkaip pradedu galvoti,ar tik nesam bandomieji triusiai su tais tepaliukais?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 05 06, 20:47)
Ar tikrai netinka mineraline? gal tiesiog perdaug tepate? nes ja reikia istiesu ismokti naudotis maniske serpetoja lupasi bet vistiek geriausiai tiko... savaitgali padariau makiaza kremine dvi dienas vaiksciojau raudona kaip burokas sudirginta visa  doh.gif  doh.gif dar su spalvyte kremine turiu meginuka vienos firmos jei tiks parasysiu  smile.gif
siandien nupirkau dvi naujas priemones is Avenes papasakosiu kaip sekasi..
drekinati kauke ir kremukas...

avene nelamai maskuoja tas zaliukas jis skirtas tepti ant raudonu vietu ir jas gydo rosecea grynai..
tai raso kad tepasi tas kuri nupirkau Rouges ir tuomet tas zaliukas ant tu vietu

kaip tik labai mazai dedu, bet tiesiog kur demes tai susoka i jas... ir siap traukia veida, negyvai atrodo. na taip parasykite kaip ten su jom:). as bandziau is kreminiu lumiere(nelabai pamaskuoja ir vistiek per sausa mano veido oda, nors parasyta kad skirta sausai), body shopo ir clinik(nesupratau ar tiko ar ne, bet kazkaip negraziai atrode, ypac ant demiu sausu )
beje jau man jos beveik apgije, bet matau kad liko kapiliarai kur labiausiai buvo uzdegimo zidiniai:(
Papildyta:
QUOTE(aidesa @ 2012 05 07, 09:04)
Gal kaip kam,as senai turejau eucerin zalia kremuka,tai ismeciau,visai netiko,o va dbr vaistineje prisipirkau ivairiu kremuku,ir tik parsinesus namo,atplesus pakuote,pamaciau,kad tai tas pats eucerinas!gaila pinigeliu,tai pradejau tepliotis,tai man ir ramina ir maskuoja(tik sunku tepti tolygiai),zodziu visai patiko...na aisku vakare dar vaistukais tepu,gal visumoj rezultas neblogas gaunasi...

kaip jau minejau, is daugybes kremu geriausias biodroga medic skin tinkantis neurodermatitinei odai, pabankit tikrai nesigailesit... jie kartais ir meginuku turi. as juo taip patenkinta, kad noreciau jog ir kam kitam taip tiktu...tiek kad suprantama , jog dar reikia vaziuot specialiai iki vietos pirkt kokios ir pinigeliu daugiau nei tie is vaistiniu rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 05 08, 01:41)
kaip tik labai mazai dedu, bet tiesiog kur demes tai susoka i jas... ir siap traukia veida, negyvai atrodo. na taip parasykite kaip ten su jom:). as bandziau is kreminiu lumiere(nelabai pamaskuoja ir vistiek per sausa mano veido oda, nors parasyta kad skirta sausai), body shopo ir clinik(nesupratau ar tiko ar ne, bet kazkaip negraziai atrode, ypac ant demiu sausu )
beje jau man jos beveik apgije, bet matau kad liko kapiliarai kur labiausiai buvo uzdegimo zidiniai:(
Papildyta:
kaip jau minejau, is daugybes kremu geriausias biodroga medic skin tinkantis neurodermatitinei odai, pabankit tikrai nesigailesit... jie kartais ir meginuku turi. as juo taip patenkinta, kad noreciau jog ir kam kitam taip tiktu...tiek kad suprantama , jog dar reikia vaziuot specialiai iki vietos pirkt kokios ir pinigeliu daugiau nei tie is vaistiniu rolleyes.gif .

as pvz nerandu kur galima nusipirkti biodrogos kremu tikrai pasiimciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 05 08, 22:06)
as pvz nerandu kur galima nusipirkti biodrogos kremu tikrai pasiimciau  doh.gif

Ir man kremuko pavadinimas negirdetas g.gif ir nezinau,kur pirkt
Atsakyti
jo kaina 130 su 10 proc nuolaida(jei graziai pasnekesit gal padarys pardaveja), turi meginuku kartais jie, pirkti krema tik tas kur neurodermatitinei odai prirasyta. cia va tas kremas MEDIC SKIN 24-hour Care sausai odai
Hipoalergiška 24 valandų priežiūra sukurta jautriai, sudirgintai odai, netgi odai linkusiai į neurodermatitą.
http://www.biodrogas...tika/aroma.html

kur rast nezinau, manau kur linka imeciau pasiskambint reikia ir pasikaust... as kaune perku savanoriuose priesais viva roma "prekes grozio salonam". cia specializuotos parduotuves arba kosmetologes turi sia kosmetika. pries vaziuojant paklauskit ar turi tuo metu jo...
Atsakyti
o kapiliarai kurie liko po ziemos(kai man su veidu labai buvo blogai, dabar viskas gerai jau) tai ir nepraeis? man liko tose vietose kur stipriausi zidiniai buvo ir ant voku akiu... kaip juos naikint? tik lazeriu?
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 05 20, 11:54)
o kapiliarai kurie liko po ziemos(kai man su veidu labai buvo blogai, dabar viskas gerai jau) tai ir nepraeis? man liko tose vietose kur stipriausi zidiniai buvo ir ant voku akiu... kaip juos naikint?  tik lazeriu?

Man liko, nepraėjo. Manau tik lazeriu, bet nebandžiau, o ir atsiliepimų gerų nelabai girdėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2012 05 20, 13:05)
Man liko, nepraėjo. Manau tik lazeriu, bet nebandžiau, o ir atsiliepimų gerų nelabai girdėjau  unsure.gif

man taip pat liko viskas doh.gif bet zmogus dirbantis ir darantis tasproceduras nekomerciskai ispejo kad naudos mazai, nes pasidarai veliau vel atsiranda, ten pat arba kitose vietose...
Atsakyti
Kiek žmonių tiek nuomonių,man pavyzdžiui kapiliarai tikrai neatsinaujino,tik va vėl turiu rožinių spuogų,kurių niekaip neįveikiu... Buvau pas kosmetologę ir ji paklausė,ar savo raudonumo negydžiau azotu g.gif sakė,pasidomėti....man teko tik spuogus gydyt,bet ar rožinei tinka?ar kas ką nors girdėjot?gal teko bandyti?
Atsakyti
Sveikos visos, kreipiuosi ieskodama pagalbos... tetis susirgo ROZE ir jau 2 men gydo antibiotikais, ligoninej gulejo, bet nepraeina. Teko girdeti kad roze galima uzkalbeti, tai gal kas zinot kokios "bobutes" kontaktus, kuri tai daro?
Atsakyti
QUOTE(aidesa @ 2012 05 30, 17:18)
Kiek žmonių tiek nuomonių,man pavyzdžiui kapiliarai tikrai neatsinaujino,tik va vėl turiu rožinių spuogų,kurių niekaip neįveikiu... Buvau pas kosmetologę ir ji paklausė,ar savo raudonumo negydžiau azotu g.gif sakė,pasidomėti....man teko tik spuogus gydyt,bet ar rožinei tinka?ar kas ką nors girdėjot?gal teko bandyti?

Nemanau, kad tinka. Taip galima tik pabloginti situaciją. Lazeriai gali padėti, tačiau esant pilnai remisijai, t.y. neturi būti nei vieno uždegiminio proceso. Be to lazerių procedūras galima daryti tik rudenį arba žiemą. Aš bandžiau, man nepadėjo. Vėliau dariau fotoatnaujinimą, tai intensivios šviesos procedūros, kuriam laikui padėjo, veidas pagražėjo, tačiau vėliau vėl viskas atsinaujimo, uždegimai ant veido grįžo. Labiausiai sutvarko viską tik doxiciklinas, tačiau jį gi amžinai negersi...
Visi, kaip susitarę, tikina - gydykites iš vidaus! O aš nežinau kaip, jaučiuosi tikrai sveikai, problemų jokių neturių, nestresuoju, maitinuosi taip pat sveikai - taigi ką gydyti? Kaip ieškoti tos rozacejos priežaščių? Gal kas naujo žinot?
Atsakyti
Sveikos,

Norejau pasiteirauti, gal kam nors panasi situacija kaip mano. Gal but pades nustatyti diagnoze. Maniskes odos problemos taip nieks ir nesugebejo ivardinti, neiprastas atvejis. Lyg ir kaip rosacea, taciau isplite tik vienoj vietoj, kairiojoje zando puseje po akimi (ne ant skruostikaulio), siek tiek lipa ant nosies. Atsirado sis dalykas mazdaug pries 6-8metus, buvau dar moksleive, nekreipiau demesio. Labai letai, bet deme plinta. Skruostas nuolatos rausvas, patrynus ypatingai parausta, karts nuo karto atsirada papules, siuo metu turiu jau du raudonus isprogusius kapiliarus, kurie nebeisnyksta. Deme reaguoja i saule, pirtis ir kitus rosacea provokuojancius veiksnius, bet nieko keisto nes tokiais atvejais reaguoja visas kunas, esu plonos odos ir linkusi i raudoni, taciau tikrai ne rosacea raudoni. Taigi visi dermatologai linke atmesti sia diagnoze, kadangi paplitimo plotas visai nebudingas, nera simetrijos, nera nieko panasaus ant kaktos ar smakro. Gal kam is cia esanciu panasiai? smile.gif
Atsakyti