Taigi mano veidas zyyymiai geriau

. man perioralinis,veido erke ir rozine viename.veidas buvo labai blogai,demes iki zaizdu ...
pudros dar vis neatsitaikiau, nes mano labai jautri ir sausa oda, taigi nerandu tokios riebios:(
po gydymu liko rauksles ir nuo erkuciu arba gydymu isvagoti kapiliarai prie nosies ir ant voku. kazin jie taip ir liks, nepraeina?
isbandziau beveik visus tepalus ir kvapu namu alieju, nepadejo, daznu atveju tik dar blogiau padare.
metronidazolis geriamas padejo truputi, bet paliko gastrita ir kol geriau kirto per organizma, nervu sistema ir raumenis.
Dabar po visu eksperimentu toliau naudoju is www.demoxsolutions.com priemones, esu gan patenkinta ju efektu, bet speju daugiausiai naudos man dave oro atsilimas! (viliuosi sia ziema nebesikartos taip blogai)
o mano stebuklelis,be kurio negaleciau isgyventi, tai biodroga kremas is medamex linijos jautriai i neurodermatita linkusiai odai. isbandziau galybe kremu ir sis nedirgina ,pamaitina ir siek tiek paramina oda. taciau paakiu kremai , atstatomieji serumai, dar kiti kremai is biodrogos man netiko, mat mano oda super jautri. vadinas tas vienintelis toks super daikciukas!
Linkiu visom dideles sekmes sveikimo keliu!