Įkraunama...
Įkraunama...

Rosacea arba rožinė

QUOTE(lemputė @ 2012 04 18, 18:45)
doh.gif jei jei, kaip sudėtinga kol nustatoma diagnozė  doh.gif bet tai gal praverstų ir pas trečią pasirodyt, nes kai dviejų gydytojų nuomonės skirtingos, dar viena nepamaišytų  g.gif
o tiesa, kaip galvos oda? nepleiskanuoja? nes aš turiu ir šitą bėdą , sausos nemažos pleiskanos  doh.gif dabar bandau pasidietinti, nes dieta, tiksliau atsakingas maisto dėjimas burnon pleiskanas apmažindavo  unsure.gif

Na kažkiek pleiskanėlių būna, bet panaudoju kokio nizoralio ar jo atitikmens kurį laiką ir praeina kuriam laikui. Dabar sulsenos pasta ištepiau paskutinį kartą..
O ant veido pas mane ne stambios ir ne itin daug, bet paprastai, kai pasidažau (krempudra arba pudra), išlenda pleiskanėlės labai kai kuriose vietose... o padažyt norisi, paraudę vis tik kažkiek.
Atsakyti
o kuom skiriasi rozine nuo peroralinio dermatoto? pas mane dabar demes beveik nynyko nuo tu erkiu ir peroralinio (ar ten rozines, nezinau kuom demes skirias ju). ir ant voku ir salia nosies liko isvagota raudonais kapiliariukais... cia ka taip ir liks? blogiausia tai vokai kad sitaip liko...
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 04 22, 12:09)
o kuom skiriasi rozine nuo peroralinio dermatoto? pas mane dabar demes beveik nynyko nuo tu erkiu ir peroralinio (ar ten rozines, nezinau kuom demes skirias ju). ir ant voku ir salia nosies liko isvagota raudonais kapiliariukais... cia ka taip ir liks? blogiausia tai vokai kad sitaip liko...

Man visi kapiliariai liko tinkleliai, ziuresiu koks vaizdas bus po vasaros tada galvosiu del salinimo... liko dar serpetojancios demeles..
Atsakyti
Taigi mano veidas zyyymiai geriau thumbup.gif smile.gif. man perioralinis,veido erke ir rozine viename.veidas buvo labai blogai,demes iki zaizdu ...
pudros dar vis neatsitaikiau, nes mano labai jautri ir sausa oda, taigi nerandu tokios riebios:(
po gydymu liko rauksles ir nuo erkuciu arba gydymu isvagoti kapiliarai prie nosies ir ant voku. kazin jie taip ir liks, nepraeina?
isbandziau beveik visus tepalus ir kvapu namu alieju, nepadejo, daznu atveju tik dar blogiau padare.
metronidazolis geriamas padejo truputi, bet paliko gastrita ir kol geriau kirto per organizma, nervu sistema ir raumenis.
Dabar po visu eksperimentu toliau naudoju is www.demoxsolutions.com priemones, esu gan patenkinta ju efektu, bet speju daugiausiai naudos man dave oro atsilimas! (viliuosi sia ziema nebesikartos taip blogai)
o mano stebuklelis,be kurio negaleciau isgyventi, tai biodroga kremas is medamex linijos jautriai i neurodermatita linkusiai odai. isbandziau galybe kremu ir sis nedirgina ,pamaitina ir siek tiek paramina oda. taciau paakiu kremai , atstatomieji serumai, dar kiti kremai is biodrogos man netiko, mat mano oda super jautri. vadinas tas vienintelis toks super daikciukas!
Linkiu visom dideles sekmes sveikimo keliu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 11 04, 10:44)
Mergaitės kur rasti apie maisto vartojimą  turint rožinę,kokio vengti- koks geriau tinkamas ax.gif

http://www.homosanit...nas_ir_imbieras

* Visi odos bėrimai (odos alergija) yra sukelti leukotrienų ir PG2. Leukotrienai ypač stipriai įtakoja esant egzemai ir žvynelinei.

vengti visko, kur pilamas pigus aliejus. O pramoninės gamybos maiste jo pilna.
net gyvūnų pašaruose įdedamos aliejaus gamybos atliekos (sojos, rapso, saulėgrąžų) PRR pereina į mėsą ar kiaušinius ir taip atsiranda lėkštėj.

taigi rinktis jums - ar mokėti pinigus už kosmetiką, vaistus(neaišku kaip įtakojančius bendrą sveikatą) ar keisti mitybą .

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2012 04 28, 10:54)
http://www.homosanit...nas_ir_imbieras
vengti visko, kur pilamas pigus aliejus. O pramoninės gamybos maiste jo pilna.
net gyvūnų pašaruose įdedamos aliejaus gamybos atliekos (sojos, rapso, saulėgrąžų) PRR pereina į mėsą ar kiaušinius ir taip atsiranda lėkštėj.

taigi rinktis jums - ar mokėti pinigus už  kosmetiką, vaistus(neaišku kaip įtakojančius bendrą sveikatą) ar keisti mitybą .

Su tuo mitybos keitimu irgi problemos - negi viską pirkti tik "ekologiškas" skyrelio? Labai jau kainos kanda... o dėl viso kito negali būt garantuotas, ko pridėta ir kaip tai veikia organizmą...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2012 04 28, 21:15)
Su tuo mitybos keitimu irgi problemos - negi viską pirkti tik "ekologiškas" skyrelio? Labai jau kainos kanda... o dėl viso kito negali būt garantuotas, ko pridėta ir kaip tai veikia organizmą...

na tikrai cia reikia uzsidirbti nemazai kad pastoviai tik ekologiskai maitintis
Atsakyti
kur parašyta apie ekologišką maistą? kodėl iškart atmetimo reakcija?

parašiau, kad reikėtų vengti maisto, kur naudojami aliejai . Jei gaminsit pačios, kad ir iš eilinių maisto produktų, aliejų gausit mažiau? Kad pamatyti efektą, pakaktų mėnesio.
Ar nė tiek negalit padaryti dėl savęs?

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2012 04 29, 09:33)
kur parašyta apie ekologišką maistą? kodėl iškart atmetimo reakcija?

parašiau, kad reikėtų vengti maisto, kur naudojami aliejai . Jei gaminsit pačios, kad ir iš eilinių maisto produktų, aliejų gausit mažiau? Kad pamatyti efektą, pakaktų mėnesio.
Ar nė tiek negalit padaryti dėl savęs?

drinks_cheers.gif

sureguliuota mityba gali daug ką .... Ir tikrai nereikia rinktis vien eko produktų ( man jie jau kaip keiksmažodis skamba) 4u.gif Kas dėl aliejų, imkim , kad ir avokadą - salotų su juo nereikia "riebinti" niekaip kitaip, nes avokadas pats iš savęs aliejingas...

Konkrečiai man netinkama mityba tuoj pat pasireiškia padidintu galvos ir veido odos pleiskanojimu, raudoniu, spuogais .... O susiėmus ir pradėjus žiūrėt, kad burnon keliautų ne bele kas , pakanka savaitės, kad pasimatytų teigiamas rezultatas 4u.gif

Taip kad išbandyti tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
zinoma kad del saves galima viska pries kelis metus sveriau 70 kg siuo metu 55kg ir taip laikosi jau kelis metus,,, valgau normaliai tikrai nesimegauju visokiais brudais.. bet tarkim glazuruoti sureliai, sausainukas, ledu porcija tikrai kartais labai norisi net ir mesainio ir magdonalds smile.gif
Atsakyti
gal galit parekomenduoti kokia gerai maskuojancia ir slepiancia raudoni pudra? mamai rozine, noreciau nupirkti. Ko tik ji neisbadzius gydymui, bet jau susitaikius ir dabar bent uzmaskuot nori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 02 gegužės 2012 - 22:09
QUOTE(kavamale @ 2012 05 03, 00:09)
gal galit parekomenduoti kokia gerai maskuojancia ir slepiancia raudoni pudra? mamai rozine, noreciau nupirkti. Ko tik ji neisbadzius gydymui, bet jau susitaikius ir dabar bent uzmaskuot nori...

siektiek zalio maskuoklio kuris tuo paciu ir gydo is Avene ir bareXminerals pudryte biri... mamai bus paprasta uzsideti neliks jokiu ruozu, atrodo labai naturaliai... papildomai dar ir gydys ( o jei ir negydys tai bent jau nekenks)
jei paciai sunkiau tai jus pakomplektuokite rinkinuka tokiai odai..
as savo mamai jautriai odai siuntinuka sudejau nes negalejau zeti kaip visokui avonus tepasi savo jautriai odai doh.gif
Atsakyti