Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

atsiprasau, kad taip uztrukau.
biskuti buvau pamirsusi. ax.gif
zvakutes vadinasi "macmiror", kainuoja 33lt su centais.
Atsakyti
sveikutes,sugalvojau ilyst prie jusu pakalbet apie spirales. isidejus esu NOVA T jau daugiau nei menesi o pres tai turejau MIRENA man ji visiskai netiko jauciausi taip blogai kad nera zodziu ir pykino ir tepliojo istisai kai iseme jau kita diena galejau kalnus nuverst paklausiau daktares ir ji paaiskino kad netiko tas hormonas.pinigeliu buvo gaila juodai angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2007 03 12, 11:20)
sveikutes,sugalvojau ilyst prie jusu pakalbet apie spirales. isidejus esu NOVA T jau daugiau nei menesi o pres tai turejau MIRENA man ji visiskai netiko jauciausi taip blogai kad nera zodziu ir pykino ir tepliojo istisai  kai iseme jau kita diena galejau kalnus nuverst paklausiau daktares ir ji paaiskino kad netiko tas hormonas.pinigeliu buvo gaila juodai angel_sadangel.gif

na va pasitaiko ,kad ir brangus daiktas nevisada tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
va del tos priezastie man ginekologe ir pasiule pirma paprasta spirale.
sako jei tiks si tai kam tos brangios reikia. mirksiukas.gif
ir pasitvirtino jos zodziai! thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti jusu ar kuri esate naudojus spirale ir pastojus???????
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2007 03 12, 23:09)

taip zanetux pastojo su spirale.
ir turi sunu. mirksiukas.gif
Atsakyti
svejkutes visos 4u.gif
as isidejusi nova t jau kelis menesius. esu tikraj patenkinta, nes viskas thumbup.gif
Atsakyti
sveika prisijungusi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2007 03 12, 23:09)

Na kolkas tfui tfui tfui...
O spirale esu labai patenkinta
p.s.Vyras taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,va siandien man iseme ta NOVA,nes prasidejo baisus kraujavimas,idejo beveik pries pora men.ir beveik visa ta laika sirgau,na buvo tarpas apie 10 dienu bet visvien turejau vaiksciot su iklotais o jau savijauta... sad.gif sad.gif sad.gif gaila pinigeliu,bet labiau saves,durna kad tiek kentejau ir buciau gal toliau kentejus,bet issigandau kad nenukraujuoju,man ji netiko matyt del to kad 2 cezario pjuviai,o dabar turesiu gerti tabletes kad viskas susitvarkytu o ju mano organizmas nelabai priima,pykina,teks vel gryzti prie zvakuciu... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_vire @ 2007 03 15, 18:54)
sveikutes,va siandien man iseme ta NOVA,nes prasidejo baisus kraujavimas,idejo beveik pries pora men.ir beveik visa ta laika sirgau,na buvo tarpas apie 10 dienu bet visvien turejau vaiksciot su iklotais o jau savijauta... sad.gif  sad.gif  sad.gif gaila pinigeliu,bet labiau saves,durna kad tiek kentejau ir buciau gal toliau kentejus,bet issigandau kad nenukraujuoju,man ji netiko matyt del to kad 2 cezario pjuviai,o dabar turesiu gerti tabletes kad viskas susitvarkytu o ju mano organizmas nelabai priima,pykina,teks vel gryzti prie zvakuciu... cry.gif  cry.gif  cry.gif

doh.gif Vaje,na ką padarysi.Sveikata brangesnė,gal praeis daugiau laiko ir viskas bus gerai?
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2007 03 13, 00:09)

man viena ginekologė aiškino, kad turinti moteris paprastą spiralę gali pastoti, bet dažniausiai įvyksta mikroabortas (jo metu būna didesnis kraujavimas nei įprastai) blink.gif , ir labai retais atvejais įvykęs apvaisinimas baigiasi normaliu nėštumu ir gimdymu. Tai kaip ji prišnekėjo tokių dalykėlių, tai praėjo noras dėtis spiralę. schmoll.gif Kiek gražiau kalbėjo apie mireną. ax.gif
Atsakyti