Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

QUOTE(Nolla @ 2007 03 15, 20:36)
man viena ginekologė aiškino, kad  turinti moteris paprastą spiralę gali pastoti, bet dažniausiai įvyksta mikroabortas (jo metu būna didesnis kraujavimas nei įprastai) blink.gif , ir labai retais atvejais įvykęs apvaisinimas baigiasi normaliu nėštumu ir gimdymu. Tai kaip ji prišnekėjo tokių dalykėlių, tai praėjo noras dėtis spiralę.  schmoll.gif Kiek gražiau kalbėjo apie mireną.  ax.gif

na negazdink taip! blink.gif
nes man buvo pora savaičių dingusios menesines...
bet kai "pramušo" tai "pramušo"... doh.gif
labai gausios.
Atsakyti
tai tas "pramušimas" ir galėjo būti mikroabortas... Juk paprastos spiralės toks veikimo principas, kad apvaisinimas gali įvykti, o spiralė besisukdama išgramdo.

Deja, tokia tiesa 4u.gif
Atsakyti
Renuteg,nesimiega? biggrin.gif
Papildyta:
o spiralė besisukdama išgramdo.

blink.gif blink.gif Kaip suprast?
O kur ji ten sukasi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 03 16, 00:26)
tai tas "pramušimas" ir galėjo būti mikroabortas... Juk paprastos spiralės toks veikimo principas, kad apvaisinimas gali įvykti, o spiralė besisukdama išgramdo.

Deja, tokia tiesa 4u.gif

cray.gif cray.gif cray.gif
jei tai tiesa tai labai liūdna...

QUOTE(Lalantukass @ 2007 03 16, 00:26)

nu ryškiai šiandien nemiga kankina! bigsmile.gif
o paskui ryte kaip visada vargsiu.
Atsakyti
QUOTE(Nolla @ 2007 03 15, 20:36)
man viena ginekologė aiškino, kad  turinti moteris paprastą spiralę gali pastoti, bet dažniausiai įvyksta mikroabortas (jo metu būna didesnis kraujavimas nei įprastai) blink.gif , ir labai retais atvejais įvykęs apvaisinimas baigiasi normaliu nėštumu ir gimdymu. Tai kaip ji prišnekėjo tokių dalykėlių, tai praėjo noras dėtis spiralę.  schmoll.gif Kiek gražiau kalbėjo apie mireną.  ax.gif

Jo aš tą ir buvau girdėjusi ,kad ji kaip ir padaro mikroabortą.
Na yra kaip ya.
blink.gif
Atsakyti
Tai gal hormonu pagalba ir issaukia koki pagreitejima,ar kazka,bet kad sukiotusi?...Nu,negirdejau tokio bajerio,juk ji ne aparatas samagonui virti,o T reideles formos metaliukas su usiukais...
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2007 03 16, 00:39)
Tai gal hormonu pagalba ir issaukia koki pagreitejima,ar kazka,bet kad sukiotusi?...Nu,negirdejau tokio bajerio,juk ji ne aparatas samagonui virti,o T reideles formos metaliukas su usiukais...

ji nuo vibracijos veikia.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 03 16, 00:41)
ji nuo vibracijos veikia.

nuo kokios vibracijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2007 03 16, 00:28)
Papildyta:
o spiralė besisukdama išgramdo.
blink.gif  blink.gif Kaip suprast?
O kur ji ten sukasi? doh.gif

nu o kaip jūs įsivaizduojat ji veikia - stovi ir tiek?
kodėl jūsų manymu spirale vadinama?
jūs kai judat tai ji irgi juda, na sukasi gal ne tas žodis, bet esmė vistiek aiški...

o jei nežinot, kaip veikia ar pan, tai gal prieš tai pasiskaitykit wink.gif

Aš nesu kokia tai agitatorė prieš... Tik šiaip parašiau, ką girdėjau smile.gif
Be to aš turėjau omeny nova t, kurioj tikrai jokių hormonų nėra, Lalantuk.
Esu ta pati persikrikštijusi Zanetux, kuri ją turėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 16 kovo 2007 - 09:25
Laba
As taip pat isidejau spirale,bet man negausus kraujavimas buvo kokias 2 savaites,o dabar tai thumbup.gif ,kol kas nieko blogo negaliu pasakyti apie spirale kaip bus veliau nezinau.Ir po menesio kaip rekomenduoja apsilankiau pas gyd.tai ji ultragarsu paziurejo tai ir sake kad viskas gerai spirale vietoj nes kartais po pirmu menesiniu iskrenta.
Atsakyti
Na, kad spiralės veikia abortuojančiai, girdėjau, negerai, bet ką daryt???
Man pvz. natūrali ar barjerinė kontracepcija neatrodo labai patikima, natūralią propaguočiau nebent tuo atveju, jeigu galvočiau, kad vaikui dar kiek per anksti, bet jei "užkibs", nieko tokio smile.gif
O kuo siūlytumėt keisti spiralę? Hormoninėm KT? Ačiū, jau ir taip 5 metai eina (aš dar ne mama, jei ką), pagimdžius vaikelį tikrai nesinorėtų toliau savo organizmo nuodyt schmoll.gif Bet kuriuo atveju juk norint vėl pastoti ir išėmus spiralę, vaisingumas iškart atsistato, t.y. nėra vaisiui jokių kliūčių įsitvirtinti gimdoje. Ar ne? Jau geriau naudoti patikimą kontracepciją ir jaustis saugiai, o ne pergyventi čia dėl tų galimų mikroabortų, na, juk ne tie laikai, kai gimdoma vaikų tiek, kiek Dievas duos... Ir, mano galva, žymiai geriau saugotis užtikrintai, o ne paskui pasigavus "netyčiuką" ir susigadinus sau gyvenimą (kai kurioms juk taip būna) darytis išvalymus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 21, 10:22)
Na, kad spiralės veikia abortuojančiai, girdėjau, negerai, bet ką daryt???
Man pvz. natūrali ar barjerinė kontracepcija neatrodo labai patikima, natūralią propaguočiau nebent tuo atveju, jeigu galvočiau, kad vaikui dar kiek per anksti, bet jei "užkibs", nieko tokio smile.gif
O kuo siūlytumėt keisti spiralę? Hormoninėm KT? Ačiū, jau ir taip 5 metai eina (aš dar ne mama, jei ką), pagimdžius vaikelį tikrai nesinorėtų toliau savo organizmo nuodyt  schmoll.gif Bet kuriuo atveju juk norint vėl pastoti ir išėmus spiralę, vaisingumas iškart atsistato, t.y. nėra vaisiui jokių kliūčių įsitvirtinti gimdoje. Ar ne? Jau geriau naudoti patikimą kontracepciją ir jaustis saugiai, o ne pergyventi čia dėl tų galimų mikroabortų, na, juk ne tie laikai, kai gimdoma vaikų tiek, kiek Dievas duos... Ir, mano galva, žymiai geriau saugotis užtikrintai, o ne paskui pasigavus "netyčiuką" ir susigadinus sau gyvenimą (kai kurioms juk taip būna) darytis išvalymus blink.gif

taigi aš tai nesiūlau nieko, nes kiekvienos mamos/moters reikalas, ką rinktis 4u.gif
man spiralė nepasiteisino, todėl antrą kartą jos dėtis nenoriu.
Ir tiek.
o 100 proc gamtoje nėra, deja... unsure.gif
Atsakyti