Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

QUOTE(Upokšnis @ 2007 09 13, 20:40)
Sakė, kad tai šalutinis poveikis. Kentėti galima  rolleyes.gif

Niu tai gerai,kad tik tiek! mirksiukas.gif
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 14, 06:25)
Sveikos merginos,atejau pasigosti pas jus blush2.gif ,vakar mano gynekologepone Murmiene,po apžiuros paskelbe,jog man po 1,6 men reikia traukti spirale lauk,nes mano organizmas jos neprieme ,daug vaistu ji man buvio išrašiusi ,kad sustabdyt processa išmetimo,bet nieko gero neduoda je,tik pinigus veltui išmečiau ir vaistus geriau nereikalingus verysad.gif ,dabar liepe laukti menesiniu,ir išraše recepta spiralei Mirena už 600lt g.gif kosmaras,o jeigu ir šita neprigis,jau ir nebežinau kur kreiptis,pas ka klaiust,gal kam taip buvo blush2.gif  g.gif ,o ir dar ji paeme tepenuka onkocitologini,tai dabar taip skauda pilvas apčioj,ir nugara tempe,kaip per mmm blush2.gif

blink.gif Oho tikrai sunku ką ir pasakyti,kaip čia gali būti!
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 09 14, 13:40)
O pagal ką sprendė, kad nepriėmė?

Atsirado kakžkokssavotiškas uždegimas,kuri gali sukelti tik spiralė blush2.gif ,ir organizmas pradėjo atmetinet svetimkuni g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 18, 09:43)
Atsirado kakžkokssavotiškas uždegimas,kuri gali sukelti tik spiralė blush2.gif ,ir organizmas pradėjo atmetinet svetimkuni g.gif  verysad.gif

Kaip įdomu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 09 18, 09:47)
Kaip įdomu?  g.gif

Ir nesakyk,o kaip man idomu,ir kai prėš tai tikrinausi buvo 6mėn,po idejimo,tai viskas buvo thumbup.gif ,o dabar staigii po metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 18, 08:33)
Ir nesakyk,o kaip man idomu,ir kai prėš tai tikrinausi buvo 6mėn,po idejimo,tai viskas buvo thumbup.gif ,o dabar staigii po metu  verysad.gif

O tau skaudejo ar kokie kiti simptomai pasireiske?
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 18, 10:33)
Ir nesakyk, o kaip man idomu, ir kai prėš tai tikrinausi buvo 6mėn, po idejimo, tai viskas buvo thumbup.gif o dabar staigiai po metu  verysad.gif

Man irgi keista g.gif Juk metus (kaip supratau), viskas buvo gerai. O čia staigiai? Gal paprasčiau pabandyti naują spiralę dėtis g.gif Nors gydytoja geriau žino. Tik bus dar "abidniau", jei ir Mireną atmes doh.gif
Atsakyti
iš tikrųjų su spirale bet kada galima kokią bacilą pasigauti, o tada ir uždegimai, ir atmetimai...
nes gimdos kaklelis visada praviras būna...
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 18, 14:17)
iš tikrųjų su spirale bet kada galima kokią bacilą pasigauti, o tada ir uždegimai, ir atmetimai...

O čia tu teisi,ja šiandien užsirašioau pas akušere,tegul pažiuri,o tai ir mėnesiniu nera,jau vėloja visa savaitė,ketvirtadfieni eisiu g.gif ,
Papildyta:
QUOTE(Catty @ 2007 09 18, 12:48)
O tau skaudejo ar kokie kiti simptomai pasireiske?

Maude pilvo apčia,ir nugara skaudejo,kaip prėš menesines buna,ir taip pastoviai budavo,o daktare vis sakydavo jog tai normalu yra blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 18, 10:33)
Ir nesakyk,o kaip man idomu,ir kai prėš tai tikrinausi buvo 6mėn,po idejimo,tai viskas buvo thumbup.gif ,o dabar staigii po metu  verysad.gif

Jo tikrai sunku nuspėti kada oragnizmas paims ir atmes!
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 18, 14:17)

unsure.gif niekad apie tai nepagalvojau.. bet iš tiesų spiralė manęs netraukia schmoll.gif et, sugalvotų kokią kontracepciją vyrams geresnę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolančiukas: 21 rugsėjo 2007 - 08:01
QUOTE(jolančiukas @ 2007 09 21, 09:00)
unsure.gif niekad apie tai nepagalvojau.. bet iš tiesų spiralė manęs netraukia schmoll.gif et, sugalvotų kokią kontracepciją vyrams geresnę ax.gif

Nei viena ,nei kita.Aha vyrams tikrai būtų gerai! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. as va irgi jau tris metus su spirale. ant dienu turiu eiti pasitikrinti, nes pries metus tikrinausi. tai reikia eiti paziureti. na siaip kaip ir normaliai, tik vis daba pradejau galvoti, kad man gal ji irgi netinka, nes man smileysex.gif kazkaip vis paskauda. kartais daugiau, kartais maziau, kartais is vis nieko. pradzioj tai isvis net nenoredaau, nezinau kodel. buvau baime isivarius, kad skaudes ir negalesiu, ir vis galvodaau kad del spirales. bet palaispsniui vis praejo. tai nezinau, ar cia po gimdymo kazkas kelia skausma ar spirale. ir daba pradedu galvot, ar ji negali priaugti, nes gi jau nemazas laiko tarpas praejes kai nesioju g.gif tikiuos kad ne. o mmm g.gif na jos pas mane niekada nebudavo ilgos, ir dabar nera ilgos, tik sakyk pirma diena pateplioja, antra para skestu, tikra ta zodzio prasme, geriau niekur neiti, nes siaubas kaip daug buna, trecia apmazeja, ketvirta ir kaip ir viskas. zodziu as per para viska prasergu doh.gif bet tada buna nekas, skauda, maudzia, be vaistu neapsieinu schmoll.gif .o draugei nepraejo nei metai ir jai buvo priauge doh.gif tai kol ja iskrapste, kol sutvarke siaubas buvo, ir po menesio ji nukraujavo del spirales, gulejo ligoninei, nes labai daug kraujo neteko, ir operacijos metu bande sustabdyti doh.gif tai vat daba vis kyla mintis kad nepriaugtu unsure.gif
Atsakyti