QUOTE(sonatarin @ 2007 09 23, 17:16)
QUOTE(jolančiukas @ 2007 09 23, 17:44)
nava ir ji dejosi pagal mane, nes as jau metus atnesiojus buvau, o ji ir pasirinko kad man viskas gerai buvo. ir dejosi pas ta pati gydyt. ir se kad nori
QUOTE(sonatarin @ 2007 09 23, 17:16)
sveikos. as va irgi jau tris metus su spirale. ant dienu turiu eiti pasitikrinti, nes pries metus tikrinausi. tai reikia eiti paziureti. 
Oho tikrai nekas.Man tai ir va tokios mmmm pirmą dieną nedaug antrą plaukiu ,opo to vėl tik teplioja,bet šiaip nieko blogesnio nejaučiu.Bet ir žadu eiti pasistikrinti kas kaip?
QUOTE(ligiukss @ 2007 09 24, 14:30)
Oho tikrai nekas.Man tai ir va tokios mmmm pirmą dieną nedaug antrą plaukiu ,opo to vėl tik teplioja,bet šiaip nieko blogesnio nejaučiu.Bet ir žadu eiti pasistikrinti kas kaip? 
Tai vat kad ne kas. o dabar ziuriu jau koks trecias menuo, kad per vaisingas dienas daug isskyru ir dar kvapas nelabai malonus dasidejo. bet siaip daugiau jokiu pozymiu nejauciu. tai vat reik eit pasitikrint, tik vis gaila pinigeliu, nes einu privaciai. bet greitu laiku butinai reik nueit, nes kazkas man nepatinka
QUOTE(sonatarin @ 2007 09 24, 15:21)
Tai vat kad ne kas. o dabar ziuriu jau koks trecias menuo, kad per vaisingas dienas daug isskyru ir dar kvapas nelabai malonus dasidejo. bet siaip daugiau jokiu pozymiu nejauciu. tai vat reik eit pasitikrint, tik vis gaila pinigeliu, nes einu privaciai. bet greitu laiku butinai reik nueit, nes kazkas man nepatinka 
Tai jau taip aš ir einu privačiai ir reiks pasitikrinti būtinai,nes ir daugiau kaip metai turiu
QUOTE(ligiukss @ 2007 09 24, 15:32)
Tai jau taip aš ir einu privačiai ir reiks pasitikrinti būtinai,nes ir daugiau kaip metai turiu
TIK VAT MAN VIENA BEDA, AS DIRBU, O MANO GYDYTOJAS DIRBA TIK IKI 14 VAL. TAI KAZKAIP IS DARBO ISEJUS GALIU IR ILGIAU UZTRUKTI, O JEI DAR SKAUDES KAS, O JEI...NU ZODZIU AS VIS NUKELIU, BET MATAU KAD JAU PRIBRENDO REIKALIUKAS
QUOTE(sonatarin @ 2007 09 24, 16:02)
TIK VAT MAN VIENA BEDA, AS DIRBU, O MANO GYDYTOJAS DIRBA TIK IKI 14 VAL. TAI KAZKAIP IS DARBO ISEJUS GALIU IR ILGIAU UZTRUKTI, O JEI DAR SKAUDES KAS, O JEI...NU ZODZIU AS VIS NUKELIU, BET MATAU KAD JAU  PRIBRENDO REIKALIUKAS 
Nu neatidėliok ir kaip nors pasistenki apsilankyti ir pasirodyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 09 24, 18:24)
Sveikos ir vėl aš pas jus su savo bedom dėl spiralės
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 27, 12:20)
 ,nesusirgau dar isivaizduojat,o turėjau 4-9 dienomis,tai jau 18 dienu nera svečių 

,o testa dariau praeita sav,parode neig 
 ,ir kas čia gali but,o apčia pilvo skauda,vis maudžai,aš dar bijau kad gali but nevėtoj  

,bert turbut testas tai parodytu tada +teigiama rezultata 

Manau tikrai pasirodyki savo gyd,tada bus pačiai ir ramiau ir geriau!
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 27, 13:20)
 ,nesusirgau dar isivaizduojat,o turėjau 4-9 dienomis,tai jau 18 dienu nera svečių 

,o testa dariau praeita sav,parode neig 
 ,ir kas čia gali but,o apčia pilvo skauda,vis maudžai,aš dar bijau kad gali but nevėtoj  

,bert turbut testas tai parodytu tada +teigiama rezultata 

Kai buna pastojimas ne vietoj, testas buna teigiamas
QUOTE(laimakp @ 2007 09 28, 14:00)
Kai buna pastojimas ne vietoj, testas buna teigiamas 
 . Manau reiketu pasirodyt gydytojui. O kokia pas tave spirale?  
paprasta spirale,T -nova,už 85lt,pirkau,ir stovi jau metai ir 7mėn,ir dar merginos nuo vakar dienos susirgau jau vakarė,o visa diena buvo labai bloga ir pikino ir galva skaudėjo ir pilvo apačia maudė