Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

QUOTE(sonatarin @ 2007 09 23, 17:16)
o draugei nepraejo nei metai ir jai buvo priauge doh.gif

blink.gif aina sau, kaip visoms viskas skirtingai. Kadangi galvoju apie ilgalaike kontracepcija tai vis pasiklausineju kaip su ta spirale. Benradarbe isnesiojo 10 metu blink.gif jai nepriaugo bet pasigavo gimdos uzdegima. Aisku gerai kad tik tiek nes tiek metu nesiot ir nebijot... neee, tai tik dar patvirtina kad as jos nesidesiu..
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2007 09 23, 17:44)
blink.gif aina sau, kaip visoms viskas skirtingai. Kadangi galvoju apie ilgalaike kontracepcija tai vis pasiklausineju kaip su ta spirale. Benradarbe isnesiojo 10 metu blink.gif jai nepriaugo bet pasigavo gimdos uzdegima. Aisku gerai kad tik tiek nes tiek metu nesiot ir nebijot...  neee, tai tik dar patvirtina kad as jos nesidesiu..

nava ir ji dejosi pagal mane, nes as jau metus atnesiojus buvau, o ji ir pasirinko kad man viskas gerai buvo. ir dejosi pas ta pati gydyt. ir se kad nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 09 23, 17:16)
sveikos. as va irgi jau tris metus su spirale. ant dienu turiu eiti pasitikrinti, nes pries metus tikrinausi. tai reikia eiti paziureti.

Oho tikrai nekas.Man tai ir va tokios mmmm pirmą dieną nedaug antrą plaukiu ,opo to vėl tik teplioja,bet šiaip nieko blogesnio nejaučiu.Bet ir žadu eiti pasistikrinti kas kaip?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 09 24, 14:30)
Oho tikrai nekas.Man tai ir va tokios mmmm pirmą dieną nedaug antrą plaukiu ,opo to vėl tik teplioja,bet šiaip nieko blogesnio nejaučiu.Bet ir žadu eiti pasistikrinti kas kaip?

Tai vat kad ne kas. o dabar ziuriu jau koks trecias menuo, kad per vaisingas dienas daug isskyru ir dar kvapas nelabai malonus dasidejo. bet siaip daugiau jokiu pozymiu nejauciu. tai vat reik eit pasitikrint, tik vis gaila pinigeliu, nes einu privaciai. bet greitu laiku butinai reik nueit, nes kazkas man nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 09 24, 15:21)
Tai vat kad ne kas. o dabar ziuriu jau koks trecias menuo, kad per vaisingas dienas daug isskyru ir dar kvapas nelabai malonus dasidejo. bet siaip daugiau jokiu pozymiu nejauciu. tai vat reik eit pasitikrint, tik vis gaila pinigeliu, nes einu privaciai. bet greitu laiku butinai reik nueit, nes kazkas man nepatinka doh.gif

Tai jau taip aš ir einu privačiai ir reiks pasitikrinti būtinai,nes ir daugiau kaip metai turiu
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 09 24, 15:32)
Tai jau taip aš ir einu privačiai ir reiks pasitikrinti būtinai,nes ir daugiau kaip metai turiu

TIK VAT MAN VIENA BEDA, AS DIRBU, O MANO GYDYTOJAS DIRBA TIK IKI 14 VAL. TAI KAZKAIP IS DARBO ISEJUS GALIU IR ILGIAU UZTRUKTI, O JEI DAR SKAUDES KAS, O JEI...NU ZODZIU AS VIS NUKELIU, BET MATAU KAD JAU PRIBRENDO REIKALIUKAS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 09 24, 16:02)
TIK VAT MAN VIENA BEDA, AS DIRBU, O MANO GYDYTOJAS DIRBA TIK IKI 14 VAL. TAI KAZKAIP IS DARBO ISEJUS GALIU IR ILGIAU UZTRUKTI, O JEI DAR SKAUDES KAS, O JEI...NU ZODZIU AS VIS NUKELIU, BET MATAU KAD JAU  PRIBRENDO REIKALIUKAS doh.gif

Nu neatidėliok ir kaip nors pasistenki apsilankyti ir pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 09 24, 18:24)
Nu neatidėliok ir kaip nors pasistenki apsilankyti ir pasirodyti  mirksiukas.gif

Sveikos ir vėl aš pas jus su savo bedom dėl spiralės blush2.gif ,nesusirgau dar isivaizduojat,o turėjau 4-9 dienomis,tai jau 18 dienu nera svečių schmoll.gif g.gif ,o testa dariau praeita sav,parode neig blink.gif ,ir kas čia gali but,o apčia pilvo skauda,vis maudžai,aš dar bijau kad gali but nevėtoj nestuke.gif verysad.gif ,bert turbut testas tai parodytu tada +teigiama rezultata drinks_cheers.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 27, 12:20)
Sveikos ir vėl aš pas jus su savo bedom dėl spiralės blush2.gif ,nesusirgau dar isivaizduojat,o turėjau 4-9 dienomis,tai jau 18 dienu nera svečių schmoll.gif  g.gif ,o testa dariau praeita sav,parode neig blink.gif ,ir kas čia gali but,o apčia pilvo skauda,vis maudžai,aš dar bijau kad gali but nevėtoj  nestuke.gif  verysad.gif ,bert turbut testas tai parodytu tada +teigiama rezultata drinks_cheers.gif  g.gif

Manau tikrai pasirodyki savo gyd,tada bus pačiai ir ramiau ir geriau! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 27, 13:20)
Sveikos ir vėl aš pas jus su savo bedom dėl spiralės blush2.gif ,nesusirgau dar isivaizduojat,o turėjau 4-9 dienomis,tai jau 18 dienu nera svečių schmoll.gif  g.gif ,o testa dariau praeita sav,parode neig blink.gif ,ir kas čia gali but,o apčia pilvo skauda,vis maudžai,aš dar bijau kad gali but nevėtoj  nestuke.gif  verysad.gif ,bert turbut testas tai parodytu tada +teigiama rezultata drinks_cheers.gif  g.gif

Kai buna pastojimas ne vietoj, testas buna teigiamas mirksiukas.gif . Manau reiketu pasirodyt gydytojui. O kokia pas tave spirale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2007 09 28, 14:00)
Kai buna pastojimas ne vietoj, testas buna teigiamas mirksiukas.gif . Manau reiketu pasirodyt gydytojui. O kokia pas tave spirale?  g.gif

paprasta spirale,T -nova,už 85lt,pirkau,ir stovi jau metai ir 7mėn,ir dar merginos nuo vakar dienos susirgau jau vakarė,o visa diena buvo labai bloga ir pikino ir galva skaudėjo ir pilvo apačia maudė blush2.gif ax.gif ,tai dabar kai baigsiu sirgti,važiosiu pasitikrint tongue.gif
Atsakyti
labukas. As irgi noriu ant dienu isides spirale bet dabar labai bijau ir nezinau kaip apsisprest.Nes cia tiek dauk neigiamu daliku parasyta.Padekit. Aciu
Atsakyti