zinau kas vede, vyras dirbo daug ir ilgai, o mama visai nedirbo, bet tipo kam pasiiminet vakare jei galima penktadieni pasiimt ir tai sekmadieni pareiksdavo: greiciau pirmadienis, pavargau jau

man baisu baisu ir dar karta baisu tokios temos...mano vaikai lanko darzeli , kuriame yra ir savaitines grupes ir paprastos, mes einame i grupe kuri dirba iki 18h. ir nera zodziu- nespejame pasiimti. pries vaikus apturint reik mokslus baigt ir busimus darbus apgalvot... jei auginciau viena du vaikus buvo klausimas iskeltas.. nezinau... imciau dar du i savo namus ir sedeciau namie su keturiais vaikais uz kuriuos du dar gauciau pinigelius... prekiauciau internetu ir visa laika ieskociausi darbo iki 17h... parduotuves dauguma dirba iki 19 h galima samdyt aukle kad paimtu is darzeli vaika 18 h ir su juo pabutu iki 20 h. vadinasi 2val per diena kauno mieste apie 10lt , savaite 50 lt... daug???aisku kad daug lygiai taip kaip daug kainuoja vaiko batai, rubai, maistas, darzelis, pramogos... bet apie tai irgi reikejo pries tai galvot

vaikutis kuris augo tame savaitiniame darzelyje, augo sunkiai, man jo buvo gaila , jis nuolat bandydavo prisiglaust, apsikabint, prasydavo pabuciuot, visiems is salies atrode kad jam labai truksta svelnumo, meiles... ir kaip zinia ten tokiu vaikuciu dauguma,,, deja

O savo vaiko penkiu metu jokiu budu nepalikciau namuose vieno irgi, maniskiui 4,5 , nesu palikus nei 10 minuciu, neiciau i paskaitas, imciau akademines, daryciau BET KA, bet pirmenybe teikiu VAIKU AUGINIMUI