Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 53 palata

Apklausa: Kaip vertinate, kad nutėkėjo vaizdinė medžiaga iš kuriamų filmų "Brėkštanti aušra"? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 19, 10:12)
Partizane, gal ir matei si video, bet jei ne, tai paziurek biggrin.gif
I am Jackson Rathbone

aha. dėkui, nemačiau. ale vat FB tai jų šimtai. o tikrojo nerandu... o su I am nieko neduoda...

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 19, 13:21)
An Evening With Women (17.04)

user posted image

ką jis veikia gėjų ir lezbiečių klube? g.gif mažu gandai teisybė rolleyes.gif
Atsakyti
Kristen filmavimo aiksteleje (04/18)

user posted image

user posted image

user posted image

Keletas vampyru...

user posted image

user posted image

O cia dar vienas video - Kristen ir Robertas...

video

Atsakyti
Nu man tai is video matosi, kad Robke toks atsiputes.. ir fanai jam .. nu normaliai reaguoja, toks jausmas, kad jis susitaikes su savo gyvenimu, statusu ir t.t. O Kristen kazko jauciasi nepatogiai, nori sleptis.. man Robke ja taip naturaliai norejo pabuciuot.. o ta visa susimete.. nzn man patinka kad jis toks atsipalaidaves.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites smile.gif

ei koks vampyriukas!!!! cia tas kur partizanei i aki krito... bigsmile.gif na nuotraukoj tai kazkoks pameles biggrin.gif

QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 19, 12:06)
SVEIKUTĖS

Antajo, kad tu grįžti???  rolleyes.gif Kažkur man užsifiksavo, kad per Velykas... Reikia gi Tavo ir Bellanos papuošaliukus perduoti  ax.gif

Dabar žiūrėk dėl Belanos, jei irgi daryti su LA TUA CANTANTE?  g.gif
Tau šitą užrašą dėti, ar kitokį, dar turi laiko iki 4dienio persigalvoti biggrin.gif

as negristu... unsure.gif tik vasara... planavau bet...
jo jo mus vienodu uzrasu.. cool.gif mes tipo draugeles biggrin.gif biggrin.gif o tas la tua cantante tai yra geriausias pasakymas man new moone... wub.gif
Atsakyti
ajajai koks geras naujas senas vampyras..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 19, 19:10)
ką jis veikia gėjų ir lezbiečių klube?  g.gif  mažu gandai teisybė  rolleyes.gif

Fanai raso, kad jis buvo su Melissa Carnel.
user posted image
Atsakyti
Laba srytas

QUOTE(antajo @ 2011 04 19, 21:52)
jo jo mus vienodu uzrasu..  cool.gif  mes tipo draugeles  biggrin.gif  biggrin.gif o tas la tua cantante tai yra geriausias pasakymas man new moone...  wub.gif

Auskariukai tai Jusu bus vienodi, nieko tokio? unsure.gif rolleyes.gif va su pakabuku pažaisiu truputį, tai bus skirtingi ax.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 19, 23:19)
ajajai koks geras naujas senas vampyras..

Man koks jis baisuuuuuussss, vajej vajej... Kazkoks meningokokas vaiksciojantis blink.gif Baisesnis net uz Karlaila... Tai jau ne kas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aktoriai gryzta i Vankuveri paskutiniams filmavimams...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vakar vyko sio sou filmavimas.
First Still from 'The Ellen Show' + Details from the show!
Ziurim video, nes ten Robertas gauna didziuli krepsi...pamatysit ko biggrin.gif
Preview Popsugar TV 'The Ellen Show'

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 20, 08:35)
Man koks jis baisuuuuuussss, vajej vajej... Kazkoks meningokokas vaiksciojantis  blink.gif Baisesnis net uz Karlaila... Tai jau ne kas  lotuliukas.gif

Pabusiu bambancia boba...o cia taip normalu zmogu nugrimuota, slapta nufotografuota, apkalbeti g.gif
Nes jei man jie abu simpatiski, tai as irgi meningokokas vaiksciojantis g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 20 balandžio 2011 - 09:03
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 20, 07:35)
Man koks jis baisuuuuuussss, vajej vajej... Kazkoks meningokokas vaiksciojantis  blink.gif Baisesnis net uz Karlaila... Tai jau ne kas  lotuliukas.gif

bash.gif: eheheeee taigi man tas tttaaaamsus patinka, ne tas baisus blondinas biggrin.gif lotuliukas.gif

labas rytas!

kiek darbu laukia iki tu velyku,o aš sėdžiu internete ir nieko nedarau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 20 balandžio 2011 - 10:00
Labuka,

Abu fainuoliukai ir nera ka daugiau pridurti... thumbup.gif wub.gif

O tas tamsuolis naujas vampyriukas -saldainiukas bus matyt kaip filme atrodys... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 19, 20:41)
user posted image

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 20, 10:55)
bash.gif: eheheeee taigi man tas tttaaaamsus patinka, ne tas baisus blondinas biggrin.gif  lotuliukas.gif

aš apie šitą rašiau unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti