Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 53 palata

Apklausa: Kaip vertinate, kad nutėkėjo vaizdinė medžiaga iš kuriamų filmų "Brėkštanti aušra"? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 05, 10:04)

kodėl nemiegojai?

mazas durniavo...
QUOTE(Nika89 @ 2011 04 05, 18:15)

Aj zinot, ko as pasigedau?  g.gif  Pvz Kosmo... unsure.gif
O jus manes dar pasigesit, visa savaite nuo Balandzio 16d. cool.gif Varau i France!!!  photo.gif  sokiai.gif

na gi kosmo kitu vardu pasivadinus g.gif bigsmile.gif

ei, kur varai???? man France yra jegu jegiausia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Intervas su Styles meile biggrin.gif
user posted image
When The Twilight Saga: New Moon was being promoted, circa winter 2009, Jamie Campbell Bower ("Caius") used to justify his character's behavior, saying things like "He’s doesn’t have any powers. He’s the only bloody Volturi who doesn’t have any powers." He also tended to defend the Volturi, claiming they weren't necessarily bad characters but instead necessary components or an organized society of vampires. For instance:

"We are basically the vampire government, I guess. We’re there to sort of keep all the vampires in check. People keep describing us as evil. I wouldn’t say we’re evil necessarily. We’re the government and not everybody likes the government, which is fine. So, we’re there to keep everybody in check. Without us, like you were saying earlier, it would turn into complete anarchy. It would be vampire anarchy."

Now, however, after having completed his work on The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 and The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, Bower seems to have changed his mind.

In the attached interview with MTV, he explains:

"The film itself, both Part 1 and Part 2, it's much darker than the first three. There’s a lot of sort of grittiness to it. From our side, the Volturi side, you really get to find out how messed up these characters are and just how sordid and just bad-ss they really are . . . We're really evil people. I always was like, ‘We're not evil, we're trying to maybe just keep it cool in the land,' but they are, they’re just really nasty blokes. So from us, you get to see how screwed up we are. That was great fun to play, like we just had a real giggle. We would always just screw about on set and do as much as possible and being theatrical."

One has to wonder just how much more sinister the Volturi will get in Breaking Dawn to warrant this much of a change in Bower's opinion.

Bower also joined Robert Pattinson and Stephenie Meyer in praising Kristen Stewart's on-screen vampire transformation, saying "She's great as a vampire . . I think she's perfect and they did a great job casting those movies."

o kad is musu Jamie myletojos liktu bala-gyyyyyyvas laugh.gif

i da paveizet laugh.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
pamenat filma Tuštybių mugė (2004) su Reese, man jis labai tada patiko, nors kostiuminiais baisiai nesizaviu, tai va jo alternatyvi pabaiga yra... su Robke bigsmile.gif
http://www.examiner....therspoon-video
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 05 balandžio 2011 - 19:56
Labutis 4u.gif
QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 05, 15:10)

Įdomus straipsnis, tikrai įdomu, kaip jis ten lietuviškai užšnekėtų... lotuliukas.gif
QUOTE(AstaRaud @ 2011 04 05, 15:32)
Interviu (su tuo paminėtu lietuvišku akcentu)

http://collider.com/...lephants/83885/

O iš šito tik supratau lituanen lotuliukas.gif tik tiek mano žinios tesiekia doh.gif
QUOTE(Nika89 @ 2011 04 05, 19:15)
O jus manes dar pasigesit, visa savaite nuo Balandzio 16d. cool.gif Varau i France!!!  photo.gif  sokiai.gif

Kaip smagu!!!!Prancūzija pati gražiausia šalis thumbup.gif

Oras matos labai gražus, bet man tokie kojų sąnarių skausmai, kad vos per kambarį pereinu... penktadienį pas gydytoją, bet nežinau kaip pas ją nusigausiu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 05, 14:30)
įdėta buvo kaip nzn kokia super naujiena  doh.gif

Kaip Robkės fanė, kaip Kristen fanė aš džiaugsiuosi kiekviena naujiena tongue.gif Ir tokių galvos trankymų nesuprantu, nes tada kyla klausimas kam skaityt naujienas, jei jos tokios neįdomios? unsure.gif

man asmeniškai daug smagiau skaityti tokias super naujienas, nei pačiam bet kokio puslapio viršuj pamatyti super naujieną - verslininkas tėvas žagino savo mažametę dukrą arba jonas nužudė kaimynės onos kadrą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 05 balandžio 2011 - 20:37
QUOTE(AstaRaud @ 2011 04 05, 14:32)
Interviu (su tuo paminėtu lietuvišku akcentu)

http://collider.com/...lephants/83885/

jeeee thumbup.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 05, 14:48)
Argentina, o tu nezinojai, kad imti, kas ne tavo  yra nusikaltimas, todel Lietuva Argentinai sako....Argentina, tau didele didele geda...

ajajajaaaai biggrin.gif
aš už jų fulia sergu per kokius čempionatus

QUOTE(Nika89 @ 2011 04 05, 18:15)
Varau i France!!!  photo.gif  sokiai.gif

not my destination. bet geros kelionės. keliauti yra jėga.
aš jau netrevoju irgi savo kelionių kaip laukiu.

linkėjimai ciocios.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nika Kosmo... cia biggrin.gif mirksiukas.gif clap.gif uzsikasius su baigiamuoju tai ir nesimato manes liko 8 dienos iki pridavimo o man dar daug puslapiu truksta doh.gif doh.gif doh.gif tai plusu is peties doh.gif smile.gif

Partizane aciu uz tema 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantik: 06 balandžio 2011 - 06:59
[quote=donata222,2011 04 05, 18:44]Pasiilgau aš jos jau 
As vakar sena sena ju spaudos konferencija, kuri vyko Romoje, ziurejau (2008 spalio men) ir supratau, kad esu beviltiskai isimylejusi Kristen :wub

Nika89 oro_buckis.gif ir kaip tau bus smagu kelioneje... ir as noriu... ax.gif
Zizija, laikykis, nes is tevu zinau, kas per daiktas, tas sanariu skausmas ir...linksminu, kai man ka suskauda as skambinu draugei, o ta man rekia...i pasa pasiziurek...kiek tau metu...jei skauda, tai viskas normaliai, reiskias gyva dar esi
Labukas visoms
Mano sypseneles vel streikuoja, tai as siandien vel matyt busiu be ju...tai jos dedasi, tai ne...
Vakar, per "Vanduo drambliams" plakata ilipau ne i ta autobusa ir nuvaziavau ne ten kur reikia...
Pedinau susitikti su Laputaityte ir pamaciau, kad as su savo kabliukais tikrai veluosiu, todel pasukau link stoteles ir ten ziuriu ir savo akim netikiu...didelis didelis "Vanduo drambliams" plakatas. Ziuriu as i ji is arti ir...atvaziuoja 46 autobusas, o as perskaiciusi pirma raide P nusprendziu, kad jis i Pilaite, ilipu ir toliau i ta plakata ziuriu...pavaziavus kelis metrus, mano akys krypsta i kelia, nes autobusas suka ne ten, kur man reika, as dar galvoju, kas per sudas ir skaitau... Pasilaiciai...o ****..taip i Saltoniskiu kalna pakilau autobusu...buvo juoko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 06 balandžio 2011 - 09:02
QUOTE(donata222 @ 2011 04 05, 18:44)
Pasiilgau aš jos jau  unsure.gif

Aha... ne tu viena... Jau net nepamenu, kada ja matem... vis Robertas ir Robertas...

QUOTE(Nika89 @ 2011 04 05, 19:15)

Ir as noriu... ax.gif Patinka man Prancuzija wub.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 06, 09:43)
As vakar sena sena ju spaudos konferencija, kuri vyko Romoje, ziurejau (2008 spalio men) ir supratau, kad esu beviltiskai isimylejusi  Kristen :wub

unsure.gif Ziurejai video, kur prie visu fanu aiskinosi santykius... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 06, 10:03)
unsure.gif Ziurejai video, kur prie visu fanu aiskinosi santykius...  unsure.gif

Taip...ta pati...ten taip viskas idomu...seniai matytas, bet miela prisiminti buvo...
Atsakyti
QUOTE(briliantik @ 2011 04 06, 06:59)
Partizane  aciu uz tema 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

o geras, desctop calender thumbup.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 06, 08:43)

Vakar, per "Vanduo drambliams" plakata ilipau ne i ta autobusa ir nuvaziavau ne ten kur reikia...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tu duodi lotuliukas.gif

aš šiąnakt turbūt nemiegojau. nu kažkiek. antajo, kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 06, 09:59)

aš šiąnakt turbūt nemiegojau. nu kažkiek. antajo, kaip tu?

taip pat kaip tu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 04 06, 10:40)
taip pat kaip tu  unsure.gif

žavinga. pavasaris wub.gif

aš noriu kaip Daiva sako kelti žemės ūkį. noriu balkonan tempti gėles ir tt. kada ta vasara ateis nu biggrin.gif
Atsakyti