[quote=donata222,2011 04 05, 18:44]Pasiilgau aš jos jau
As vakar sena sena ju spaudos konferencija, kuri vyko Romoje, ziurejau (2008 spalio men) ir supratau, kad esu beviltiskai isimylejusi Kristen :wub
Nika89 
ir kaip tau bus smagu kelioneje... ir as noriu...
Zizija, laikykis, nes is tevu zinau, kas per daiktas, tas sanariu skausmas ir...linksminu, kai man ka suskauda as skambinu draugei, o ta man rekia...i pasa pasiziurek...kiek tau metu...jei skauda, tai viskas normaliai, reiskias gyva dar esi
Labukas visoms
Mano sypseneles vel streikuoja, tai as siandien vel matyt busiu be ju...tai jos dedasi, tai ne...
Vakar, per "Vanduo drambliams" plakata ilipau ne i ta autobusa ir nuvaziavau ne ten kur reikia...
Pedinau susitikti su Laputaityte ir pamaciau, kad as su savo kabliukais tikrai veluosiu, todel pasukau link stoteles ir ten ziuriu ir savo akim netikiu...didelis didelis "Vanduo drambliams" plakatas. Ziuriu as i ji is arti ir...atvaziuoja 46 autobusas, o as perskaiciusi pirma raide P nusprendziu, kad jis i Pilaite, ilipu ir toliau i ta plakata ziuriu...pavaziavus kelis metrus, mano akys krypsta i kelia, nes autobusas suka ne ten, kur man reika, as dar galvoju, kas per
sudas ir skaitau... Pasilaiciai...o
****..taip i Saltoniskiu kalna pakilau autobusu...buvo juoko...