Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 53 palata

Apklausa: Kaip vertinate, kad nutėkėjo vaizdinė medžiaga iš kuriamų filmų "Brėkštanti aušra"? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 06, 11:50)
aš noriu kaip Daiva sako kelti žemės ūkį. noriu balkonan tempti gėles ir tt. kada ta vasara ateis nu biggrin.gif

Kad dar šalnas pranešė unsure.gif , kurmi kurmi, kada atšils...
Atsakyti
Hi ax.gif zinot ko noriu? biggrin.gif rukyyyt, ka tik pavalgiau kaip tik rolleyes.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 06, 08:43)
Nika89  oro_buckis.gif ir kaip tau bus smagu kelioneje... ir as noriu... ax.gif
Pedinau susitikti su Laputaityte ir pamaciau, kad as su savo kabliukais tikrai veluosiu...

oro_buckis.gif Muaaa 4u.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu kaip filme biggrin.gif
Šį pranešimą redagavo Nika89: 06 balandžio 2011 - 12:09
Labukas visoms 4u.gif . Daiva turbut nuostabus tas plakatas , kad net neita autika ilipai lotuliukas.gif . Nika geros keliones ir geru ispudziu, gryzus viska papasakosi ka matei, ka girdejai, kur lankeisi ax.gif . Blyn greiciau atsiltu unsure.gif .
Atsakyti
Pilnas Roberto interviu MTV su rusiskais subtitrais...
http://rutube.ru/tra...29d7bdf2f31cfd1

Pati tik dabar ziuresiu
Atsakyti
Girdejot?
Robertas tame interviu minejo, kad rezisierius turi geru ideju del iskirptu ir i filma nepatekusiu scenu...
Tai gal rimtai, ides ka didesniu, nei PG-13 reitingui skirta....
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 06, 09:43)
Zizija, laikykis, nes is tevu zinau, kas per daiktas, tas sanariu skausmas ir...linksminu, kai man ka suskauda as skambinu draugei, o ta man rekia...i pasa pasiziurek...kiek tau metu...jei skauda, tai viskas normaliai, reiskias gyva dar esi
Labukas visoms
Mano sypseneles vel streikuoja, tai as siandien vel matyt busiu be ju...tai jos dedasi, tai ne...
Vakar, per "Vanduo drambliams" plakata ilipau ne i ta autobusa ir nuvaziavau ne ten kur reikia...
Pedinau susitikti su Laputaityte ir pamaciau, kad as su savo kabliukais tikrai veluosiu, todel pasukau link stoteles ir ten ziuriu ir savo akim netikiu...didelis didelis "Vanduo drambliams" plakatas. Ziuriu as i ji is arti ir...atvaziuoja 46 autobusas, o as perskaiciusi pirma raide P nusprendziu, kad jis i Pilaite, ilipu ir toliau i ta plakata ziuriu...pavaziavus kelis metrus, mano akys krypsta i kelia, nes autobusas suka ne ten, kur man reika, as dar galvoju, kas per sudas ir skaitau...  Pasilaiciai...o ****..taip i Saltoniskiu kalna pakilau autobusu...buvo juoko...

Ačiū už užuojautą 4u.gif Pati stengiuos tuom ramintis, kad kol skauda, tol jauti , kad gyveni... lotuliukas.gif

O nuotykiai tavo OHO!!!! Jei vien su plakatu galima iš kelio išvesti, tai kas būtų jei gyvą Robertėlį pamatytum? mirksiukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 06, 14:20)
Pilnas Roberto interviu MTV su rusiskais subtitrais...
http://rutube.ru/tra...29d7bdf2f31cfd1

Pati tik dabar ziuresiu

Ačiū, kaip mane džiugina rusiški subtitrai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2011 04 06, 15:34)
Jei vien su plakatu galima iš kelio išvesti, tai kas būtų jei gyvą Robertėlį pamatytum? mirksiukas.gif
Ačiū, kaip mane džiugina rusiški subtitrai thumbup.gif

Matyt apalpciau...
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 06, 15:53)
Matyt apalpciau...

... papultum autobusui po ratais jauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos

Zizija, sveikatos tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nika, geros kelionės 4u.gif ech, norėčiau ir aš į Prancūziją biggrin.gif

Daiva41, ir man panašiai yra buvę biggrin.gif tik kad ne į plakatą užsižiūrėjau, bet šiaip apsižioplinau biggrin.gif

oras šiandien kraupus doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 06, 08:43)
taip i Saltoniskiu kalna pakilau autobusu...buvo juoko...

Istorija be pabaigos biggrin.gif Taigi Daiva išlipo, persėdo į kitą autobusą, nusileido nuo kalno, susitikom prie Panoramos ir tada bigsmile.gif Pėdinom atgal į Saltoniškių kalną biggrin.gif Užlipę išsiskyrėm kas sau bigsmile.gif Daiva namo, aš į Akropolį biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis bigsmile.gif biggrin.gif

Aš šiandien per lietų pasivaikščiojau wub.gif žolytė žalia vietom, gal vos vos šilčiau galėtų būt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 06 balandžio 2011 - 18:57
Dar foto iš tų vestuvių vasarą išlindo. Tik kad labai neryškios

user posted image

user posted image
Atsakyti