Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 10 tema

QUOTE(Angle @ 2011 08 25, 00:35)
Gal kas nors galite rekomenduoti kas galėtų už potingą kainą pasiūti užuolaidas? Veiksmas Vilniuje

Pati "protingiausia kaina" yra prie Kalvarijų turgaus. Išsimatuojat pati langus, (viršlangio nepamirškite). Išsirenkate audinį, ten vietoj nueinat pas siuvėją, pasakot jai langų matmenis ir užuolaidų tipą. Tada pasiimat pasiūtas užuolaidas, vyras (jeigu toks yra) pakabina užuolaidų mechanizmą, o jūs užuolaidas. Čia reikia pačiai daug įdėti darbo, bet finansiškai, matyt, gaunasi pigiausiai, nors nebūtinai geriausias ar gražiausias sprendimas. Be kita ko Kalvarijų audinių parduotuvėj audinių pasirinkimas kiek nuobodokas, daug senamadiškų, a la "bobučių" tipo. Na gerai paieškojus šį tą galima rasti 4u.gif
Vertėtų atkreipti dėmesį, kad užuolaidiniai audiniai metams bėgant gali blukti ir po kurio laiko kabėti kaip skudurai. Štai kodėl kai kurie audiniai kainuoja šimtus (nes gamintojas garantuoja spalvos ryškumą ir audinio nekintamumą).
Taip pat gerai įsidėmėkite, kad plonam audiniui dažniausiai reikia pamušalo, negailėkite medžiagos, klosčių, nes atrodo "prabangiau", "solidžiau" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 25 rugpjūčio 2011 - 09:24
sveikos, uzuolaidas jau turiu, bet kur rasti grazius, orginalesnius karnizus? kas yra senukuose nenoriu net ziureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anija_aaa @ 2011 08 26, 00:35)
sveikos, uzuolaidas jau turiu, bet kur rasti grazius, orginalesnius karnizus? kas yra senukuose nenoriu net ziureti  doh.gif

Bandykit po užuolaidų salonus pereiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2011 08 24, 23:35)
Gal kas nors galite rekomenduoti kas galėtų už potingą kainą pasiūti užuolaidas? Veiksmas Vilniuje

Mes gariūnuose nusipirkom medžiagas ir ten pat mums pasiūlė apsiūt, įstatyt žiedus. Yra ten tokia moterys, kur jau turbūt n metų prekiauja užuolaidom. Dar kai su tėvais gyvenom, prieš kokius 6metus ir pas ją pirkom. Rezultatu esu labai patenkinta thumbup.gif Šeštadienį nuvažiavom išsirinkom medžiagas, o antradienį važiavau atsiimti pasiūtų užuolaidų. Karnizą ir gariūnuose pirkau. Man su viskuo gavosi arti 600. Palyginus manau tikrai nebrangiai, neperseniausiai siuvomės austrijetes dukrytės kambariui, ten lygiai tokie pat langai, kaip ir svetainėj, tai sumokėjau apie 1200, bet tada pagelbėjo siuvėja-dizainerė. Rezultatu ir esu patenkinta, bet kainos skirtumas jaučiasi. mirksiukas.gif
Aišku važiuodama į Gariūnus, aš jau tiksliai žinojau ko noriu, jei reikia dizainerio pagalbos, tada jau kitas klausimas.

Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2011 08 26, 11:48)
Mes gariūnuose nusipirkom medžiagas ir ten pat mums pasiūlė apsiūt, įstatyt žiedus.

Sveiki, sakykite kiek kainavo pats pasiuvimas, žiedo įstatymas?
Atsakyti
QUOTE(dzukija @ 2011 08 26, 12:30)
Sveiki, sakykite kiek kainavo pats pasiuvimas, žiedo įstatymas?

Pats žiedas 2Lt ir jo įstatymas 2Lt, jei gerai pamenu g.gif plius už tą juostelę, kur šonus apsiuva reikėjo sumokėt, bet nepamenu kiek, gal kokių 20lt. ir medžiaga kainavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 08 16, 12:26)
Labai labai reikia jusu pagalbos.
Ieskom dieniniu uzuolaidu, kad ant ju butu geles orchidejos.
Bet kokiam pavydale.
Kas kas matet kur nors.
Busim laaabai dekingi, jeigu padesit.

Kauno bazese maciau kazka panasaus i orchidejas, tik va nepamenu kuriame korpuse. Ten netoli Cien parduotuve.
Atsakyti
Sveikos,

planuoju siutis uzuolaidas. noriu patarimo del audiniu. pvz, jei karnizo ingis yra 180 cm, planuojama, kad naktines uzuolaidos bus uzdenginejamos, o atidengus laikysime prisegtas su dekoratyvia juosta abiejuose lango sonuose, tai kiek audinio reikia imti? Dvigubai + po 10 cm uzlenkimams apsiuvimams ir t.t.?

taip pat idomu, ar kai siuvotes uzuolaidas pirma skalbete audini? paprastai audinys pasitraukia isskalbus, tai kaip suprantu reik ji skalbt, kad paskui nebutu siurprizu. planuoju pagrindini audini apsiuti gan placia atlaso juosta ir baisu, kad isskalbus pats audinys susitrauks, o ta juosta ne ir taip ir liks susigarbanoje g.gif

taip pat manau aktualu siuvant uzuolaidas su pamusalu (na man grazu, o ir visos siules pasislepia:); juk audiniai tai skirtingu fakturu - pacios uzuolaidos ir pamusalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2011 08 26, 14:32)
Pats žiedas 2Lt ir jo įstatymas 2Lt, jei gerai pamenu g.gif  plius už tą juostelę, kur šonus apsiuva reikėjo sumokėt, bet nepamenu kiek, gal kokių 20lt. ir medžiaga kainavo.  4u.gif

Mes gyvename nedideliame mieste tai užuolaidų salone žiedas ir jo įdėjimas 9lt g.gif
Atsakyti
Patarkit man merginos, ką daryt, esu visiškai pasimetusi.....
Svetainėje yra 2 sienos su langais: vienas langas iš 2 dalių, su juo viskas tvarkoj, tačiau antras.... doh.gif
antras lanagas irgi iš dviejų dalių: langas + stiklinės durys, kurios veda į kiemą

Kiek galvojau, svrasčiau, aišku, kad užuolaidos netinka, ne išeiti į lauką bus nepatogu nuolat jas traukinėti.
Plius, 2 maži vaikai, tai užuolaidos atkrenta.
Paprasčiausias varianats- roletai, dedami į langą. Nakčiai- galima, bet dieną man negražu ir vis tiek jaukumo nepriduoda.

Ar romantės tiktų? Bet kaip tada 2 skirtingi ilgiai, kur sienoje yra langas ir stiklinės durys? Nes po palange iškart bus radiatorius, o jį uždenginėti romanetėmis, nežinau ar verta?

Gal kas pakonsultuos mane? Ir net apsiims pasiūti tokias romanetes Kaune nebrangiai?
Atsakyti
mane taip pat domina tos plises ,kazkas naujo . Tik ydomu ar patogiau nei roletai ,ar netrukdo tie siulai ant kuriu slankioja tos plises valyti langus. Kaip jos valosi ? Butu idomu isgirsti ir daugiau nuomoniu apie jas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2011 08 30, 14:36)
Nes po palange iškart bus radiatorius, o jį uždenginėti romanetėmis, nežinau ar verta?

Vasarą radiatorių uždengiate romanete, o žiemą romanetę pakeliate iki radiatoriaus ir šiluma pateks į kambarį.Su užuolaida to nepadarysite.Nors aš romanetes siuvau iki palangės 4u.gif
Atsakyti