Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 10 tema

QUOTE(indruciukas @ 2011 05 03, 10:17)
del paciu bangu viskas aisku- yra ten knisalynes plaunant, bet is kelinto karto pavyksta  biggrin.gif as manau,kad mes biski nesusisnekame  blush2.gif  apie sias klostes virsuj as kalbu- salone vienam ziurejau, tai ten paprstai susiutos  g.gif sake gali buti ir sukabintos kazkaip paprastai  g.gif
user posted image

aš tai manau kad jūs nesuprantat ką jums sako. tos klostės susidaro iš kitoje pusėje esančių virvučių ir plastmasinių žiedelių
gi ne ne su adata suraukta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 05 03, 10:23)
aš tai manau kad jūs nesuprantat ką jums sako. tos klostės susidaro iš kitoje pusėje esančių virvučių ir plastmasinių žiedelių
gi ne ne su adata suraukta unsure.gif

nu gi sakau,kad salone viename ziurejau, tai ten virsuj paprasciausiai is karto uzsiutos tos klostes 4u.gif ir pardaveja sake,kad jos nesiardo skalbiant g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 05 03, 11:17)
del paciu bangu viskas aisku- yra ten knisalynes plaunant, bet is kelinto karto pavyksta  biggrin.gif as manau,kad mes biski nesusisnekame  blush2.gif  apie sias klostes virsuj as kalbu- salone vienam ziurejau, tai ten paprstai susiutos  g.gif sake gali buti ir sukabintos kazkaip paprastai  g.gif
user posted image
vat man ir rupi, kaip tas "klostes" grazinti i vieta po skalbimo  g.gif gal geriausiai ir yra kai jos is karto susiutos  g.gif

Na va aptarinejate pasiutus darbelius biggrin.gif
Virsuje padarytos klostes susiutos ir skalbiant neissileidzia schmoll.gif . Gali buti ir suraukta kaip raukimo juostele, kuri prisiklijuoja prie mechanizmo. Toki varianta galima isleisti. Bet nera butina, nes uzuolaidu skalbiant niekas raukimo neisleidzia. jei plaunate uzuolaidas pacios, ypatingai organza ar panasias plonus audinius, negalima jokiu budu grezti, o reikia pakabinti nuvarveti. O jei tingite terliotis galima nunesti i sausa valyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 05 03, 09:08)
nuostabus darbelis  wub.gif
igyvendinta mano vizija ax.gif  biggrin.gif

dekui blush2.gif
buciau kitaip darius, dienines uzuolaidas ir naktines uzuolaidas taciau kaip pirmiausia pasidariau naktines romanetes, nk kt neliko tik toks variantas, romantiskam langui sukurt. paleidziu tuos magnetus kartais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 05 03, 10:17)
user posted image
vat man ir rupi, kaip tas "klostes" grazinti i vieta po skalbimo  g.gif gal geriausiai ir yra kai jos is karto susiutos  g.gif

viršuje užsiūta juostelė, kur kaip ir kitoms užuolaidoms siuvama, ta, kur šone virvelė, tai už jos patraukus visa užuolaida susibanguoja doh.gif
O va pačiam pačiam užuolaidos viršuje yra prisiūtas lipukas, jis prisilipina prie karniziuko, visiškai taip pat kaip romanetė.
Tikiuosi paaiškinau.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 05 03, 08:11)
Na va ir pas mane pagaliau miegamaji puosia dienines uzuolaidos. Uz ju - romanetes. Tai pirmas blynas siuvant tiek romanetes tiek uzuolaidas doh.gif

Man labai patiko. Vienas iš variantų, kurį svarstau savo miegamajam.
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2011 05 03, 10:40)
-Na va aptarinejate pasiutus darbelius biggrin.gif
--Virsuje padarytos klostes susiutos ir skalbiant neissileidzia schmoll.gif . Gali buti ir suraukta kaip raukimo juostele, kuri prisiklijuoja prie mechanizmo. Toki varianta galima isleisti. Bet nera butina, nes uzuolaidu skalbiant niekas raukimo neisleidzia. jei plaunate uzuolaidas pacios, ypatingai organza ar panasias plonus audinius, negalima jokiu budu grezti, o reikia pakabinti nuvarveti. O jei tingite terliotis galima nunesti i sausa valyma thumbup.gif

-grazus darbeliai tai ir aptarinejam 4u.gif o is kokios medziagos jos siutos? is isvaizdos atrodo tokios kaip "linines merlines"- butent tokios man reiktu i vonia thumbup.gif aciu 4u.gif
--viskas aisku, aciu 4u.gif drasiai uzsisakinesiu tada tokias austrijietes savo kambariui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 05 03, 07:11)
Na va ir pas mane pagaliau miegamaji puosia dienines uzuolaidos.

labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

sveiki,
man reikia patarimo ax.gif
Siuvausi uzuolaidas su ziedais, pasiuvo, pakabinau uzuolaidu daug 20m, nes langu daug. tai auksciai nuo grindu skyresi nuo 4 iki 0.5 cm , kai prasiau 2cm, kad nuo grindu butu blink.gif , atidaviau. Pataise. Vel nelygiai blink.gif , vel atidaviau, vel pataise.dabar pakabinau ir ziuriu g.gif vel skiriasi tik kitose vietose, kai kur 3 ar net 4 kai kur 2,5. Na langai iki grindu tai tikrai labai matosi. Na viena banga nuo zemes pakilusi kokius 2,5 o kita jau 3,5cm
Tai noriu paklausti ar as cia noriu neimanomo, kad visos uzuolaidos butu nuo grindu daugiau maziau apie 2cm? Namas naujos statybos tikrai grindys lygios jau matavom, karnizai irgi.
nes nebezinau ar dar prasyt taisyt nes negereja situacija, ar tiesiog cia leistini nuokrypiai verysad.gif
nu negaliu ziuret tas pats kai zmogui kelnes per trumpos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freewind: 04 gegužės 2011 - 19:14
Jei grindis ziurejot su gulsciuku ,ir rodo kad lygios,karnizas lygiai pakabintas ,tai brokas siuvejos doh.gif As reikalauciau istaisyti klaida, kol gausis norimas rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2011 05 04, 20:34)
Jei grindis ziurejot su gulsciuku ,ir rodo kad lygios,karnizas lygiai pakabintas ,tai brokas siuvejos  doh.gif As reikalauciau istaisyti klaida, kol gausis norimas rezultatas.

Jau 2 kartus taise, as nezinau gal ji tiesiog nemoka doh.gif, bijau vel duot, kad dar blogiau nepadarytu, salonas vadinasi blink.gif kiek man nervu kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freewind: 04 gegužės 2011 - 19:43
Pas mane grindys kreivos tai užuolaidos nelygiai prie žemės
Atsakyti