Aš marinavau beveik parą
QUOTE(aguonele @ 2011 05 01, 22:24)
Dar pakankinsim

O kokį būtent pieną naudojote tam sūriui?

QUOTE(egesichora @ 2011 05 02, 19:57)
Na kadangi mano sūris paslėgtas guli, tai ir aš pasisakysiu

Aš pirkau paprasčiasią norfos 2,5 proc. riebumo. Grietinę pirkau gerą.
Nežinau ar, kad sūris dar šiltas buvo, bet paragavus pasirodė, kad druskos daugoka

Klausiau,nes man buvo problema,kad iš kažkokio pigaus pieno išėjo daugiau varškės,nei iš "Dvaro""natūralaus".
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą

Iškepiau ir aš kepsnį su svogūnais:
http://skanusgyvenim...nu-plutele.html
na tiesiog nuostabiai skanus, tik man labai aštrus gavosi, bet čia gerai
labai skanios bulvytės šalia iškepa tame marinate.
http://skanusgyvenim...nu-plutele.html
na tiesiog nuostabiai skanus, tik man labai aštrus gavosi, bet čia gerai

QUOTE(Taniuta @ 2011 05 01, 22:31)
komentaruose ten kazkada smulkiai rasiau


kaip man smagu nuotrauku rasti


Šiandien buvo išbandyta kiauliena, troškinta aluje
Mėsa minkšta, sultinga, patiekalas ganėtinai skanus, bet labai didelio įspūdžio nepaliko
Mėsa minkšta, sultinga, patiekalas ganėtinai skanus, bet labai didelio įspūdžio nepaliko

ką pasiūlytumėt vakarienei po darbo dienos?

QUOTE(krika @ 2011 05 04, 11:06)
Armoniką. Greitai ir skanu

QUOTE(krika @ 2011 05 04, 11:06)
http://skanusgyvenim...os-apkepas.html aš gaminčiau ir siūlyčiau šį mėsos apkepą


Pigus ir labai greitas variantas, nevalgantiems mėsos
http://skanusgyvenim.../09/blynai.html
