Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

QUOTE(Taniuta @ 2011 05 04, 11:43)
http://skanusgyvenim...os-apkepas.html aš gaminčiau ir siūlyčiau šį mėsos apkepą smile.gif Mano šeimynai labai patiko  thumbup.gif

gaminau jau. bet kažin ar dar gaminsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egesichora @ 2011 05 04, 11:37)
Armoniką. Greitai ir skanu  mirksiukas.gif

oi, čia juk šventinis patiekalas biggrin.gif kas bus jei darbo dienom be progos tokius patiekalus gaminsiu. paskui šeima išpindės visai per šventines dienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 05 04, 11:06)
ką pasiūlytumėt vakarienei po darbo dienos?  bigsmile.gif

Kepuriukus
http://skanusgyvenim...kepuriukai.html
Vistiena kopustu patale
http://skanusgyvenim...stu-patale.html
Jeigu norisi greitai valgyt:
Vistiena Saliamonui
http://skanusgyvenim...saliamonui.html
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 05 04, 15:24)

Kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 05 05, 01:35)

net nežinau. viskas gavosi, gaminimo eiga labai patiko. tik tiek kad mėsą kažkaip kitaip reikėtų uždėti. nes šiuo atveju mėsa gavosi kaip vientisas faršo kepsnys
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 05 05, 21:07)
net nežinau. viskas gavosi, gaminimo eiga labai patiko. tik tiek kad mėsą kažkaip kitaip reikėtų uždėti. nes šiuo atveju mėsa gavosi kaip vientisas faršo kepsnys

As daznai dedu virta smulkinta mesa vietoj farso biggrin.gif
Atsakyti
gaminau kukulius medas ir garstyciu padaze...... semai net nesakiau ka darau, o tai butu reke nemegstam mes tokiu...... o kai padariau tai dar ir kartojo abu. Is tiesu labai idomus padazas ir kaip lengvai pagaminama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 05 04, 15:24)
Papildyta:

oi, čia juk šventinis patiekalas  biggrin.gif kas bus jei darbo dienom be progos tokius patiekalus gaminsiu. paskui šeima išpindės visai per šventines dienas  lotuliukas.gif

Aš dukart ją kepiau visai be jokių progų. Man ji gerai susivalgė ir paprastom dienom. Patiko,kad ir šaltą atsiriekti užkandžiavimui galima. O,svarbiausia,labai nesudėtinga pasidaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pagelbėkit pagyvenusiai moteriškei wink.gif. Per savo amželį niekur neužtikau išsireiškimo ,,vištienos šlaunelių mėsa". Na paaiškinkit detaliai man tundrai ką tai reiškia ir kokiu pavidalu jūs ją perkat biggrin.gif Ar aš teisingai suprantu, kad nusiperki šlauneles ir jas nukaulini ir nuodini? rolleyes.gif Vyras parnešė 1 kg vištienos pavadinimu ,,šlaunelės su nugaros dalimi", tai man atrodo, kad kai aš nukaulinsiu ir nuodinsiu - ten nelabai liks ką kept, o man reikia keturiems žmogams... Ruošiausi kepti vištieną Saliamonui...

Ir dar, gal galit patart kaip skanų įdarą bandelėms padaryt iš kiaulienos faršo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 06 gegužės 2011 - 14:30
QUOTE(Vitra @ 2011 05 06, 15:09)
Na pagelbėkit pagyvenusiai moteriškei wink.gif. Per savo amželį niekur neužtikau išsireiškimo ,,vištienos šlaunelių mėsa". Na paaiškinkit detaliai man tundrai ką tai reiškia ir kokiu pavidalu jūs ją perkat biggrin.gif Ar aš teisingai suprantu, kad nusiperki šlauneles ir jas nukaulini ir nuodinirolleyes.gif Vyras parnešė 1 kg vištienos pavadinimu ,,šlaunelės su nugaros dalimi", tai man atrodo, kad kai aš nukaulinsiu ir nuodinsiu - ten nelabai liks ką kept, o man reikia keturiems žmogams... Ruošiausi kepti vištieną Saliamonui...

As pati tai nusikaulinu slauneles.Bet kazkada maciau Ule rase,kad perka jau iskaulinta slauneliu mesa.Tik nezinau kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 05 06, 18:22)
As pati tai nusikaulinu slauneles.Bet kazkada maciau Ule rase,kad perka jau iskaulinta slauneliu mesa.Tik nezinau kur blush2.gif

Gal Ulė prisijungs kada ir papasakos smile.gif O tai šiandien jau nepavyks kepsnio mano Saliamonui iškept, nes Saliamonas netinkamą mėsą nupirko... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 06 gegužės 2011 - 18:01
Prisiminiau bigsmile.gif
Perku kalakutų šlaunelių mėsą.Bet vištienos šlaunelių iškaulintų tikrai niekur nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 05 06, 20:01)
Prisiminiau bigsmile.gif
Perku kalakutų šlaunelių mėsą.Bet vištienos šlaunelių iškaulintų tikrai niekur nemačiau schmoll.gif

maximoj yra fasuotos, virs 17 lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti