Aš kai pagaminau pomidorus pagal šį receptą
http://skanusgyvenim...aus-uzpilu.html man jie ne itin patiko, ir galvojau, kad niekada daugiau taip pomidorų negaminsiu. Bet mano vyras, nors apskritai nemėgsta naujovių, kažkaip juos užtarė, sako, kad jų skonis kažkiek primena saulėje džiovintų pomidorų skonį. Šiandien, kadangi jau savaitę esu viena ir negaminu valgyti, surinkau visokius likučius virtuvėje ir galvoju bandysiu pavalgyt dar neidama į parduotuvę. Radau čiabatos tokios gerai padžiuvusios, sviesto. Čiabatą atšviežinau skrudintuve, truputį užtepiau sviesto, paragavau - skanu. Ir tada kilo mintis, prisiminus puikius vakarus, praleistus su draugėmis vyninėje, pabandyti užsidėti tų pomidorų... Nu šakės kaip skanu

net vyno užsimaniau prie jų

bet dar rytas ir teks vairuoti mašiną...

bet jau pavalgiau skaniai...