Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

nu jiedriona zieliona, reiks eit dar kartą, sakysiu, kaimynka vakar tai nusipirko gun_rifle.gif

ta proga galiu labai pagirti koldūnus, tikrai nuoširdžiai nekenčiu juos gaminti, bet kartą pagaminau ir dabar sūnus nuolatos reikalauja juos gaminti. kaip tik šiandien vėl dariau, o desertui eglutes, dar neragavau (tik tešlos biggrin.gif ), šąla rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 21 rugsėjo 2011 - 15:06
Ulės norėčiau paklausti, ar prie patiekalo Armonika iš sprandinės reikia bulvių? Ar tas patiekals valgomas vienas? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 09 22, 18:54)
Ulės norėčiau paklausti, ar prie patiekalo Armonika iš sprandinės reikia bulvių? Ar tas patiekals valgomas vienas? Ačiū 4u.gif

galima valgyti viena, galima su salotom, jei norisi sociu pietu su bulvem.

Man skaniausia su troskintom darzovem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 09 22, 18:12)
galima valgyti viena, galima su salotom, jei norisi sociu pietu su bulvem.
Man skaniausia su troskintom darzovem 4u.gif

Ačiū, kad atsakėt mirksiukas.gif Rytoj mėginsiu šitą jūsų recepčiuką. Parašysiu kaip patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Prigrybavau aš su šiuo http://skanusgyvenim...tos-ziemai.html receptu, kad oj oj oj... doh.gif Paskaičiau, kad turėtų būti gero skonio ir nusprendžiau, kad virsiu dvigubą porciją, prisiruošiau, bet nepamąsčiau, kad į mano turimą puodą viskas netilps doh.gif ir tai paaiškėjo, kai burokėlius pradėjau dėti... blush2.gif liko trečdalis burokėlių, tada cukrų ir druską savo nuožiūra dėjau, maža to - actą supyliau pradžioj virimo biggrin.gif rezultate, matyt, šiek tiek riebesnės salotos, nes aliejaus tai dviguba norma įsidėjo, česnakas labai įdomų prieskonį suteikia. Žodžiu, ir su visokiom nesąmonėm man receptas labai patiko... ax.gif
Tik noriu paklausti Ulės, negi česnakus taip su spaustuvu ir spaudi? Taigi be galo ilgas užsiėmimas išeina... gal galima juos smulkiai sutarkuot? g.gif ir šiaip, pjaustymo ir ruošimo tai oi-oi-oi kiek smile.gif
Papildyta:
Dabar galvoju, ką su likusiais burokėliais žaliais daryt, nes nulupti... virti juos nuluptus turbūt negerai būtų? Gal kartot receptą? g.gif
Atsakyti
Cesnaka as dabar jau tarkuoju smulkiausiai,anksciau spausdavau biggrin.gif

na svarbu nesugadinot produktu drinks_cheers.gif

kartoti zinoma thumbup.gif

galima burokus suvynioti i folija ir iskepti orkaiteje drinks_cheers.gif paskui tarkuoti ir gaminti burokelius su actu ziemai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 09 26, 15:44)
galima burokus suvynioti i folija ir iskepti orkaiteje drinks_cheers.gif paskui tarkuoti ir gaminti burokelius su actu ziemai 4u.gif

O receptuką rasiu bloge? nes jau labai atsibodo tas pjaustymas šiandien smile.gif

Bloge neradau sad.gif o kiek acto, druskos dedasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 26 rugsėjo 2011 - 14:56
QUOTE(Ulė @ 2011 09 26, 15:44)

gal galima pilną receptuką 4u.gif
Atsakyti
Išviriau su burokėliais paminėtais sriubą greitukę biggrin.gif Super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tina82 @ 2011 09 26, 16:28)
gal galima pilną receptuką 4u.gif

http://skanusgyvenim...iai-ziemai.html

http://skanusgyvenim...ine-ziemai.html
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 09 26, 17:46)

Ule kiek stiklainiuku iseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 09 26, 15:21)
Prigrybavau aš su šiuo http://skanusgyvenim...tos-ziemai.html receptu, kad oj oj oj...  doh.gif Paskaičiau, kad turėtų būti gero skonio ir nusprendžiau, kad virsiu dvigubą porciją, prisiruošiau, bet nepamąsčiau, kad į mano turimą puodą viskas netilps  doh.gif ir tai paaiškėjo, kai burokėlius pradėjau dėti...  blush2.gif liko trečdalis burokėlių, tada cukrų ir druską savo nuožiūra dėjau, maža to - actą supyliau pradžioj virimo biggrin.gif rezultate, matyt, šiek tiek riebesnės salotos, nes aliejaus tai dviguba norma įsidėjo, česnakas labai įdomų prieskonį suteikia. Žodžiu, ir su visokiom nesąmonėm man receptas labai patiko...  ax.gif
Tik noriu paklausti Ulės, negi česnakus taip su spaustuvu ir spaudi? Taigi be galo ilgas užsiėmimas išeina... gal galima juos smulkiai sutarkuot?  g.gif ir šiaip, pjaustymo ir ruošimo tai oi-oi-oi kiek smile.gif
Papildyta:
Dabar galvoju, ką su likusiais burokėliais žaliais daryt, nes nulupti... virti juos nuluptus turbūt negerai būtų? Gal kartot receptą?  g.gif

o kas sunkaus spausti? su spaustuku tiesiog akimirksniu išsispaudžia, daug greičiau nei tarkuoti bigsmile.gif
Atsakyti